Een Paragnost bellen


Je wilt een paragnost bellen, maar vindt het nog een beetje spannend. Misschien weet je niet zo goed wat je kunt verwachten als je een paragost gaat bellen. Het is misschien wel de eerste keer. Wij leggen je graag uit hoe het in zijn werking gaat als je een paragnost bellen wilt.

Het is handig om te weten dat je in heel veel gevallen, afhankelijk bent van de telefonische bellijn c.q. website die je hebt uitgekozen. Tegenwoordig maakt het niet meer uit of je via een vast telefoonnummer belt of dat je kiest voor een mobiel toestel. Op de website kun je terugvinden welk nummer je gaat bellen. In veel gevallen zal dit gaan om een 0900 telefoonnummer. Een 0900 telefoonnummer is niet gratis. Er zullen dus wel kosten aan verbonden zijn als je een paragnost gaat bellen. Hou er rekening mee dat boven je normale telefoonabonnement en normale telefoonkosten er dus extra telefoonkosten bij komen. Het is wel zo eerlijk om jou dit op voorhand te vertellen zodat je van tevoren weet wat er valt te verwachten. Mocht je ondanks deze tekst het toch zijn vergeten, zal voordat je de verbinding krijgt als je een paragnost belt, hier ook een melding van komen. Zo ben je altijd voordat een gesprek start hiervan op de hoogte.

We hebben het hierboven al vermeld. Er zijn verschillende manieren om een advies of zoals dat heet, een consult van een medium te krijgen. Hierboven hebben wij de optie al genoemd van een 0900 telefoonnummer als je een paragnost wilt bellen. Als je misschien bang bent dat het telefoongesprek te lang gaat duren of dat je de kosten niet in de gaten kunt houden, dan is het misschien handig om een paragnost te bellen door middel van credits.

Credits nodig voor Paragnost bellen?


Nu vraag je jezelf natuurlijk af wat credits zijn. Als je een paragnost bellen wilt. Koop je als het ware van tevoren jouw belminuten in. Dit noemen we credits. Op deze manier kan je nooit meer kosten maken dan dat je jezelf van tevoren hebt voorgenomen op het moment dat je besloot een paragnost te gaan bellen. Maar wat gebeurt er nu als je met de paragnost aan het bellen bent en je wil nog meer weten? Of het gesprek is eigenlijk nog niet ten einde. Geen nood. Want ook daar is aangedacht. Als je met een paragnost aan het bellen bent met credits en jouw belminuten (credits) beginnen op te raken. Dan krijg je tussentijds de melding dat jouw credits bijna op zijn. Je krijgt dan de kans om tijdens het gesprek jouw credits weer aan te vullen voor een bedrag wat jij wilt uitgeven. Zo maak je niet onnodige kosten en bepaal jij zelf hoeveel jij wilt uitgeven voor het telefonische consult met de paragnost.

Heb je tijdens het bellen met de paragnost jouw belminuten (credits) niet ingevuld en het gesprek was nog niet afgerond? In dat geval kun je natuurlijk altijd de paragnost opnieuw gaan bellen. Let hier wel bij op dat als je belt en het boxnummer van de paragnost uit je hoofd weet, dat je altijd van tevoren checkt of de paragnost die jij het liefste wilt spreken ook online is. Dit scheelt weer onnodige belkosten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw credits nog niet op zijn na het bellen met de paragnost. Voor jouw geruststelling. Deze credits blijven altijd op jouw account staan. Je kunt deze altijd weer gebruiken als je weer wilt bellen. Of misschien wil je een collega paragnost bellen om te kijken wat de visie is van een andere paragnost. Dat kan natuurlijk ook altijd. Ben je van plan om sowieso vaker of langer met een paragost te bellen dat is het gegarandeerd altijd voordeliger om credits te kopen. Bellen met een paragnost door middel van credits betekent dat je dan naar een “normaal” 020 telefoonnummer belt.

