Nancy ParaAdvice


18 november 2019 - De toekomst

Mmle Lenormand wie is zij?

Tags:

Iedere week trekken wij een weekkaart. Deze week hebben wij een kaart getrokken uit het deck van Mlle Lenormand. Maar wie was Mlle Lenormand?

Mlle Lenormand wie is zij?

Ook deze week hebben wij er voor gekozen een kaart te trekken uit het deck van Mlle Lenormand.

Maar wie was Mlle Lenormand?

Mlle Lenormand was een waarzegster. Oorspronkelijk heette ze Marie-Anne Le Normant. Ze werd in 1772 in Frankrijk (Alencon) geboren.

Al als klein meisje was Marie-Anne anders dan andere meisjes. Haar leeftijdsgenootjes vond ze maar kinderachtig en gedurende de jaren die daarop volgden openbaarde haar gave zich steeds meer en meer. Toen Marie-Anne nog maar 7 jaar was, verwonderde ze menigeen door de uitspraken en voorspellingen die zij toen al deed.

Toen Marie-Anne 18 jaar was geworden verhuisde ze naar Parijs. Keer op keer deed ze de juiste voorspellingen en werd zij geraadpleegd door hoofdzakelijk de hogere klasse in die tijd. Dat de hogere klasse haar hoofdzakelijk consulteerde had grotendeels te maken met het vrij hoge tarief wat ze vraagde voor een consult.

Een paar van haar bekende voorspellingen van die tijd was de val van Lodewijk XVI en het uitbreken van de Franse revolutie.

Keizer Napoleon liet Marie-Anne tot twee keer toe oppakken en heeft meerdere keren in de gevangenis gezeten met als reden dat haar voorspellingen te precies zouden zijn en ze verweten werd dat ze te veel met de politiek zou bemoeien. Keizerin Josephine daarentegen nam Marie-Anne in bescherming. Zij was bijzonder onder de indruk van het kunnen van Marie-Anne. Ze mag wel zeggen dat ze één van de meest omstreden vrouwen uit die tijd was.

Op 25 juni 1843 overleed Mmle Lenormand.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Marie-Anne_Ad%C3%A9la%C3%AFde_Lenormand

Heb jij een vraag of zit je met een bepaald probleem? Of wil je ergens over praten? Iedere dag zitten de consulenten (paragnosten, mediums, helderzienden, waarzeggers) van ParaAdvice voor je klaar.

Op de homepagina  kun je zien hoe iedere paragnost, medium, helderziende, waarzegger te werk gaat. Lees  hiervoor de beschrijving in de box van de consulent. Een aantal consulenten trekken ook de kaarten (Lenormand, tarot of engelenkaart voor je.

Ga naar onze hoofdpagina om alle paragnosten, helderzienden, mediums, waarzeggers te zien.

Wil je van tevoren bepalen hoeveel geld je aan jouw consult wilt uitgeven? Maak dan een gratis account aan. Vanaf € 5 koop je bij ParaAdvice al credits. Voor meer informatie over credits Klik hier 

Nieuw bij ParaAdvice! Chat live met onze mediums. Klik hier als je met onze paragnosten, helderzienden, medium of waarzeggers live wilt chatten

Meer informatie over Mmle Lenormand kun je vinden als je klikt op navolgende link.

Terug naar blog overzicht