Nancy ParaAdvice


9 maart 2018

ParaAdvice steunt Kika 19 mei 2019!

Tags:

Als hulp- en advieslijn is ParaAdvice van mening een voorbeeldfunctie te hebben en om deze reden steunt ParaAdvice regelmatig Goede Doelen. Juni 2018 hebben wij deelgenomen aan de “run for Kika” en is er 10 km gelopen om dit goede doel te steunen. Ook dit jaar rennen wij de 10 km voor de Run for Kika Kinderen verdienen een mooie toekomst en als wij hier een bijdrage aan kunnen leveren, doen wij dit graag!

Helpt u ook mee?

Wist u dat elke 3 dagen er in Nederland een kind aan kanker sterft?.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Als hulp en advieslijn waarbij wij mensen met een breed scala aan problemen helpen, voelen wij ons geroepen om een goed doel te steunen. Wij steunen Kika! De opbrengst gaat NIET naar ons. Wij voelen ons eigenlijk al bezwaard dat onze diensten betaald zijn, maar wij kunnen helaas niet anders. Om geld aan mensen te vragen, voelt al helemaal niet goed.

Maar met als doel dat hiermee kinderen gered kunnen worden, vinden wij toch weer net iets anders.

Run for KiKa heeft als doel: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Om dit doel te bereiken is er nog veel kostbaar onderzoek nodig.

Wij als hulp- en advieslijn ParaAdvice geven op breed niveau adviezen aan mensen over het heden, verleden en de toekomst. Dus laten wij ook het initiatief nemen om onze bijdrage te leveren en niet alleen passief zittend te roepen, “ooh, wat erg!”

Iedereen die ook vindt dat kindjes een onbezorgde en kankervrije vrije toekomst in moeten kunnen gaan en hun jeugd niet in een ziekenhuis moeten doorbrengen… uw bijdrage is van harte welkom en echt héél erg nodig.

Draagt u Kika ook een warm hart toe? Laat ons dit weten en mail ons naar info@paraAdvice.nl en steun ons team ParaAdvice runners. Wij geven u dan de gegevens zodat u uw bijdrage direct aan Kika kunt doneren en u zeker weet dat dit ook echt bij Kika terecht komt. Ga naar onze runner Runner ParaAdvice en sponsor dit goede doel.

Namens Kika onze runners voor Kika en alle andere kindjes en ouders die deze strijd aan het leveren zijn, ontzettend bedankt!

Terug naar blog overzicht