Ontdek nieuwe en heldere inzichten

Wat is een helderziende?

Een veel gestelde vraag naar wat een helderziende nou eigenlijk is. Wij leggen jou graag uit wat een helderziende is.

Een helderziende heeft het vermogen om dingen op voorhand te zien. Een helderziende ziet gebeurtenissen die in de toekomst kunnen gaan plaatsvinden. Deze gebeurtenissen kunnen niet waargenomen worden door de ons bekende zintuigen. De zintuigen die wij hiermee bedoelen zijn horen, zien, ruiken, proeven en voelen. In de volksmond noemen wij dit de toekomst voorspellen.

In films zie je vaak een waarzegster zitten in een wat donkerdere ruimte, heel mysterieus achter een glazen bol. De suggestie wordt dan gewekt dat zij dan in die glazen bol de toekomst ziet en gebeurtenissen ziet afspelen. Helderziendheid houdt dit niet in. Een tafereeltje als deze is leuk maar dat is niet hoe wij een helderziende willen omschrijven.

Zoals eerder hierboven uitgelegd neemt een helderziende zaken waar door middel van zintuigen. De meest bekende en helderziende die al jaren en jaren geleden de toekomst en opmerkelijke gebeurtenissen heeft voorspelt is Nostradamus.

Nostradamus was een helderziende geboren in 1503. Hij heeft een groot aantal opmerkelijke voorspellingen heeft gedaan. Als helderziende voelde en zag hij al situaties gebeuren met een voorspellingstijd van jaren vooruit.

Een helderziende in het algemeen ziet of voelt niet altijd grote voorspellingen als deze. Het kan ook gaan over jouw persoonlijke situatie.

Wat is een helderziende en hoe betrouwbaar is de helderziende

Eigenlijk houdt de vraag van, wat is een helderziende, tegelijkertijd ook nog een vraag in. Dus volledigheidshalve zou de vraag moeten zijn, wat is een helderziende en wanneer kan je de helderziende als betrouwbaar beschouwen en hoe herken je een betrouwbare helderziende?

Als je weet wat een helderziende is en hoe een helderziende een toekomstvoorspelling doet, kun je veel makkelijker bepalen wie in jouw optiek een betrouwbare helderziende is.

Ook al heb je nu het antwoord op jouw vraag van, wat is een helderziende, dan nog is het lastig om te bepalen wat een betrouwbare helderziende is. Er zijn namelijk geen aanwijsbare feiten. Want wat een helderziende doet, is vaak niet aanwijsbaar en of aan grijpbaar.

Een handig middel om te toetsen of de helderziende betrouwbaar is, is checken of hij of zij feiten uit het verleden kan benoemen. Probeer hier dan ook zo min mogelijk informatie zelf te geven. De informatie moet dan echt afkomstig zijn van de helderziende. Klopt hetgeen wat de helderziende verteld? Kan de helderziende feilloos aan jou vertellen wat er zich in jouw verleden heeft afgespeeld? Heb je deze informatie niet al zelf aan de helderziende verteld? Sta je met je mond open van verbazing over wat de helderziende over jouw verleden weet te vertellen? Exact! Dan weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare helderziende.

Eigenlijk zou je dus jouw brandende vraag anders moeten stellen aan de helderziende. Vraag eerst aan de helderziende wat hij of zij over jouw verleden kan vertellen en dan pas stel je dan de vraag die je eigenlijk wilde stellen.

Een betrouwbare helderziende zal jou dan de leuke maar ook de minder leuke dingen voorspellen. Zo is het leven nu eenmaal. In het leven heb je te maken met plezier maar helaas ook verdriet en tegenspoed.

Krijg je van de helderziende iets vervelends te horen? Een goede betrouwbare helderziende zal jou handgrepen en tips geven hoe jij deze periode het beste door kunt komen. Het zijn ook vaak levenslessen waar we helaas allemaal doorheen moeten. Dingen gaan soms nu eenmaal niet zo simpel. Het positieve van dit is dat omdat je weet wat jou te wachten staat, je hierop met behulp van de helderziende goed voorbereid bent en je dan ook weet hoe je moet handelen.

Van tegenslag wordt je vaak ook sterker en maakt je beter bestand tegen vervelende situaties die je in jouw leven tegen komt.

Met goede tips van de helderziende zal je zien, dat je met tegenslag makkelijker zult omgaan.

