Engelen getallen

Datum: 31 januari 2023

Herken je dat? Waar je ook gaat of staat. Je ziet constant dezelfde getallen of getallenreeks. Het begint je ineens op te vallen. Of je het wil of niet, je hebt dan op zeker te maken met engelen getallen.

Op een gegeven moment kan je er op wachten, je gaat het in je dagelijks leven constant tegen komen.

Engelen getallen wat is dat?

We kunnen ons voorstellen dat als je constant geconfronteerd wordt met repeterend zien van de zelfde getallen dat je wilt weten waarom dit is. Voorbeelden hiervan zijn dat je bijvoorbeeld bij de kassa aan het afrekenen bent en je € 22,22 moet afrekenen. Waarschijnlijk maak je hier dan een grapje over bij de kassière. Na het doen van de boodschappen, zit je in jouw auto en rijdt pal achter een auto met een kenteken 22-22. ’s Avonds kijk je op je horloge en je ziet dat het 22.22 uur is. Toeval? Nope! Zeker niet.

Eén ding is zeker, er is een engel die met jou wil communiceren. Met deze getallen wil de engel jou een boodschap mee geven.

Dit is de manier waarop engelen met jou proberen te praten en geven jou het bericht door met behulp van engelen getallen.

Het communiceren van de engelen d.m.v. engelen getallen

Prettig om te weten dat ieder mens een beschermengel of zelfs meerdere beschermengelen heeft. Dus ook jij! Engelen communiceren op verschillende manieren met ons.

Misschien heb je het zelf wel eens ervaren. Je voelt een zachte aanraking die je niet kunt plaatsen. Of je voelt een briesje terwijl het niet eens waait. Dit kan een teken zijn dat een engel bij jou aandacht aan het trekken is. Over het communiceren met engelen hebben wij al eerder een blog geschreven. In dit blog hebben we uitgebreid aandacht besteed aan het specifieke onderwerp van het communiceren met engelen. Dit kun je teruglezen middels het klikken op deze link.

Graag vertellen wij jou in aanvulling hierop meer over engelen getallen en deze manier van communiceren van de engelen. Engelen getallen herken je in het dagelijks leven doordat je telkens weer dezelfde getallen ziet. Dit is voor jou het signaal en het moment om te herkennen dat een van jouw engelen met jou willen communiceren.

De verschillende engelen getallen

Wij hebben de engelen getallen onderzocht en willen dit graag ook aan jou vertellen. Zo ga jij ook op een vrij eenvoudige manier de engelen getallen herkennen.

Pas als je weet wat de achterliggende betekenis van de engelen getallen weet, kun je de vertaalslag maken. Want wat is de boodschap van de engel nou eigenlijk zul je jezelf afvragen.

Als een engel met jou wil communiceren dan kan er alleen iets tot stand komen als er een zender en een ontvanger is.  Meer over het communiceren vind je hier.

Er is sprake van een verschil in engelengetallen. Zo kun je het hebben over meestergetallen, drievoudige getallen, enkele getallen of dubbele getallen. Je gaat ze vanzelf herkennen.

Hints door engelen getallen

Hierboven hebben we jou al een voorbeeld gegeven over de hints die de engelen aan jou geven door middel van engelen getallen.

Op het moment dat je een repeterende cijferreeks ziet, wil dit niet zeggen dat dit de eerste keer is dat de engel jou een hint geeft.  Het zo maar kunnen, dat de engel jou al eerder heeft geprobeerd hints door te geven. Je hebt het op dat moment alleen nog niet herkend.

Engelen zijn geduldig. Je kent de uitdrukking wel, “het hebben van engelengeduld” . De engelen gaan net zo lang door met het doorgeven van de engelen getallen totdat het jou gaat opvallen en natuurlijk ook iets gaat doen met de boodschap.

Hoe vaak ze al bezig zijn om jou de boodschap van de repeterende engelengetallen door te geven, dat weet je dus niet. Dat is verder ook niet relevant want het gaat de engel per slot van rekening om dat je de boodschap gaat ontvangen.

En dan komt het. Want je wel moet weten wat de betekenis van deze getallen of getallenreeks is. Anders heb je er nog niks aan.

Je kunt spreken over engelengetallen wanneer je op regelmatig bijvoorbeeld een cijferreeks ziet van dubbele getallen zoals 555 of misschien 5151. De engelen proberen jou echt wat te vertellen.