Nancy ParaAdvice


24 oktober 2022 - De toekomst

Toekomst voorspellen

Tags:

Waarom kies je voor een toekomst voorspelling

Het kan zijn dat je dat je midden in een situatie zit en je weet het even niet meer. Komt hier nog wel een einde aan, vraag je jezelf af. Of je wilt heel graag weten of je vooruitgang gaat boeken in een bepaalde situatie. In zo’n geval kun je ervoor kiezen om een blik in de toekomst te laten doen en jouw toekomst laten voorspellen.

Een toekomst voorspelling kan dat?

We weten allemaal dat er verschillende meningen zijn het onderwerp toekomst voorspellen. Het lijkt soms gewoon een primaire reactie als je op straat mensen zou vragen of ze geloven in een toekomst voorspelling. Het overgrote deel zegt als eerste reactie dat dat helemaal niet kan.

Totdat je verder in gesprek gaat. En jouw ervaringen vertelt over wat er aan toekomstvoorspelling bij jou is uitgekomen en hoe bizar jij dat vond.

Let maar op! Dan ineens gaat het overgrote gedeelte van de “nee-zeggers” ook vertellen over voorspellingen die achteraf zijn uitgekomen.

Vervolgens zullen ze een verklaring, wat voor hen logisch is, proberen geven. Of dit weg moffelen als zijnde toeval.

Maar lieve mensen, toeval bestaat domweg niet.

Het is ook wel begrijpelijk. Het voorspellen van de toekomst is natuurlijk ook iets ongrijpbaars. Het is niet direct logisch te verklaren. Maar ja, dan zeggen we.  Welkom in de wereld van spiritualiteit. De spirituele wereld moet je ook niet proberen te verklaren.  Want we hebben nieuws, dat kunnen we wel proberen te doen maar er bestaat geen formule om dit duidelijk te maken.

De tip hierbij is, laat je verrassen en richt je op de uitkomst en vooral ook hoe die uitkomst wordt bereikt.

Wat voor vragen kun je stellen om jouw toekomst te voorspellen?

Dat is niet vast omkaderd. De vragen over de toekomst kunnen ongeremd over van alles gaan. Eigenlijk over alles wat je bezig houdt.

Misschien zie je het even niet meer zitten en wil je weten of er een oplossing voor jouw probleem gaat komen.

Een andere veel gestelde vraag kan zijn, of je de liefde van je leven nog ooit gaat vinden. Of, komt je geliefde ex nog terug in je leven?

Maar buiten dit, kan jouw vragen over nog heel veel onderwerpen gaan.

Wie kan de toekomst voorspellen?

Mediums, paragnosten, helderzienden of waarzeggers bijvoorbeeld zijn de meest aangewezen personen die jouw toekomst kunnen voorspellen.

Een goed medium, paragnost of helderziende zal jou buiten het voorspellen van de toekomst jou ook handvaten geven.

Ongeacht wat er uit jouw toekomst voorspelling komt, de medium, paragnost of helderziende zal jou altijd vertellen dat jij zelf ook invloed hebt in jouw eigen toekomst. Achterover hangen en wachten tot de toekomstvoorspelling uit komt dat gaat niet werken. Het eindresultaat staat natuurlijk wel vast maar hoe ga jij deze weg bewandelen.

Wat doe je na een toekomst voorspelling

Een toekomst voorspelling wordt altijd gedaan over het eindresultaat. Hoe dit eindresultaat wordt bereikt, dat bepaal jij zelf. Hoe lang het duurt dat de voorspelling gaat uitkomen, dat is niet uit te drukken in een exacte tijd.

Wij zeggen altijd, in het universum hangt geen klok. Dit is niet tijdgebonden. Jouw toekomstvoorspelling dus ook niet.

Het enige wat je kunt doen, is wachten totdat de voorspelling gaat uitkomen. Maar nogmaals, een toekomst voorspellen kan worden gedaan maar de regie over jouw toekomst ligt nog steeds in jouw eigen handen. Jij bepaalt de koers van je leven. Jij bent kapitein op jouw eigen schip.

Ons advies:

Een toekomstvoorspelling komt uiteindelijk toch wel uit maar ga daar niet naar leven want je weet niet op voorhand welke afslagen je beeldsprakelijk gezien nog moet gaan nemen.  Dus laat hier niet alles aan afhangen.

Een toekomstvoorspelling zal jou rust geven in jouw gemoedrust en je weet makkelijker jouw wegen in te slaan om de voorspelling te laten uitkomen. Dat is natuurlijk wel wat jou rustiger zal maken als je met een vraagstelling zit en het even niet meer weet.

In zo’n dergelijk geval, ben je natuurlijk altijd welkom om een van onze paragnosten, mediums of helderzienden te raadplegen.

En buiten dat? Wat wij eigenlijk bedoelen te zeggen, bij ons ben je altijd welkom met wat voor vraag je ook aan ons wilt stellen en waar je ook mee zit.

Heb je vragen over wat een medium of paragnost is? Lees hierover meer in onze blogs.

Wil je een gratis voorproefje? Vraag een gratis engelenkaart aan bij onze zusterwebsite ParaFuture.nl

Wil je de toekomst laten voorspellen door het trekken van een engelenkaart? Klik dan hier

Terug naar blog overzicht