In jouw zoektocht naar een betrouwbare helderziende volg jouw eigen innerlijke gevoel. Luister hier goed naar. Wij bezitten eigenlijk allemaal een vorm van helderziendheid maar of herkennen dit niet. Herken je dat? Dat onderbuikgevoel wat je niet kunt verklaren?

Wij hopen dat wij de vraag van, wat is een helderziende, duidelijk aan je hebben kunnen uitleggen.

Volg je gevoel bij het kiezen van de helderziende waar jij je vraag aan wilt stellen. Lees eerst de tekst in de box en kijk of de consulent helderziende beschikbaar is om jouw vraag te beantwoorden.

Wat zeker ook heel belangrijk is, dat jij je vrij voelt en je open kunt stellen als jij je vraag stelt aan de helderziende.

12 00:00:00

Tonny Medium

Tonny Medium: Ervaren helderziende en Bloesem-therapeute

Hallo lieve mensen,

Ik ben Tonny, een ervaren helderziende en heldervoelende. Als medium maak ik gebruik van Lenormand kaarten om samen met u te kijken waar problemen zich voordoen en het zoeken naar mogelijke oplossingen. Ik ben tevens bloesem-therapeute en werk met Bach Bloesems.

Wat ik voor jou kan doen:

*Lenormand kaartlezingen:
Samen kunnen we inzicht krijgen in problemen en oplossingen vinden.

* Bloesem-therapie:
Een benadering om de oorzaak van lichamelijke en/of geestelijke problemen aan te pakken met behulp
van Bach Bloesems

* Healing Medium:
Helende behandelingen op afstand, met behulp van bloesem-remedies,
Quantum Touch behandeling en chakra-healing om blokkades op te heffen.

* Dierentolk: Invoelen op uw dier en indien nodig behandelen.

* Contact met overleden dierbaren:
Soms mag een overleden dierbare door komen met een boodschap. Die zal ik dan aan u doorgeven

* Entiteiten begeleiding:
Liefdevolle begeleiding naar het Licht voor entiteiten in uw huis, met advies over huisreiniging.

Hoe ik werk:
Tijdens een gesprek stuur ik altijd positieve en helende energie. U kunt met al uw vragen bij mij terecht, geen vraag is te gek of vreemd. Ik bied ook e-mail consulten aan.

Contact opnemen:
Ik kijk ernaar uit om u te helpen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Veel liefs en tot horens,

Tonny

Wil je weten wat anderen van Tonny zeggen? Lees hiervoor de reviews.
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
10 00:00:00

Carine medium paragnoste

Carine: Helderziend Paragnost en Medium met 20+ jaar ervaring

Ik ben Carine, een heldervoelend en helderwetend paragnost en medium. Tijdens een consult maak ik gebruik van de Lenormand, zigeunerkaarten en tarot van Waite.

Mijn Diensten:
Kaartleggingen: Ik bied inzichten en antwoorden op al je levensvragen, met een focus op liefde, relaties, werk en loopbaan.

Ervaren Coach: Met meer dan 20 jaar ervaring op het spirituele vlak en mijn beroepservaring, ben ik in staat om indien nodig ook te coachen.

Hoe ik Werk:
Mijn consulten zijn gericht op het bieden van duidelijkheid en begeleiding. Je kunt bij mij terecht met al je levensvragen, en ik help je graag om een helder pad voor je toekomst te vinden.

Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op je spirituele reis.

Met warmte en licht,

Carine
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
14 00:00:00

Anita medium

Anita: Ervaren Medium met meer dan 15 jaar ervaring en steun in al jouw levensvragen

Hallo,

Ik ben Anita, een ervaren medium met meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen en begeleiden van talloze klanten. Bij mij kun je terecht met al jouw levensvragen over liefde, relaties, en werk. Ik fungeer als een luisterend oor, en je kunt zelfs bij me terecht als je gewoon behoefte hebt aan een klankbord.

Mijn aanpak is oprecht en ik geef advies waar nodig, zelfs als de waarheid soms moeilijk te accepteren is. Je staat er niet alleen voor; ik reik je de nodige handvatten aan zodat je weet hoe je verder kunt en het beste met de situatie kunt omgaan. Soms is het onvermijdelijk om uitdagingen te doorstaan om uiteindelijk sterker en wijzer te worden.

Ik ben er om je te ondersteunen en begeleiden zodat je goed met de situatie kunt omgaan. Onze gesprekken zijn strikt vertrouwelijk, en je kunt erop vertrouwen dat ik niet zal oordelen maar je zal helpen om jouw probleem op te lossen.

