Een Medium bellen


Je wilt een medium bellen en dan? Het bellen naar een medium kan voor sommige mensen best spannend zijn. Zeker als je dat nog nooit hebt gedaan. Dit beseffen wij maar al te goed.

Vandaar dat wij hier wat meer uitleg over geven. Op deze manier kan je op voorhand alvast een beetje een idee krijgen hoe het bellen met een medium zo ongeveer in zijn werk gaat.

Als je naar een medium belt, kan dat vaak op verschillende manieren. Het maakt eigenlijk niet uit of je via een vast telefoonnummer belt of via jouw gsm. In veel gevallen bel je via een 0900 nummer. We willen er wel bij vertellen dat dit een telefoonnummer is die extra kosten met zich meebrengen, boven op de kosten van je normale abonnements- en telefoonkosten. Zodra je verbinding hebt met de lijn die je belt, word je hiervoor ook bij voorbaat voor gewaarschuwd.

Je kunt er ook voor kiezen om een medium te bellen waarbij je jouw telefoonkosten beheersbaar houdt. Op voorhand kun je dan alvast nadenken hoeveel je hiervoor wilt uitgeven. Via de website kun je van tevoren belminuten inkopen. Dit noemen we “credits”. Voordat je de medium belt, koop je eerst deze belminuten, credits, in. Als de credits tijdens het gesprek bijna op verbruikt zijn, krijg je hiervan een melding. Wil je tijdens het bellen met de medium toch iets langer bellen? Kan je vaak tijdens het gesprek het aantal belminuten verhogen zodat je jouw gesprek met het medium niet hoeft te onderbreken. Als je op deze laatste manier met een medium belt, weet je bewust hoeveel geld je aan het consult met het medium spendeert. Mocht je niet zo snel kunnen of willen beslissen tijdens het gesprek met het medium of je extra belminuten wilt spenderen, kan je natuurlijk ook altijd een andere keer weer een medium terugbellen.

De tip hierbij is dat als je van plan bent om nog vaker of langer naar een medium te bellen dat je met credits veel voordeliger uit kan zijn. Per slot van rekening bel je dan in het geval bij www.ParaAdvice.nl naar een “normaal” regulier telefoonnummer.

Je wilt met een medium bellen via het 0900 nummer


Wil je gewoon even snel zonder al te veel voorbereiding, niet te lang met een medium bellen, dan betaal je het reguliere tarief wat de lijn berekent. Let hier goed op want de verschillende paranormale bellijnen hanteren verschillende tarieven. Kijk hier eerst naar voordat je naar een medium belt.

Bij ParaAdvice bel je 0900-0840. Als je via ParaAdvice met een medium belt, bedragen de kosten 90 cent per minuut. Woon je in België? Dan bel je 0907-37129. Hierbij willen wij opmerken dat bellen met een medium vanuit België naar Nederland € 1,50 per minuut kost.

Je wilt bellen naar een medium met credits


In de tekst hierboven hebben wij al uitgelegd wat het bellen met credit inhoudt als je besluit hiermee met een medium te bellen. Ook dit kan per bellijn verschillen. Bij ParaAdvice kun je al vanaf € 5 credits inkopen.Als je naar de creditpagina van www.ParaAdvice.nl gaat, kun je teruglezen hoe dit in zijn werk gaat. klik hier: CREDITS

Neem dit van tevoren goed door zodat je weet hoe je de medium kunt bellen wanneer jouw credits zijn aangeschaft.

Kan je ook gratis naar een medium bellen?


Er zijn vast mediums die jou gratis een consult willen geven. Nadeel hiervan is wel dat je deze mediums niet van tevoren zijn getoetst of gescreend op de kwaliteit van de consulten die zij afgeven. Je moet niet vergeten dat het vaak over serieuze vraagstellingen gaat. Zaak is dan dus wel dat je te maken wilt krijgen met een consult en een daarbij behorend advies over hoe nou verder. Het is niet de bedoeling dat jou iets voorgespiegeld wordt, wat achteraf niet blijkt te kloppen. Het bellen met een gescreende ervaren medium via een bellijn is dan meer dan waard.

Bovendien… Het geven van een consult vraagt voor een medium een heleboel energie. De consulenten doen dit werk met heel veel liefde maar de hele dag gratis consulten afgeven is dan een onhaalbare kaart.

Bellen met een medium in de praktijk


Je hebt er de hele dag over nagedacht. Je hebt een levensvraag en je besluit uiteindelijk advies te vragen aan een medium en dan?

In het geval van de website van ParaAdvice surf je eerst naar de website.

Al gelijk zie je welke consulenten bij ParaAdvice werkzaam zijn. Als de box groen kleurt dan weet je dat het medium klaar zit om met jou in gesprek te gaan.

Check dit altijd van te voren of de consulent die je wilt spreken ook echt beschikbaar is! Bij de boxen van de paragnosten, mediums, helderzienden zie je de foto’s. Kijk eerst welke foto jou het meeste aanspreekt. Lees daarna de tekst waarin de paragnost of medium, helderziende zich introduceert.

