Engelen getallen

Datum: 4 februari 2023

Uitleg over engelen getallen

In een eerder blog hebben wij uitleg gegeven over de engelen getallen en numerologie.

Nu je meer weet over de engelen getallen en hoe dit is ontstaan, geven wij je nader uitleg over de getallen en de getallenreeksen.

De engelen getallen is dé manier waarop engelen met je kunnen communiceren. Door jou constant op een bepaald getal te wijzen, gaat dit jou op een gegeven moment van zelf opvallen.

Hoe jij weet dat het om een engelen getal gaat

Het is niet te geloven. Je kijkt op de klok en het is 13:13 uur. Aan de kassa betaal je € 13,13 voor je boodschappen. Daarna word je gebeld en ziet aan het eind van het gesprek dat je 13 minuten en 13 seconden hebt gebeld. Toeval? Nope! Zeker niet.

Het mag duidelijk zijn. De engelen willen iets aan jou vertellen. Deze getallenreeksen zijn absoluut engelen getallen.

Wat kan je met deze engelen getallen?

Overkomt jou dit frequent? En wil je weten wat de nummers die je constant ziet nou eigenlijk betekenen? Wij hebben hier onder in het kort voor je samengevat.

Ga je mee op onderzoek?

Engelen getallen reeks

0, 00, 000 of 0000

Ooh woow! De engelen willen jou vertellen dat voor jou de deur open staat voor een nieuw levenspad. Grijp deze kans met beide handen aan!

1, 11, 111 of 1111

Ook weer zo’n leuk bericht waar de engelen jou op willen attenderen. Nummer 1 staat voor jouw gedachten. Wat de engelen nu aan jou willen vertellen is dat je goed op je gedachten moet focussen. Alles waar je jezelf op focust zal zich gaan manifesteren. Houdt hierdoor je gedachten vooral zuiver en positief. Zie je heel vaak dit nummer 1. Dan komt er een mooie en grote kans op je pad want bij de volgende afslag sla je de weg in naar iets nieuws. Dus…houdt focus!

2, 22, 222, 2222

Je bent op de goeie weg. Ga door met wat je aan het doen bent. Op dit moment zie je nog niet wat het effect zal zijn maar er liggen mooie dingen op je pad.

3, 33, 333, 3333

Je hebt een grote wens. De engelen vertellen jou dat ze jou hebben gehoord. De engelen zijn er mee bezig en hebben alles in gang gezet om jouw droom uit te laten komen. Hou vertrouwen in de engelen.

4, 44, 444, 4444

De engelen laten aan jou weten dat ze er voor jou zijn. Mocht je ze nodig hebben, kun je altijd een beroep op ze doen.

5, 55, 555. 5555

De 5 staat voor transformatie of verandering. Er staat jou een positieve verandering te wachten. Het kan zijn dat dit op dit moment al gaande is of dat het ieder moment zo ver is dat er een positieve verandering in je leven komt.

6, 66, 666, 6666

De engelen willen je erop attenderen dat je moet blijven onthouden wat echt belangrijk in het leven is. Hou alles in balans. Volg hierbij je gevoel zodat je niet kunt vergeten waar alles allemaal nou eigenlijk om draait.

7,77,777,7777

Wat je ook aan het doen bent of waar je mee bezig bent. Hou vol! Je bent goed bezig en op de goede weg.

8, 88, 888, 8888

Goed nieuws! Financiële overvloed komt op je pad. Bereid je er maar alvast op voor en stel je hiervoor open.

9, 99, 999, 9999

Met de 9 willen de engelen jou vertellen om vooral jouw talenten te gebruiken. Dit zal er voor zorgen dat je hiermee jouw levensdoel gaat bereiken. Heb en hou vertrouwen in jezelf!

Naast deze getallen bestaan er ook nog meestergetallen en geboortegetallen. Lees hierover meer in een van onze andere blogs.

Wil je meer weten over de engelen? Klik hier of vraag naar meer informatie aan onze consulenten. Zij zitten 24/7 voor je klaar om met jou te chatten of te bellen.