Kijk ernaar uit om binnenkort met je te spreken.

Liefs,
Anita

NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
20 00:00:00

Saskia medium helderziende

Medium Saskia: Helderziend, Healer en Intuïtief Raadgever

Ik ben Saskia, een medium, healer, heldervoelend en intuïtief raadgever. Soms maak ik gebruik van tarotkaarten in mijn consulten.

Hoe ik u kan ondersteunen:

* Medium Consult: Ik sta klaar om u te helpen en advies te geven in alle openheid.
*Tarotkaart Reading: Indien gewenst, maak ik gebruik van tarotkaarten om dieper in te gaan op uw vragen.
* Verscheidenheid aan vragen: U kunt vragen stellen over financiën, liefde, werk en meer.

Uw consult:
Uw vragen zijn belangrijk. Vraag gerust wat u wilt en ik zal mijn best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Of het nu gaat om financiën, liefde, werk of een andere kwestie, ik sta voor u klaar. Zelfs als u gewoon behoefte heeft aan een luisterend oor, ben ik er voor u. Ik wil u met liefde en licht begeleiden en nieuwe heldere inzichten bieden.

Ik kijk ernaar uit om u te ondersteunen en samen te werken aan duidelijke antwoorden.

Met liefde en licht,

Saskia
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
28 00:00:00

Rado helderziende kaartlegger

Rado: Helderziende Kaartenlegger voor Inzichten in Liefde, Financiën en Ondernemen

Maak kennis met Rado, een veelzijdige helderziende en kaartenlegger die zich snel richt op de kern en antwoorden biedt over belangrijke aspecten zoals liefde, financiën en ondernemen.

Expertisegebieden:
Liefde en Relaties: Ontvang inzicht en advies over liefde en relaties in je leven.
Financiële Begeleiding: Krijg heldere inzichten en advies op financieel gebied.
Ondernemerschap: Ontdek wat de toekomst in petto heeft voor je onderneming.
Persoonlijke Begeleiding en Inzichten:
Rado is verbonden met het universum, wat hem in staat stelt niet alleen voorspellingen te doen, maar ook persoonlijke begeleiding te bieden op jouw levenspad. Hij duikt in de gedachtegangen van kennissen, vrienden of familie en deelt met jou wat er in hen omgaat.

Jouw Reis naar Inzicht:
Rado staat klaar om je te begeleiden en inzichten te bieden in de cruciale aspecten van je leven. Laten we samen de kaarten lezen en de weg verkennen die voor je ligt.

Met vriendelijke groeten,

Rado, Helderziende Kaartenlegger
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
21 00:00:00

Esther medium kaartlegster

Esther: HSP-er en mediamieke gave met Lenormandkaarten


Lief mens,

Graag help ik mensen door middel van mijn mediamieke gave. Als hooggevoelig persoon (HSP-er) maak ik gebruik van mijn sensitiviteit en leg ik de Lenormandkaarten. Mijn gidsen wijzen de weg.

Mijn Aanpak:
Mediamieke Gave: Ik zet mijn mediamieke gave in om jou te helpen in je zoektocht naar antwoorden en inzichten.
HSP Begeleiding: Als HSP-er begrijp ik de subtiliteiten van emoties en energieën en kan ik je hierbij begeleiden.
Lenormandkaartleggingen: Ik maak gebruik van Lenormandkaarten om diepere inzichten te verkrijgen.

Uw Welzijn staat bij mij voorop.
Wees welkom in mijn consulten. Ik sta klaar om u te helpen en te begeleiden op uw pad. Uw welzijn staat voorop, en samen zoeken we naar de antwoorden die u nodig heeft.

Ik kijk ernaar uit om u te ondersteunen en te begeleiden.

Met warmte en inzicht,

Esther
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
30 00:00:00

Lady Marjorie

Marjorie: Ervaren Medium, Engelenkaarten en Tarotexpert voor jouw vragen

Ontmoet Marjorie, een super veelzijdige en ervaren medium dat jou graag verder helpt!

Over mij:
Mijn naam is Marjorie, en sinds mijn kindertijd had ik al contact met engelen en gidsen, en kon ik een blik werpen in de toekomst. Ik ben een warm en behulpzaam persoon en sta altijd klaar om anderen te helpen.