Heb je besloten wie je gaat bellen?

Denk dan van tevoren goed na welke vragen je aan de medium wilt stellen die je wilt gaan bellen. Dit zorgt ervoor dat het gesprek vlot kan verlopen en je gericht en concreet je antwoorden krijgt.

Hou er verder ook rekening mee dat als je een medium belt, dat een medium niet altijd gelijk het antwoord kan geven. De meeste mediums hebben toch tijd nodig om op een persoon of een situatie in te voelen. Of… als de werkwijze is dat het medium kaarten ter ondersteuning gebruikt, zal het medium tijd nodig hebben om de kaarten te schudden, in te voelen en de kaarten op een gedegen wijze uit te leggen. Het leggen van kaarten en invoelen op een persoon of situatie is niet een klusje wat je gehaast kunt doen omdat anders de verkeerde situatie wordt geschetst. Daar is niemand mee geholpen.

Welke medium kies je als je een medium wilt bellen?


Een medium is niet zomaar een medium. Ieder medium heeft een andere expertise en gave. In een voorgaand blog Wat is een medium? hebben we uitgebreid omschreven wat een medium is en wat de verschillen zijn.

Zo hebben wij het hier gehad over een helderziend medium, heldervoelend medium, helderwetend medium, helderhorend medium, helderruikend medium en trance medium.

Lees dit van tevoren gerust door als je niet weet welk medium jij moet kiezen. Of misschien vind je dit gewoon interessant om te weten. Dat kan natuurlijk ook.

Welk medium je ook kiest. Het medium wat bij ParaAdvice is aangesloten zal altijd proberen jouw vraag zo secuur mogelijk te beantwoorden en de situatie zo goed mogelijk proberen te omschrijven.

Wat kan je een medium vragen


In principe kun je alle levensvragen aan een medium stellen. Of iets waar je mee zit. Niks is te gek en alles blijft tussen het medium en jou. Jouw vragen worden altijd door het medium serieus genomen en met respect behandeld.

Zo op voorhand kunnen wij niet even noemen met wat voor vragen je bij een medium terecht kunt en om wat voor reden je een medium zou bellen.

Om je toch wat handvaten te geven, hier onder wat voorbeelden van vragen en de meest voorkomende vragen uit de praktijk:

– Vragen over de liefde
– Vragen over werk
– Vragen over financiën
– Vragen over school
– Vragen over familie of vrienden

Nogmaals dit zijn slechts voorbeelden van vragen die je aan een medium kunt stellen als je naar een medium gaat bellen. Het is niet beperkt tot deze vragen.

Wat verder ook heel belangrijk is als je een medium belt en je vraagt stelt, laat het medium aan het woord. Laat het medium de situatie eerst aanvoelen en vertel niet gelijk je eigen levensverhaal. Het is natuurlijk de bedoeling dat het medium jou deze informatie geeft zodat het medium ook zichzelf kan zeker stellen of hij/zij in de goede energie zit.

Nog andere vragen over het bellen met een medium?


Wij hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn over het geven van tips en informatie wanneer je besluit een medium te bellen. Heb je toch nog een vraag? Aarzel niet en vul het contactformulier van ParaAdvice.nl in: CONTACT. Wil je meer weten over de spirituele wereld? Hierbij een link met meer informatie hierover: https://nl.wikipedia.org/wiki/Helderziendheid

Dan rest ons nog één ding en dat is jou heel veel plezier wensen tijdens het bellen met een medium.
Medium bellen
Vlinder Paragnoste
Box nummer: 23

Vlinder Paragnoste

Ik ben een paragnoste die u kan helpen met vragen over de liefde, het werk, vriendschappen, kinderen en ieder ander onderwerp, behalve medische onderwerpen. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. U kunt met iedere vraag (m.u.v.

Lees meer
Saskia medium helderziende
Box nummer: 20

Saskia medium helderziende

Ik ben medium, healer, heldervoelend en intuïtief raadgever. Soms gebruik ik hierbij de tarotkaarten. Graag help ik u en geef u advies in alle openheid. Vraag gerust wat u wilt en ik antwoord uw vragen zo goed als ik maar kan. Je vragen

Lees meer
Rado helderziende kaartlegger
Box nummer: 28

Rado helderziende kaartlegger

Rado is een veelzijdige helderziende en kaartenlegger die al snel tot de kern komt met antwoorden over de liefde, financiën en ondernemen. Omdat hij verbonden is met het universum kan hij naast het voorspellen persoonlijke begeleiding gev

Lees meer
Carine medium paragnoste
Box nummer: 10

Carine medium paragnoste

Ik ben Carine heldervoelend en helderwetend paragnost en medium. Tijdens een consult maak ik gebruik van de Lenormand, zigeunerkaarten en tarot van Waite . U kunt bij mij terecht voor al je levens vragen op het gebied van liefde, relaties,

Lees meer
Esther medium kaartlegster
Box nummer: 21

Esther medium kaartlegster

Graag help ik mensen door middel van mijn mediamieke gave. Ben HSP-er en leg de Lenormandkaarten. Mijn gidsen wijzen de weg. Wees welkom. Ik help u graag.

