Ontdek nieuwe en heldere inzichten

Wat is een medium?

Jij wil graag weten wat een medium is? Omdat er tegenwoordig heel veel discussie bestaat over wat een daadwerkelijk medium is, kan het zinvol zijn om hier verder in te verdiepen. Want kan dit allemaal wel? En is een medium raadplegen verstandig?

Uitleg wat is een medium

Sec genomen als je het begrip van wat is een medium zou Googlen is de uitleg van het woord Medium een middel waarmee iets, vooral informatie, wordt overgebracht. Dit kan op verschillende manieren zoals de krant, social media of radio.

Natuurlijk is de uitleg zoals wij deze zouden willen geven aan een medium niet “een middel” maar gaat het om een persoon. In wezen komt het wel op hetzelfde neer. Want in deze context fungeert het medium wel als een zogenaamd doorgeefluik. Per slot van rekening brengt een medium ook informatie over. In dit geval het brengen van informatie van de waarneming die een medium doet.

Maar wat is een medium nou echt?

De betekenis van de term medium kan verwarring geven. De ene helderziende noemt zich paragnost en de ander noemt zich een medium en een ander noemt zich weer helderziende. Ingewikkeld.

In de spirituele wereld wordt een medium aangeduid als een persoon die boodschappen van overledenen zou kunnen overbrengen. Een paragnost of helderziende of niet per definitie contact met overledenen te hebben. Een paragnost heeft een paranormale begaafdheid maar hoeft niet per definitie contact te kunnen leggen met overledenen.

En om het allemaal nog ingewikkelder te maken, zijn er ook nog trance mediums

Wat is een trance medium?

Een trance medium is een medium die zichzelf in diepe trance brengt en zodat de geesten via het lichaam van het medium boodschappen kunnen doorgeven. Is het medium in hele diepe trance dan is het meestal ook zo dat het medium zich ook niet meer herinnert wat hij of zij heeft gedaan of gezegd.

Kort samengevat is de term medium niet als eenduidig te beschouwen. Maar dit is dan wel de reden waarom de een zich paragnost noemt en de ander medium. Het is zelfs zo dat ook combinaties hiervan voor kunnen komen. Denk hierbij aan combinaties van paranormaal medium, helderziende medium, medium paragnost. Dit alles is sterk afhankelijk van de gaven waarover degene beschikt.

Wat doet een medium?

Als het antwoord op de vraag van wat is een medium al wat duidelijker is. Komt direct de vraag op van wat doet een medium?

Elk medium hanteert zijn of haar eigen werkwijze. Om het eenvoudig te maken, zullen we hiervan een opsomming maken.

Je hebt mediums die contact maken met overledenen door:

  1. Helderziend:medium. Mediums die helderziend zijn. Zij zien beelden vanuit het hiernamaals.
  2. Helderhorend. Mediums die helderhorend zijn. Dat kan door middel van geluid of bijvoorbeeld stemmen zijn.
  3. Heldervoelend: Medium die door middel van gevoelens of energieën contact maken.
  4. Helderruikend: Medium die door middel van geuren contact maken met het hiernamaals

Het verschil tussen een medium en een paragnost

We vertrouwen erop dat onze uitleg enigszins duidelijkheid heeft gegeven op de vraag, wat is een medium. Logischerwijs rol je dan tegelijkertijd in de vraag van wat is het verschil tussen een medium en een paragnost? Een paragnost hoeft niet altijd een medium te zijn maar een medium is wel een paragnost. Maar hoe zit dat? Een paragnost kan over gaven beschikken zoals hierboven uitgelegd zoals helderziendheid, helderhorend, heldervoelend, helderruikend. Dat wil dan nog niet tegelijkertijd zeggen dat een paragnost contact maakt met het hiernamaals. Een medium daarentegen beschikt wel over de gaven van helderziendheid, helderhorend, heldervoelend, helderruikend en maakt wél contact met het hiernamaals.

Nu je meer weet en uitleg hebt gehad wat een medium is, kun je de medium kiezen die het beste bij jou past.

Welk medium is betrouwbaar?

Eigenlijk zoals het ook gaat in het dagelijkse leven heb je met de ene persoon een betere klik als met de andere.

Daarom is het belangrijk dat je alvorens een reading te doen eerst goed uitzoekt wie het beste bij je past. Lees hiervoor goed de foto’s bij de boxen op de website van ParaAdvice. Spreekt de tekst je aan? Spreekt de foto jou het beste aan?

Alleen als je werkzaam bent en een betrouwbare medium bent, word je op deze website toegelaten. De mediums die bij ParaAdvice werkzaam zijn, hebben zich in de afgelopen jaren al bewezen. Stel gerust jouw vraag aan onze helderzienden, paragnosten en mediums. Onze specialisten beantwoorden jouw vraag met liefde.