Mijn werkmethode:
Tarot- en Engelenkaarten: Ik maak gebruik van tarot- en engelenkaarten voor inzichten.
Communicatie met Engelen en Gidsen: Ik communiceer met engelen en gidsen om je te begeleiden. Mijn intuïtie speelt hierbij een belangrijke rol.

Stel Je Vragen:
Geen enkele vraag is te gek, je kunt me alles vragen. Voorbeeldvragen zijn onder andere:

Komt mijn partner bij me terug?
Hoe ziet mijn toekomst eruit?
Hoe ziet het er financieel uit voor mij?
Krijg ik nieuw werk?
Wat moet ik doen: vast blijven werken of zelfstandig worden?
Wat zeggen de kaarten voor mij?
Laten We Praten:
Ik kijk ernaar uit om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Met warme groeten,

Marjorie, Ervaren Medium en Tarotexpert
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
17 00:00:00

Eva spiritueel coach heldervoeldend helderwetend

Eva: Helderziend Gids in je Levensreis

Welkom mooi mens!

Laat ons je levenspad verkennen en weven met gouden draden, waarbij jij je eigen toekomst vormgeeft. Ook al kan dit soms uitdagend zijn vanwege de obstakels op ons pad, die ons zicht kunnen belemmeren.

Mijn Doel:
Met mijn levenservaring en heldervoelendheid wil ik je bijstaan. Ik gebruik mijn gaven graag om licht te werpen op je levenspad en antwoorden te geven op vragen die je hart bezwaard houden.

Hoe ik je kan helpen:

Liefde en Relaties: Ik help je met vragen over liefde en persoonlijke ontwikkeling.
Spirituele Ondersteuning: Verken chakra's, licht- en ademoefeningen om je te begeleiden.
Praktische Aspecten: Bespreek vragen over werk en financiën.
Luisterend Oor: Soms is het belangrijk om gehoord te worden, en daar ben ik voor.

Beschikbaarheid:
Ik ben meestal aanwezig in de vroege ochtenduren en wisselend overdag.

Samen op Pad:
Stap in het licht en de liefde, en laten we samen jouw levensreis verkennen en verhelderen.

Een zonnige groet van Eva
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
33 00:00:00

Rafaela heldervoelend medium

Hallo, ik ben Rafaela!

Als medium, paragnost en healer ben ik in staat om op diverse gebieden energie te lezen. Mijn vermogen om te verbinden met universele energie, samen met mijn zintuigen en intuïtie, stelt me in staat te begrijpen wat je nodig hebt.

Sinds mijn jeugd ben ik actief als reader en healer, gebruikmakend van de bron die door mij heen stroomt. Mijn persoonlijke zoektocht naar authenticiteit heeft me geleid door talloze processen, programma's, trainingen, coaching sessies, workshops en initiaties. Dit begon op mijn 19e en nu ben ik 50 jaar.

Welkom op mijn profiel, en dank je wel dat je resonantie vindt met mij (en ik met jou) en hier bent beland.

Ik maak gebruik van verschillende methoden en frequenties, vaak in combinatie en volledig intuïtief, waaronder:

- Reading en healing
- Voicehealing
- Foto lezen
- Kaartlezen (waaronder engelenkaarten)
- Psychometrie
- Numerologie
- Familieopstellingen
- Bedrijfs- en/of teamopstellingen
- Neuronale herprogrammering ("Wat je aandacht geeft, dat groeit. Anders denken is anders leven.")
- Ademhalingsoefeningen (optioneel samen uit te voeren tijdens een gesprek)
- Meditatie en andere energetische oefeningen (optioneel samen uit te voeren tijdens een gesprek)
- EFT en TFT (optioneel samen uit te voeren tijdens een gesprek)
- Spiegelsessies (letterlijk voor een spiegel zitten tijdens een telefoongesprek of chat)
- Ik maak verbinding met verschillende gidsen, dieren en andere energetische wezens en maak gebruik van diverse hulpmiddelen zoals een biotensor, magneten, stenen, kruiden, een pendel, en een orgon pendel.

Mijn ervaringen en interesses omvatten onder andere blue zones, sjamanisme en de nieuwe tijd. Ik heb ook diverse initiaties ondergaan, waaronder Reconnection, Healing code, Kambo, Aya, en andere ordes.

Van kinds af aan zie ik met gesloten ogen. Mijn leven kreeg pas echt betekenis toen ik begreep dat ik een energielezer ben.

