Vraag een thuisconsult aan of volg een workshop of cursus van ParaAdvice.

Zelfhulptraining Blokkades herkennen en helen.

Wil jij zelf direct aan de slag om jouw blokkades moeiteloos snel te herkennen, te doorbreken en te helen? Lees dan zeker verder…

Tijdens onze livestream op Facebook met Marleen te Vaanholt hebben wij het uitgebreid over ons thema van de week “loslaten” gehad.

Middels deze weg wil ik Marleen te Vaanholt nogmaals danken voor het deelnemen aan onze livestream.

Voor degenen die onze liveuitzending op Facebook hebben gemist, alle live uitzendingen zijn terug te zien op ons YouTube kanaal  en op onze website onder onze blogs aangaande het desbetreffende onderwerp. Hier onderstaand heb ik de uitzending voor het gemak bijgevoegd.

Wil jij zelf direct aan de slag om jouw blokkades moeiteloos snel te herkennen, te doorbreken en te helen?

In samenwerking met ParaAdvice biedt Marleen haar “zelfhulptraining Blokkades herkennen en helen” tijdelijk tegen een gereduceerd tarief aan.

Marleen te Vaanholt heeft deze korte, maar zeer krachtige zelf-hulp-training speciaal voor jou gemaakt op basis van die informatie en methoden die haar zelf ook het meest vooruit hebben geholpen. Alleen dan wel in essentie waardoor jij zelf niet al die boeken, trainingen en methoden hoeft te gaan lezen en testen. Marleen geeft jou nu precies dat wat echt nodig is om te begrijpen en alleen die methoden die echt merkbaar effectief èn snel en praktisch zijn. Daardoor kan jij nu zelf grip krijgen over iedere situatie en zelf een groot deel van jouw blokkades doelbewust, snel en makkelijk gaan transformeren.

De inhoud van Blokkades herkennen en helen is effectief door veelzijdigheid
De krachtige zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen bestaat uit:
• een ebook over blokkades herkennen en helen;
• twee speciaal opgenomen video’s van ieder ca. 30 minuten over blokkades herkennen en helen;
• audio’s;
• verschillende methodieken en tools die jou gaan helpen om moeiteloos jouw blokkades te transformeren binnen 2 – 20 minuten;
• een door Marleen te Vaanholt geschreven universeel afstemscript;
• een speciaal vision board;
Alles is gebundeld door het ebook, dus je hebt alle links naar de video’s en audio’s altijd en overal bij de hand. En doordat je nu zowel beeld, tekst en audio hebt is er altijd wel een manier om de informatie tot je te nemen die precies past bij jouw manier van leren.

De cursus van Marleen is nu tijdelijk met een korting van 20% via ParaAdvice verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief. Wil je zelf je blokkades herkennen en helen?

Laat dit ons dan weten via de contactpagina van www.ParaAdvice.nl en vermeld hierbij de kortingscode “ParaAdvice” en ontvang een korting van 20% op de cursus van Marleen.

Voor de prijzen refereren wij u naar de website van Marleen te Vaanholt

Klik hier voor de website van Marleen.

Privé consulten thuis

Bij ParaAdvice is het mogelijk om privé consulten te boeken met één van onze consulenten. De kosten van een privé consult bedragen 75 euro per uur.
Maak een afspraak

Vermeld met welke consulent u een privé consult wilt boeken en geef een aantal voorkeurs-data/tijden op. Daarbij geeft u aan of u het consult bij u thuis wilt hebben of dat u het consult op locatie wilt. Indien u kiest voor een consult bij u thuis brengen wij bescheiden reiskosten voor de consulent in rekening. Wij zullen u vervolgens via email bevestigen welke datum wij voor u hebben gereserveerd.

ParaAdvice voorlichting sessies

Wilt u deelnemen aan één van onze voorlichtingssessies Maak een afspraak en vermeld de sessie waar u aan wilt deelnemen. Wij zullen uw deelname bevestigen via e-mail en u de betalingsgegevens doorgeven.

ParaAdvice workshops

Regelmatig organiseren wij workshops. Vraag ons gerust naar de agenda van toekomstige workshops.

ParaAdvice coaching sessies

Wilt u deelnemen aan één van onze coaching sessies of u inschrijven voor individuele coaching? Schrijf u dan in. Vermeld de betreffende workshop waar u aan wilt deelnemen. Wij zullen uw deelname bevestigen via email.