Nancy ParaAdvice


16 oktober 2022 - De toekomst

Wat is een medium of paragnost

wat is een medium of paragnost

Tags:

Je loopt met de vraag, wat een is medium of paragnost en misschien wil je graag een blik in de toekomst. Als je wilt weten wat voor vragen je aan een medium kunt stellen, lees dan snel verder.

In de spirituele wereld zijn er heel veel termen en als je hier niet in thuis bent, is het handig als je op voorhand hier meer kennis over hebt. Hierdoor kun je gerichter vragen stellen aan het medium.

Dus een van je vragen kan bijvoorbeeld zijn, hoe ziet mijn toekomst er uit.

In de hiernavolgende teksten gaan we dieper in op de vraagstelling die je hebt.

Daarmee beantwoord je gelijk de vraag of een medium raadplegen verstandig is en wat de toegevoegde waarde dat voor jou is.

Meer informatie over wat een medium of paragnost is

Je kunt googlen op het begrip “wat is een medium of paragnost”. Dan krijg je meer uitleg over wat het begrip allemaal inhoudt.  En laat je verbazen wat er eigenlijk allemaal tussen hemel en aarde nog meer bestaat.

Hierbij is een aanrader om op de hiernavolgende link te klikken

https://www.betekenis-definitie.nl/medium

Als je deze link leest, kom je meer te weten over wat een medium is. waarmee iets, vooral informatie, wordt overgebracht.

Maar deze uitleg over wat een medium is, is eigenlijk meer in het kort. In dit artikel/blog zullen wij heel veel vragen beantwoorden op jouw vraag.

Als je het over een medium hebt, gaat het in dit geval natuurlijk niet om “een middel” maar om een persoon. Maar in wezen is er wel overeenkomst. Waarom? Omdat in deze context het medium fungeert als een doorgeefluik.

Je moet het zo zien dat een medium ook informatie door geeft. In deze uitleg gaat het om wat het medium waarneemt.

Om over de vraagstelling nog meer uitleg en duidelijkheid te krijgen, kun je ook meer informatie krijgen als je op bijgaande link klikt.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Medium_(esoterie)

Gaat het je al duizelen. Hoe zit het nou? Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost?

Best verwarrend. De ene helderziende noemt zich paragnost. De ander noemt zich een medium. Weer een ander noemt zich weer helderziende. Waar kies je voor? En wat is het verschil?

In de meeste uitleg wordt een medium aangeduid als een persoon die boodschappen van overledenen overbrengt. En dan komt het. Want let op. Een paragnost of helderziende hoeft niet per definitie contact met overledenen te hebben. Een paragnost heeft een paranormale begaafdheid maar dat betekent niet gelijk dat hij of zij contact kan leggen met overledenen.

Nu begrijp je misschien wat het begrip van een medium inhoudt. Voor de volledigheid, dan bestaan er ook nog trance mediums.

Wat is een trance medium?

Een trance medium brengt zichzelf in diepe trance zodat de geesten via het lichaam van het medium boodschappen kunnen doorgeven. Wanneer het medium in hele diepe trance is geweest dan is het meestal ook zo dat het medium zich ook niet meer herinnert wat hij of zij heeft gedaan of gezegd.

Wil je hier meer over weten? Klik op de hiernavolgende link

https://www.betekenis-definitie.nl/medium

Waarschijnlijk begrijp je nu dat de term medium niet als eenduidig is te beschouwen. Maar misschien is het nu duidelijk wat het verschil is tussen een paragnost en een medium.

Ook combinaties kunnen voorkomen. Combinaties van paranormaal medium, helderziende medium, medium paragnost kunnen voorkomen.

Alles sterk afhankelijk van de gaven waarover degene beschikt.

Wat een medium doet?

Nu je weet wat een medium doet en tewerk gaat, komt direct de vraag op van wat doet een medium?

Elk medium heeft zijn of haar eigen werkwijze. Om het een en ander duidelijk te maken en te vereenvoudigen, zullen we hiervan een opsomming maken.

Zo heb je mediums die contact maken met overledenen door:

  1. Helderziend :medium. Mediums die helderziend zijn. Zij zien beelden vanuit het hiernamaals.
  2. Helderhorend. Mediums die helderhorend zijn.  Dat kan door middel van geluid of bijvoorbeeld stemmen zijn.
  3. Heldervoelend: Medium die door middel van gevoelens of energieën contact maken.
  4. Helderruikend: Medium die door middel van geuren contact maken met het hiernamaals

Wat het verschil tussen een medium en een paragnost is

We gaan ervan uit dat onze uitleg enigszins duidelijkheid geeft op de vraag die we hebben behandeld van wat is een medium.

Logischerwijs is de daaropvolgende vraag wat is het verschil tussen een medium en een paragnost?

Een paragnost hoeft niet altijd een medium te zijn maar een medium is wel een paragnost. Maar hoe zit dat?

Een paragnost kan over gaven beschikken zoals hierboven uitgelegd zoals helderziendheid, helderhorend, heldervoelend, helderruikend.

Dat wil dan nog niet tegelijkertijd zeggen dat een paragnost contact maakt met het hiernamaals.

Een medium daarentegen beschikt wel over de gaven van helderziendheid, helderhorend, heldervoelend, helderruikend en maakt wél contact met het hiernamaals.

Welk medium is betrouwbaar

Dan komt de zogenaamde key question. Welk medium is betrouwbaar. Zoals het ook in het dagelijkse leven gaat, heb je met de ene persoon een betere klik als met de andere.

Heel belangrijk check voor je zelf voordat je een reading doet eerst wie het beste bij je past.

Let hiervoor goed op de foto’s bij de boxen op de website van ParaAdvice. Spreekt de tekst jou aan? Spreekt de foto jou aan? Past dit bij jou en krijg je daar een goed gevoel bij?

Zowel voor jou als de paragnost of het medium is het belangrijk dat jullie een klik hebben. Het medium zal een reading geven aan de hand van de energieën om jou heen. Stel jezelf open. Alleen dan kun je een goede reading verwachten. Maarre… zeg nou zelf. Je kunt jezelf toch het beste openstellen als je met iemand een klik hebt en je jezelf prettig bij iemand voelt?  

Nieuwsgierig geworden? Bezoek hiervoor de homepagina van www.Paraadvice/nl

Terug naar blog overzicht