Je wilt met een paragnost bellen via het 0900 nummer


Het kan natuurlijk zo zijn dat je écht heel snel zonder extra handelingen naar een paragnost wilt bellen. Je hebt een brandende vraag en je wilt gelijk bellen. Gewoon spontaan en zonder al te veel voorbereiding. In dat geval betaal je het reguliere tarief wat de bel lijn van de paragnost berekent. De telefoonkosten vind je dan terug op jouw eigen telefoonrekening van de provider die jij hebt voor jouw telefoonabonnement. Waar je wel goed op moet letten, is dat verschillende paranormale bellijnen verschillende tarieven kunnen hanteren. Dus nog een tip! Kijk hier eerst naar voordat je naar een paragnost belt. Je wilt bellen met een paragnost werkzaam bij ParaAdvice? Dan bel je 0900-0840. Als je via ParaAdvice met een paragnost belt, bedragen de kosten 90 cent per minuut. Je wilt bellen naar een paragnost vanuit België? Dan bel je 0907-37129. Bellen met een paragnost vanuit België kost € 1,50 per minuut.

Bellen naar een paragnost met credits


Bovenstaand hebben wij al uitgelegd wat het bellen met credits inhoudt als je besluit een paragnost te bellen. De werkwijze kan per bel lijn verschillen. Bij ParaAdvice bel je al naar een paragnost vanaf € 5 aan credits. Als je naar de creditpagina van ParaAdvice gaat, kun je teruglezen hoe dit in zijn werk gaat. Klik hier: CREDITS. Neem dit voordat je met een paraganost gaat bellen goed door zodat je weet hoe het inkopen van credits werkt.

Kan je ook gratis naar een paragnost bellen?


Er zijn een aantal paragnosten die jou gratis een consult willen geven. Je kunt jezelf afvragen of dit dan wel zo betrouwbaar is. Deze paragnosten zijn niet van getoetst of gescreend op de kwaliteit van de consulten die zij afgeven. Natuurlijk mag je hier ook voor kiezen. Je moet je hierbij wel afvragen of deze paragnost betrouwbaar genoeg is om misschien een hele zware beslissing of levensvraag mee te bespreken. Wij zijn hier een beetje huiverig voor. Want wat als de voorspelling helemaal anders gaat uitpakken dan jou is verteld? Krijg je dan ook de juiste begeleiding? Het is niet voor niks dat de paragnosten van ParaAdvice dit allemaal professioneel en beroepsmatig doen.

Bellen met een paragnost in de praktijk


Je hebt een brandende vraag. Je loopt hier al de hele dag mee rond. Uiteindelijk besluit je advies te vragen aan een paragnost en dan?

1. Je surft naar de website van ParaAdvice.
2. Gelijk al op de eerste pagina heb je een overzicht welke paragnosten op dat moment beschikbaar zijn om jouw prangende vraag te beantwoorden. Als de box groen kleurt dan weet je dat het paragnost klaar zit om met jou in gesprek te gaan.
3. Check altijd van te voren of de consulent die je wilt spreken ook echt beschikbaar is en bijvoorbeeld niet op pauze of in gesprek staat.
4. Bij de boxen van de paragnosten, mediums, helderzienden zie je de foto’s. Welke foto spreekt jou het meeste aan?
5. Lees de tekst waarin de paragnost of medium, helderziende zich introduceert.

Ga je bellen met de door jouw uitgekozen paragnost? Bedenk voordat je gaat bellen met de paragnost goed na welke vragen je gaat stellen. Hierdoor kan het gesprek vlot verlopen en kan je gericht en concreet je antwoorden krijgt. Misschien ook een goeie tip. De meeste paragnosten hebben tijd nodig om op een persoon of een situatie in te voelen. Als de paragnost de kaarten ter ondersteuning gebruikt, zal de paragnost tijd nodig hebben om de kaarten te schudden, in te voelen en de kaarten op een gedegen wijze uit leggen. Dit kost altijd tijd. De paragnost moet dit nu eenmaal zorgvuldig doen. Het leggen van kaarten en invoelen op een persoon of situatie is niet iets wat je gehaast kunt doen. Je wilt natuurlijk wel dat de situatie goed wordt geschetst.