Met heel mijn hart help ik je graag jouw kracht te vinden, want, "Oefff, wat zijn we powervol." Zelfs als je denkt dat je het even kwijt bent, het is er gewoon! Ik kijk ernaar uit om met je te spreken!

Ik communiceer vloeiend in Nederlands en Engels, en heb enige kennis van Duits, Frans en Spaans.

Gedurende de week zit ik regelmatig klaar voor je om al jouw levensvragen te beantwoorden.
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
36 00:00:00

Evelyn helderziend kaartlegster

Evelyn: Helderziend Gids in Licht en Hulp


Hoi lieve mensen,

Mijn naam is Evelyn en ik ben hier om mijn gaven en kennis met jullie te delen. Mijn diverse gaven omvatten automatisch schrift, contact met overleden personen en dieren, droomverklaring, physometrie, magnetiseren, healings, reikimaster, negativiteit verbreken, pendelen en kaartleggen.

Mijn gaven:
Automatisch Schrift: Ik ontvang boodschappen via automatisch schrift.
Contact met overledenen en dieren: Ik kan contact maken met overleden personen en dieren.
Droomverklaring: Ik help je de betekenis van je dromen te begrijpen.
Energiewerk en healing: Als reikimaster en healer kan ik energie sturen en healing bieden.
Negativiteit verbannen: Ik help om negativiteit te verbreken en licht te brengen.
Kaartleggingen: Ik maak gebruik van Lenormand Engelenkaarten voor inzichten.


Mijn Missie:
Mijn missie is om licht te verspreiden in de wereld en om jullie bij te staan in al jullie hulpvragen. Of het nu gaat om liefde, werk, relaties, of andere aspecten van het leven, ik ben hier om je te begeleiden.

Laten we samen het licht in ons leven verwelkomen en antwoorden vinden op je vragen.

Liefdevolle groet,

Evelyn
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
22 00:00:00

Angelique Tarotiste en spiritueel coach

Medium en Spiritueel Coach Angel Liek

Hallo lieve jij, welkom op mijn profiel.

Mijn naam is Angelique en ik ben van kinds af aan al heldervoelend en helderwetend. Pas op latere leeftijd kon ik dit zien als een kracht i.p.v. last en ben ik mijn spirituele gave meer gaan ontwikkelen. Ik ben werkzaam als spiritueel coach, Tarotiste en NLP Master.

Werkwijze
Ik tune in op je energie en de vraag met behulp van mijn gidsen en kaarten. Mijn doel is je terug te zetten in je kracht en het vertrouwen in jezelf te hervinden. Ik voel dingen precies aan, daar waar jij vastloopt kan ik je inzichten geven over het waarom en hoe nu verder. Zo kun je verder groeien op je pad.

Wat kun je mij vragen?
Je kunt bij mij terecht voor al je levensvragen en vragen over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, zielsverbindingen, relaties, beperkende gedachten en overtuigingen die je blokkeren etc. Geen vraag is te gek. Ik zal je altijd een zuiver en eerlijk antwoord geven en je met alle respect bejegenen.

Tot gauw, met alle liefde ben ik er voor jou!

Liefdevolle spirituele groet, Angel Liek

NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
31 00:00:00

Lisa heldervoelend helderwetend

Dag lieve mensen.
Ik ben Lisa en ben van jongs af aan al spiritueel. In de jaren ben ik mij steeds meer aan het ontwikkelen op het spirituele. zo ben ik edelstenen healer, voel ik aan welke steen voor jou goed is. Ook leg ik graag de kaarten voor u, en kunt u bij mij terecht voor een fotolezing.
Ik ben helder-voelend, helder-wetend, helderziend en ook HSP. Ook kun je bij mij terecht met vragen over liefde en relatie. De toekomst maak je zelf, ik kan je echter wel de juiste handreiking geven.
Natuurlijk ben ik boven alles ook gewoon een luisterend oor.
Veel liefs van mij.
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
15 00:00:00

Gladys medium

Medium Gladys - Jouw gids naar spirituele Inzichten en persoonlijke groei

Ben je op zoek naar antwoorden en inzichten in je leven? Ik ben Gladys, een medium met een open hart, een eerlijke benadering en een sterk communicatief vermogen. Met mijn diepgaande kennis van spiritualiteit en mijn gaven als Heldervoelend en Helderziend, begeleid ik je graag op jouw pad naar persoonlijke groei, goddelijke kennis en begrip van de winti cultuur.

