Numerologie

Datum: 3 februari 2023

Engelen communiceren met jou door middel van engelen getallen. Vanuit de numerologie kunnen wij uitleg geven over wat de engelen aan ons proberen te vertellen. In de engelen getallen zit altijd een boodschap van de engelen. Door middel van numerologie kunnen wij de boodschap van de engelen vertalen.

Hoe vertalen we de engelen getallen?

Misschien herken je het wel. Steeds weer komt een bepaald getal weer terug. Of je nu thuis bent of onderweg. Op een gegeven moment gaat het je gewoon opvallen. De engelen hebben een boodschap voor je en proberen door middel van engelen getallen met je te communiceren. Maar hoe weet je de betekenis van deze engelen getallen? Dit gaan wij jou uitleggen.

Meer over numerologie

Numerologie of de getallenleer is al eeuwenoud Grappig om te weten is dat de theorie achter numerologie is gebaseerd op een idee van Pythagoras. Hij had bedacht dat alles numeriek uitgedrukt kan worden. Volgens zijn theorie is alles uiteindelijk ook weer tot getallen terug te brengen.

Middels deze wijsheid en het spiritueel bewustzijn zijn we er achter gekomen dat ieder cijfer een energetische kracht bezit.

Meestergetallen

Engelen getallen worden door engelen om te communiceren gebruikt. Deze engelen getallen kun je onder verdelen in meestergetallen, enkele, dubbele en driedubbele getallen. We bedoelen hiermee een reeks zoals 1111, 8888, 3131 of gewoon 1234. In een voorgaand blog kun je meer terug lezen over engelen getallen.

Vaak weten we niet gelijk wat de engelen bedoelen maar gelukkig kunnen wij de betekenis uit de numerologie halen.

Wat weten we van numerologie 

In principe is numerologie gebaseerd op de nummers van je geboortedatum. Dit getal vertelt meer over jou en jouw talenten. En daarnaast vertelt het over welke levenslessen jij in dit leven hebt. En met welke uitdagingen jij te maken gaat krijgen.

Daarnaast vertelt het ook heel veel over jouw karakter en wat je goede en slechte eigenschappen zijn maar ook met welke blokkades jij te maken gaat krijgen.

Numerologie en jouw geboortedatum

Wist je trouwens dat de numerologie gebaseerd is op jouw geboortedatum? Anders gezegd de getallen van jouw geboortedatum. Leuk om dit uit te zoeken toch? Het kan jou inzicht geven over jouw talenten. Vanuit hier kun jij je levenslessen halen. Je leert jezelf beter kennen en het geeft een goed zelfbeeld over je eigen karakter. Als je dit weet kun je jezelf verder ontwikkelen. Want als je weet wat jouw zwakke kanten zijn en blokkades kun je hier van leren. Wees niet bang, ieder mens heeft nu eenmaal ook zwakke kanten.

Het effect hiervan is dat je hier lessen uit kunt halen. Het geeft jou de mogelijkheid tot zelfacceptatie. Je zult al heel snel merken dat dit jou die innerlijke harmonie en rust geeft waar je al zo lang naar hebt verlangd.  

Maar dat niet alleen want het zal je ook inzicht in de relaties die je met andere mensen hebt geven. Probeer het gerust en je zult zeker weten gaan ervaren dat je weer de regie over je eigen leven hebt.

We hebben het al eerder genoemd in andere blogs. In de spirituele wereld geloven we niet in toeval. Naar ons idee praten we liever over “meant to be” Zie hiervoor klik hier.

Dit zelfde principe geldt voor de numerologie. De getallen die hieruit rollen zijn niet toevallig. Het getal wat voor jou geldt, behoren echt aan jou. Dit zal constant onderdeel uitmaken van jouw eigen levensloop.

Al op het moment dat je wordt geboren, zijn aan jou in totaal vier persoonlijke getallen toebedeeld. Deze getallen draag je de rest van je leven mee. Dit verandert niet.

Ben je nieuwsgierig geworden wat de betekenis van deze engelen getallen zijn? Lees hierover meer in onze andere blogs waar wij je dit graag verder uitleggen en dieper op in gaan.