Wat kan je een paragnost vragen


Alles! Geen vraag is voor een paragnost te gek. In principe kun je alle levensvragen aan een paragnost stellen. Of iets waar je mee zit. Jouw vragen worden altijd door de paragnost serieus genomen en met respect behandeld. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je naar een paragost wilt bellen. Veel voorkomende vragen uit de praktijk zijn:

– Vragen over de liefde
– Vragen over werk
– Vragen over financiën
– Vragen over school
– Vragen over familie of vrienden

Dit zijn slechts voorbeelden van vragen die je aan een paragnost kunt stellen. Zo heb je enig idee welke vragen je eventueel zou kunnen stellen als je een paragnost wilt bellen. Ook super belangrijk is als je een paragnost belt en je vraagt stelt, laat het paragnost aan het woord. Laat de paragnost de situatie eerst aanvoelen. Vertel niet gelijk je hele levensverhaal. Het is de bedoeling dat de paragnost jou deze informatie geeft. De paragnost wil zichzelf zeker stellen of hij/zij in de goede energie zit.

Nog andere vragen over het bellen met een paragnost?


Heb je toch nog een vraag? Dat kan natuurlijk altijd. Aarzel niet en vul het contactformulier van ParaAdvice.nl in. Klik hier: Contact Wij wensen jou heel veel plezier tijdens het bellen met een paragnost.
Paragnost bellen
Vlinder Paragnoste
Box nummer: 23

Vlinder Paragnoste

Ik ben een paragnoste die u kan helpen met vragen over de liefde, het werk, vriendschappen, kinderen en ieder ander onderwerp, behalve medische onderwerpen. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. U kunt met iedere vraag (m.u.v.

Lees meer
Esther medium kaartlegster
Box nummer: 21

Esther medium kaartlegster

Graag help ik mensen door middel van mijn mediamieke gave. Ben HSP-er en leg de Lenormandkaarten. Mijn gidsen wijzen de weg. Wees welkom. Ik help u graag.

Lees meer
Anita medium
Box nummer: 14

Anita medium

Hai lief mens, Ik ben Anita en ben een ervaren medium. Al meer dan 15 jaar heb ik al veel klanten geholpen en bijgestaan. Bij mij kun je terecht voor alle levensvragen die je maar hebt over de liefde, relatie of vragen over werk. Wil je

Lees meer
Saskia medium helderziende
Box nummer: 20

Saskia medium helderziende

Ik ben medium, healer, heldervoelend en intuïtief raadgever. Soms gebruik ik hierbij de tarotkaarten. Graag help ik u en geef u advies in alle openheid. Vraag gerust wat u wilt en ik antwoord uw vragen zo goed als ik maar kan. Je vragen

Lees meer
Carine medium paragnoste
Box nummer: 10

Carine medium paragnoste

Ik ben Carine heldervoelend en helderwetend paragnost en medium. Tijdens een consult maak ik gebruik van de Lenormand, zigeunerkaarten en tarot van Waite . U kunt bij mij terecht voor al je levens vragen op het gebied van liefde, relaties,

Lees meer
Lady Marjorie
Box nummer: 30

Lady Marjorie

Super veelzijdige ervaren medium die jou verder help! Mijn Naam is Marjorie, vanaf kinds af aan had ik contact met engelen en gidsen en kon ik in de toekomst kijken. Ik ben een warm en behulpzaam persoon en sta graag klaar voor andere mens

Lees meer
Tonny Medium
Box nummer: 12

Tonny Medium

Hallo lieve mensen, Als ervaren helderziende, heldervoelende en soms helderruikende en gebruik makende van Lenormand kaarten, kan ik samen met u zien waar problemen zich voordoen en een oplossing hiervoor zoeken. Daarnaast ben ik bloesem-th