Wat ik voor jou kan doen
Bij mij kun je terecht met al je vragen, niets is te gek. Mijn aanpak is persoonlijk en doelgericht, waarbij ik graag werk met foto's en geboortedata om de energie en antwoorden te laten stromen. Meestal komen de inzichten en antwoorden direct naar boven zodra ik jouw foto's zie.

Waarom kiezen voor Medium Gladys?

Open en eerlijk: Je kunt rekenen op een open en eerlijke communicatie.

Diepe spirituele kennis: Ik gebruik mijn uitgebreide kennis van spiritualiteit om jou te helpen.

Unieke gaven: Als Heldervoelend en Helderziend medium krijg ik diepgaande inzichten.

Persoonlijke Groei: Ik ondersteun je bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Toegankelijkheid: Geen vraag is mij te gek, je kunt mij echt alles vragen.

Hoe werkt het?
Stuur jouw foto's: Voor de beste resultaten werk ik graag met een foto van jou en eventueel een foto van iemand die bij jouw specifieke vraag betrokken is, of hun geboortedatum.
Directe Inzichten: Bij het zien van jouw foto's komen de inzichten en antwoorden meestal direct naar boven.

Bel Mij: Aarzel niet en neem contact met mij op voor een consult.
Neem vandaag nog de stap naar meer duidelijkheid en inzicht in je leven. Laat Medium Gladys je begeleiden op jouw spirituele reis. Bel me nu en ontdek de antwoorden die je zoekt!

NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
29 00:00:00

Shana paragnost en medium

Welkom bij mijn box op ParaAdvice, hét toonaangevende platform voor spirituele begeleiding in Nederland en België! Als erkend medium, gecertificeerd lichtwerker en ervaren Tarotkaartenlezer sta ik, Shana, voor je klaar met mijn uitgebreide kennis.

Ik help je graag bij al de levensvragen die je maar hebt zoals liefde, relaties, financiën, werk, familie en nog heel veel meer.

Mijn specialisatie ligt in het helder en accuraat interpreteren van dromen, waarbij ik de herkomst ervan verklaar en inzicht geef in de betekenis voor jouw leven. De kracht van dromen en slaapbewustzijn is fascinerend en beïnvloedt eenieder op unieke wijze. Ik help je bewust om te gaan met de verwerking van gevoelens, emoties, ervaringen, wensen en teleurstellingen in je slaap. Door mijn begeleiding kun je de antwoorden in je dromen begrijpen en toepassen in je dagelijks leven. Dromen bieden niet alleen inzicht in het verleden, maar ook in het heden en bevatten zelfs heldere aanwijzingen voor de toekomst.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in koffiedik kijken, een oude en betrouwbare methode voor het verkrijgen van inzicht. Mocht je specifieke vragen hebben over liefde, relaties, financiën, werk of familie, dan ben ik ook daarvoor zeer bedreven.

Wil je meer weten over koffiedik kijken? Lees hierover meer in ons blog: https://paraadvice.nl/intuitie/koffiedik-kijken

Bel me met je specifieke vraag, en samen zullen we de beste weg naar jouw geluk ontdekken. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw unieke levenspad.


Wil je weten hoe anderen een consult met mij hebben ervaren? Klik hier: https://paraadvice.nl/reviews

#medium #lichtwerker #Tarotkaarten #dromen #slaapbewustzijn #koffiedik kijken #spirituele #begeleidingNL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
19 00:00:00

Ayla kaartlegster

Welkom bij mijn box!

Mijn naam is Ayla en ik ben een ervaren kaartlegster met een rijke geschiedenis in het begeleiden van individuen op diverse levensgebieden. Graag leg ik voor jou onder andere de Lenormandkaarten.

Met mijn uitgebreide ervaring en intuïtieve gaven sta ik klaar om je te helpen bij het verkrijgen van inzicht en het vinden van oplossingen voor de vragen die jou bezighouden.

Door gebruik te maken van verschillende kaartleggingen, combineer ik mijn kennis met mijn intuïtie om een dieper begrip te krijgen van de situaties waarmee je geconfronteerd wordt.

Of het nu gaat om liefde, carrière, persoonlijke ontwikkeling of andere levensvraagstukken, ik ben hier om je te begeleiden en ondersteunen.