Lees meer
Tonny Medium
Box nummer: 12

Tonny Medium

Hallo lieve mensen, Als ervaren helderziende, heldervoelende en soms helderruikende en gebruik makende van Lenormand kaarten, kan ik samen met u zien waar problemen zich voordoen en een oplossing hiervoor zoeken. Daarnaast ben ik bloesem-th

Lees meer
Eva spiritueel coach heldervoeldend helderwetend
Box nummer: 17

Eva spiritueel coach heldervoeldend helderwetend

Welkom mooi mens! Spin je gouden draden en weef je eigen toekomst! Al is dat niet altijd even gemakkelijk door wat wij op ons levenspad tegenkomen en zo ons zicht kan belemmeren. Mijn levenservaring en heldervoelendheid gebruik ik dan

Lees meer
Lady Marjorie
Box nummer: 30

Lady Marjorie

Super veelzijdige ervaren medium die jou verder help! Mijn Naam is Marjorie, vanaf kinds af aan had ik contact met engelen en gidsen en kon ik in de toekomst kijken. Ik ben een warm en behulpzaam persoon en sta graag klaar voor andere mens

Lees meer
Vienna kaartlegster life coach
Box nummer: 18

Vienna kaartlegster life coach

Ik ben Vienna. Mijn missie op aarde is mensen helpen en motiveren, daar word ik blij van. Door mijn jarenlange ervaring als hooggevoelig kaartlegster en life coach kan ik u inzicht geven in de uitdagingen die u op uw levenspad tegenkomt en

Lees meer
Evelyn helderziend kaartlegster
Box nummer: 36

Evelyn helderziend kaartlegster

Hoi lieve mensen, Ik ben Evelyn. Mijn gaves zijn: automatisch schrift, contact overleden personen, dieren, droomverklaring, physometrie, magnetiseren, healings, reikimaster, negativiteit verbreken, pendelen, kaartleggen. Ik leg de L

Lees meer
Feline leest de tarot kaarten
Box nummer: 15

Feline leest de tarot kaarten

Leuk dat je dit leest! Bij mij kan je terecht voor vragen over relaties, gevoelens en werk. Geen enkele vraag is te gek. Om jou goed te helpen werk ik met tarotkaarten. Zo krijg ik een helder inzicht in jou en de energie om jou heen. Ik be

Lees meer
Lisa  heldervoelend helderwetend
Box nummer: 31

Lisa heldervoelend helderwetend

Dag lieve mensen. Ik ben Lisa en ben van jongs af aan al spiritueel. In de jaren ben ik mij steeds meer aan het ontwikkelen op het spirituele. zo ben ik edelstenen healer, voel ik aan welke steen voor jou goed is. Ook leg ik graag de kaart

Lees meer
Bep heldervoelend medium
Box nummer: 33

Bep heldervoelend medium

Mijn naam is Bep, Ik beb helderziend, helderwetend, heldervoeldend en leg de, zigeunerkaarten Mensen helpen is mijn passie, Eerlijkheid staat bij mij voorop, Mijn werk kan zeer diepgaande zijn , Ik voel de problemen heel goed aan van de

Lees meer
Sonja astrologe
Box nummer: 26

Sonja astrologe

Mijn naam is Sonja. Astrologie is al heel lang mijn grote passie. Na meerdere opleidingen, cursussen en workshops maak ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier horoscopen voor klanten. De geboortehoroscoop is onze blauwdruk en maak

Lees meer
Debby helderwetend heldervoelend helderhorend
Box nummer: 19

Debby helderwetend heldervoelend helderhorend

Geboren met de gaven helderwetend heldervoelend helderziend en horend. Daarnaast heb ik de mogelijkheid om je een inkijk te geven in je eigen vorig levens en welke patronen vanuit hier terug komen in dit leven om jouw je lessen te laten ler

Lees meer
Elize Medium Paragnost
Box nummer: 27

Elize Medium Paragnost

Ik ben een medium en paragnost en werk met de Lenormand kaarten. Heb je levensvragen, wat dan ook ik help je graag antwoorden te zoeken. Ik vind het fijn als ik je kan helpen en dat je met een rustig gevoel weer de dag door komt. Ik help je

Lees meer
Priscilla kaartlegster medium
Box nummer: 13

Priscilla kaartlegster medium

Mijn naam is Priscilla Ik ben kaartlegster en medium. Heb je vragen over de liefde, werk of op relatiegebied. Vanaf mijn geboorte heb ik bijzondere gaven. Ik heb zelf diverse ervaringen op aards en kosmisch niveau mogen ondervinden waard

Lees meer