Lees meer
Amber kaartlegster
Box nummer: 22

Amber kaartlegster

Welkom! Mijn naam is Amber, ervaren kaartlegster. Ik leg graag de kaarten voor je en ben hier om je op een speelse en intuïtieve manier te begeleiden door de energiebanen die ons leven beïnvloeden. Ik maak graag een verbinding op zielsn

Lees meer
Evelyn helderziend kaartlegster
Box nummer: 36

Evelyn helderziend kaartlegster

Hoi lieve mensen, Ik ben Evelyn. Mijn gaves zijn: automatisch schrift, contact overleden personen, dieren, droomverklaring, physometrie, magnetiseren, healings, reikimaster, negativiteit verbreken, pendelen, kaartleggen. Ik leg de L

Lees meer
Eva spiritueel coach heldervoeldend helderwetend
Box nummer: 17

Eva spiritueel coach heldervoeldend helderwetend

Welkom mooi mens! Spin je gouden draden en weef je eigen toekomst! Al is dat niet altijd even gemakkelijk door wat wij op ons levenspad tegenkomen en zo ons zicht kan belemmeren. Mijn levenservaring en heldervoelendheid gebruik ik dan

Lees meer
Rado helderziende kaartlegger
Box nummer: 28

Rado helderziende kaartlegger

Rado is een veelzijdige helderziende en kaartenlegger die al snel tot de kern komt met antwoorden over de liefde, financiën en ondernemen. Omdat hij verbonden is met het universum kan hij naast het voorspellen persoonlijke begeleiding gev

Lees meer
Lisa  heldervoelend helderwetend
Box nummer: 31

Lisa heldervoelend helderwetend

Dag lieve mensen. Ik ben Lisa en ben van jongs af aan al spiritueel. In de jaren ben ik mij steeds meer aan het ontwikkelen op het spirituele. zo ben ik edelstenen healer, voel ik aan welke steen voor jou goed is. Ook leg ik graag de kaart

Lees meer
Feline leest de tarot kaarten
Box nummer: 15

Feline leest de tarot kaarten

Leuk dat je dit leest! Bij mij kan je terecht voor vragen over relaties, gevoelens en werk. Geen enkele vraag is te gek. Om jou goed te helpen werk ik met tarotkaarten. Zo krijg ik een helder inzicht in jou en de energie om jou heen. Ik be

Lees meer
Bep heldervoelend medium
Box nummer: 33

Bep heldervoelend medium

Mijn naam is Bep, Ik beb helderziend, helderwetend, heldervoeldend en leg de, zigeunerkaarten Mensen helpen is mijn passie, Eerlijkheid staat bij mij voorop, Mijn werk kan zeer diepgaande zijn , Ik voel de problemen heel goed aan van de

Lees meer
Debby helderwetend heldervoelend helderhorend
Box nummer: 19

Debby helderwetend heldervoelend helderhorend

Geboren met de gaven helderwetend heldervoelend helderziend en horend. Daarnaast heb ik de mogelijkheid om je een inkijk te geven in je eigen vorig levens en welke patronen vanuit hier terug komen in dit leven om jouw je lessen te laten ler

Lees meer
Priscilla kaartlegster medium
Box nummer: 13

Priscilla kaartlegster medium

Mijn naam is Priscilla Ik ben kaartlegster en medium. Heb je vragen over de liefde, werk of op relatiegebied. Vanaf mijn geboorte heb ik bijzondere gaven. Ik heb zelf diverse ervaringen op aards en kosmisch niveau mogen ondervinden waard

Lees meer
Elize Medium Paragnost
Box nummer: 27

Elize Medium Paragnost

Ik ben een medium en paragnost en werk met de Lenormand kaarten. Heb je levensvragen, wat dan ook ik help je graag antwoorden te zoeken. Ik vind het fijn als ik je kan helpen en dat je met een rustig gevoel weer de dag door komt. Ik help je

Lees meer