Nancy ParaAdvice


25 juni 2022 - De toekomst

Betrouwbare paragnost

Tags:

Betrouwbare paragnost. Wat is een paragnost Paraadvice

Wat is een paragnost?

Wat houdt het woord paragnost precies? Wij kunnen ons voorstellen dat je de vraag hebt van wat de betekenis is. Een paragnost, een woord wat tot een ieder zijn verbeelding spreekt. Als je het op de man of vrouw zou vragen, zullen heel veel mensen eigenlijk geen goede uitleg kunnen geven op de vraag van wat is een paragnost.

Daarnaast wil je misschien weten wat is een betrouwbare paragnost en hoe weet je of deze paragnost betrouwbaar is?

Dit zijn allemaal onderwerpen die je bezig zullen houden. Erg veelomvattend. Wij zetten dit allemaal graag voor je op een rijtje.

De benamingen paragnost, helderziende of medium zullen al snel door elkaar gehaald worden. Die ervaring hebben wij inmiddels al.

Wij zullen proberen wat verduidelijking proberen te geven op de hierboven vermelde vraag van `wat is een paragnost.

Om het woord paragnost duidelijk te omschrijven, houden we het simpel. Een paragnost is een persoon die in de toekomst kan kijken. Maar, let wel, een paragnost is geen medium. Een medium kan wel een paragnost zijn.

Waarschijnlijk wordt het nu ingewikkeld en gaat het je tollen. Hoe dan? Zul je denken? De vraag was toch, wat is een paragnost?

Hier onderstaand zullen wij allereerst beginnen de betekenis van een paragnost aan je uit te leggen.

Betekenis paragnost

Om het eenvoudig te houden en je beter uitleg te kunnen geven wat een paragnost is, beperken wij ons in deze tekst tot het begrip paragnost. In onze blogs op de website van ParaAdvice zullen wij dit onderwerp van medium ook gaan behandelen.

Om bij de kern terug te komen, de vraag was, wat is een paragnost. Zoals we al eerder hierboven aangaven, zullen wij het begrip van paragnost vereenvoudigen. Hierdoor is het beter te begrijpen en kan je de verschillende termen in de spirituele wereld makkelijker onderscheiden.

Om het makkelijk te onderhouden kun je als ezelsbruggetje aanhouden.

  • Een paragnost kan in de toekomst kijken
  • De gaves van een paragnost is ofwel helderziend, -voelend, -ruikend, of -proevend of een combinatie hiervan
  • Het woord paragnost is een verzamelnaam van de hierboven genoemde gaven en is bekwaam om datgene wat waargenomen wordt goed te vertalen.
  • Het gros van de mensen kan de waarneming van de niet zelf waarnemen.
  • De waarnemingen van de paragnost kunnen betrekking hebben over het hier en nu maar ook over het verleden en de toekomst.

Vraag aan de paragnost

Wil je een vraag stellen over de toekomst? Dan kun je heel goed terecht bij een paragnost. Je kunt het zo gek niet bedenken over wat voor vraag het gaat. Je kunt bij een paragnost terecht over de meest uiteenlopende vragen. Stel gewoon je vraag wat jou in jouw leven bezig houdt.

Ter ondersteuning gebruikt de paragnost ook vaak Tarot of orakelkaarten om meer duidelijkheid te kunnen geven in een situatie of de levensvraag die jij hebt gesteld.

Afhankelijk van de paragnost die je raadpleegt, kan de paragnost jouw ook informatie geven over een vorig leven. Aan de hand hiervan kan ook heel veel worden verklaard. De stelling is dat iedereen zijn of haar levenspad moet bewandelen. Alles wat je in jouw vorige leven niet hebt afgemaakt, kun je in een nieuw leven afmaken. De paragnost kan je hierdoor ook raadgeven wat je in dit leven beter kunt doen zodat vervelende situaties waar je in zit niet wederom zullen gebeuren.

Hulp van de paragnost

Naast de toekomstvoorspelling zal je ook een duidelijke uitleg van de paragnost krijgen over hoe je het beste kunt reageren wanneer de toekomstvoorspelling uit gaat komen. Je krijgt van de paragnost als het ware handvaten voor het leven.

Let wel op dat voordat je een paragnost uitkiest, je kiest voor de paragnost die bij je past. Maar hoe bepaal je wat een betrouwbare paragnost is?

Nu je weet wat de term paragnost inhoudt, kun je dit ook beter bepalen.

Betrouwbare paragnost

Een goede tip is om alvorens je jouw daadwerkelijke levensvraag stelt, de paragnost iets over jouw verleden te laten vertellen. Wat een paragnost over jouw toekomst vertelt en of het waar is wat de paragnost vertelt, kun je natuurlijk niet bepalen. Als de paragnost jou vertelt over jouw verleden, kun je dat natuurlijk wel beoordelen. Vertelt de paragnost exact datgene wat er in je verleden heeft afgespeeld? kan je verder gaan. Dan heb je te maken met een betrouwbare paragnost.

Betrouwbare paragnosten zijn schaars en moeten goed gescreend zijn. Je levensloop in handen leggen van een paragnost die niet betrouwbaar is, heeft geen zin. Dat schept alleen maar verwarring.

Keuze paragnost

Maar welke paragnost kies je? Het is belangrijk dat jij jouw innerlijke intuïtie volgt. Krijg je een goed gevoel bij de foto van de paragnost?

Lees ook de tekst in de box van de paragnost goed. Geeft jou dit een goed gevoel? Dan is dat alvast een goede toetsing voor jezelf.

Zodra het gesprek van start is gegaan, kun je verder gaan om te bepalen of de paragnost betrouwbaar is. Doe dit aan de hand van de hierboven vermelde tips om voor je zelf het gevoel te geven of de paragnost betrouwbaar is.

Hou in je achterhoofd dat een betrouwbare paragnost als missie heeft om de medemens te helpen door de gaven die ze bezitten.

De paragnosten van ParaAdvice hebben zich in de afgelopen jaren al bewezen. Alleen als je werkzaam bent en een betrouwbare paragnost bent, word je op deze website toegelaten. Stel gerust jouw vraag aan onze helderzienden, paragnosten en mediums. Onze paragnosten beantwoorden jouw vraag met liefde.

Terug naar blog overzicht