Je kunt op mij rekenen voor eerlijke en heldere antwoorden. Ik nodig je uit om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan, waarbij we de betekenissen van de kaarten interpreteren en de richting van jouw levenspad verkennen. Mijn doel is om je niet alleen inzicht te bieden, maar ook om een luisterend oor te zijn voor alles wat je wilt delen.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een persoonlijke kaartleggingssessie. Samen kunnen we de antwoorden vinden die je zoekt en werken aan positieve veranderingen in jouw leven.

Veel liefde en licht,

Ayla.
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
16 00:00:00

Katrien helderziend kaartlegster

Ontvang Liefdevolle Begeleiding van een Ervaren Lenormand Kaartlegster
Katrien heeft 15 Jaar ervaring en bezit intuïtieve gaven

Al meer dan 15 jaar ben ik vertrouwd met het lezen van Lenormand kaarten. Mijn intuïtieve gaven stellen me in staat om op het juiste moment positieve gedachten en liefdevolle boodschappen door te geven.

Positieve Boodschappen van Engelen
In samenwerking met mijn engelen deel ik liefdevolle boodschappen die je kunnen inspireren en leiden op je levenspad.

"Lichtwerker en Healer met een Warme Benadering"
Als lichtwerker en healer werk ik met liefde en positieve energie. Mijn warme benadering zorgt voor een geruststellend gevoel, liefdevolle woorden en een heldere kijk op jouw situatie.

"Ontdek de Diepte van Je Pad met Lenormand Wijsheid"
Laat mij je begeleiden met mijn Lenormand wijsheid en ontvang liefdevolle ondersteuning op je levensreis.

Neem contact op voor een persoonlijk consult. Ik help je graag met iedere vraag die je wilt stellen.

Liefs,
Katrien
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
27 00:00:00

Elize Medium Paragnost

Elize: Medium en Paragnost met een Liefdevolle Aanpak

Ik ben Elize, een medium en paragnost die werkt met de Lenormand kaarten. Ik ben hier om je te ondersteunen en antwoorden te vinden op al je levensvragen, wat deze ook mogen zijn.

Mijn Diensten:
Medium Consult: Ik sta klaar om je te helpen met een liefdevolle aanpak, zodat je met een rustig gevoel je dag kunt vervolgen.

Kaartleggingen: Door gebruik te maken van de Lenormand kaarten, help ik je inzicht te krijgen in je situatie en mogelijke paden.

Samen Antwoorden Vinden:
Of het nu gaat om vragen over liefde, werk, relaties of andere levensaspecten, ik ben hier om je te begeleiden. Ik vind het fijn als ik je kan helpen en je met liefde ondersteun in je zoektocht naar helderheid en rust.

Liefdevolle groet,

Elize
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
23 00:00:00

Vlinder Paragnoste

Vlinder: Helderziend, paragnoste, helderziende, heldervoelende gids

Welkom bij ParaAdvice met Vlinder!

Leuk dat je dit leest! Ik ben een paragnoste die je kan helpen met vragen over liefde, werk, vriendschappen, kinderen en ieder ander onderwerp, behalve medische onderwerpen. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Hoe kan ik helpen:

Inzichten in Liefde en Relaties: Heb je vragen over liefde, relaties of vriendschappen? Ik sta voor je klaar.

Advies over Werk en Carrière: Loop je vast op je werk? Ik help je graag met advies op maat.

Brede Ondersteuning: Je kunt met iedere vraag (m.u.v. medische) bij mij terecht, ik vind niets raar en help je graag.

Jouw Reis naar Inzicht:
Ik kijk ernaar uit om je te helpen en samen te verkennen wat er in je leven speelt. Laten we samen inzichten opdoen en antwoorden vinden voor een heldere en positieve toekomst.

Hartelijke groeten,

Vlinder

NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
13 00:00:00

Priscilla kaartlegster medium

Mijn naam is Priscilla Ik ben kaartlegster en medium. Heb je vragen over de liefde, werk of op relatiegebied.

Vanaf mijn geboorte heb ik bijzondere gaven. Ik heb zelf diverse ervaringen op aards en kosmisch niveau mogen ondervinden waardoor ik mijzelf wat dit betreft ervaringsdeskundige mag noemen.

Heb je een levensvraag? Wat voor vraag je ook hebt, ik sta je graag te woord! Ben ik niet beschikbaar en wil je toch met mij praten? Laat dit weten via het contactformulier en dan probeer ik zo snel mogelijk voor jou online te komen.
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm