img
29

Shana paragnost en medium

Welkom bij mijn box op ParaAdvice, hét toonaangevende platform voor spirituele begeleiding in Nederland en België! Als erkend medium, gecertificeerd lichtwerker en ervaren Tarotkaartenlezer sta ik, Shana, voor je klaar met mijn uitgebreide kennis.

Ik help je graag bij al de levensvragen die je maar hebt zoals liefde, relaties, financiën, werk, familie en nog heel veel meer.

Mijn specialisatie ligt in het helder en accuraat interpreteren van dromen, waarbij ik de herkomst ervan verklaar en inzicht geef in de betekenis voor jouw leven. De kracht van dromen en slaapbewustzijn is fascinerend en beïnvloedt eenieder op unieke wijze. Ik help je bewust om te gaan met de verwerking van gevoelens, emoties, ervaringen, wensen en teleurstellingen in je slaap. Door mijn begeleiding kun je de antwoorden in je dromen begrijpen en toepassen in je dagelijks leven. Dromen bieden niet alleen inzicht in het verleden, maar ook in het heden en bevatten zelfs heldere aanwijzingen voor de toekomst.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in koffiedik kijken, een oude en betrouwbare methode voor het verkrijgen van inzicht. Mocht je specifieke vragen hebben over liefde, relaties, financiën, werk of familie, dan ben ik ook daarvoor zeer bedreven.

Wil je meer weten over koffiedik kijken? Lees hierover meer in ons blog: https://paraadvice.nl/intuitie/koffiedik-kijken

Bel me met je specifieke vraag, en samen zullen we de beste weg naar jouw geluk ontdekken. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw unieke levenspad.


Wil je weten hoe anderen een consult met mij hebben ervaren? Klik hier: https://paraadvice.nl/reviews

#medium #lichtwerker #Tarotkaarten #dromen #slaapbewustzijn #koffiedik kijken #spirituele #begeleiding