20 00:00:00

Saskia medium helderziende

Medium Saskia: Helderziend, Healer en Intuïtief Raadgever

Ik ben Saskia, een medium, healer, heldervoelend en intuïtief raadgever. Soms maak ik gebruik van tarotkaarten in mijn consulten.

Hoe ik u kan ondersteunen:

* Medium Consult: Ik sta klaar om u te helpen en advies te geven in alle openheid.
*Tarotkaart Reading: Indien gewenst, maak ik gebruik van tarotkaarten om dieper in te gaan op uw vragen.
* Verscheidenheid aan vragen: U kunt vragen stellen over financiën, liefde, werk en meer.

Uw consult:
Uw vragen zijn belangrijk. Vraag gerust wat u wilt en ik zal mijn best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Of het nu gaat om financiën, liefde, werk of een andere kwestie, ik sta voor u klaar. Zelfs als u gewoon behoefte heeft aan een luisterend oor, ben ik er voor u. Ik wil u met liefde en licht begeleiden en nieuwe heldere inzichten bieden.

Ik kijk ernaar uit om u te ondersteunen en samen te werken aan duidelijke antwoorden.

Met liefde en licht,

Saskia
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
14 00:00:00

Anita medium

Anita: Ervaren Medium met meer dan 15 jaar ervaring en steun in al jouw levensvragen

Hallo,

Ik ben Anita, een ervaren medium met meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen en begeleiden van talloze klanten. Bij mij kun je terecht met al jouw levensvragen over liefde, relaties, en werk. Ik fungeer als een luisterend oor, en je kunt zelfs bij me terecht als je gewoon behoefte hebt aan een klankbord.

Mijn aanpak is oprecht en ik geef advies waar nodig, zelfs als de waarheid soms moeilijk te accepteren is. Je staat er niet alleen voor; ik reik je de nodige handvatten aan zodat je weet hoe je verder kunt en het beste met de situatie kunt omgaan. Soms is het onvermijdelijk om uitdagingen te doorstaan om uiteindelijk sterker en wijzer te worden.

Ik ben er om je te ondersteunen en begeleiden zodat je goed met de situatie kunt omgaan. Onze gesprekken zijn strikt vertrouwelijk, en je kunt erop vertrouwen dat ik niet zal oordelen maar je zal helpen om jouw probleem op te lossen.

Kijk ernaar uit om binnenkort met je te spreken.

Liefs,
Anita

NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
30 00:00:00

Lady Marjorie

Marjorie: Ervaren Medium, Engelenkaarten en Tarotexpert voor jouw vragen

Ontmoet Marjorie, een super veelzijdige en ervaren medium dat jou graag verder helpt!

Over mij:
Mijn naam is Marjorie, en sinds mijn kindertijd had ik al contact met engelen en gidsen, en kon ik een blik werpen in de toekomst. Ik ben een warm en behulpzaam persoon en sta altijd klaar om anderen te helpen.

Mijn werkmethode:
Tarot- en Engelenkaarten: Ik maak gebruik van tarot- en engelenkaarten voor inzichten.
Communicatie met Engelen en Gidsen: Ik communiceer met engelen en gidsen om je te begeleiden. Mijn intuïtie speelt hierbij een belangrijke rol.

Stel Je Vragen:
Geen enkele vraag is te gek, je kunt me alles vragen. Voorbeeldvragen zijn onder andere:

Komt mijn partner bij me terug?
Hoe ziet mijn toekomst eruit?
Hoe ziet het er financieel uit voor mij?
Krijg ik nieuw werk?
Wat moet ik doen: vast blijven werken of zelfstandig worden?
Wat zeggen de kaarten voor mij?
Laten We Praten:
Ik kijk ernaar uit om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Tot snel op de chatlijn of bellijn!

Met warme groeten,

Marjorie, Ervaren Medium en Tarotexpert
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
10 00:00:00

Carine medium paragnoste

Carine: Helderziend Paragnost en Medium met 20+ jaar ervaring

Ik ben Carine, een heldervoelend en helderwetend paragnost en medium. Tijdens een consult maak ik gebruik van de Lenormand, zigeunerkaarten en tarot van Waite.

Mijn Diensten:
Kaartleggingen: Ik bied inzichten en antwoorden op al je levensvragen, met een focus op liefde, relaties, werk en loopbaan.

Ervaren Coach: Met meer dan 20 jaar ervaring op het spirituele vlak en mijn beroepservaring, ben ik in staat om indien nodig ook te coachen.

Hoe ik Werk:
Mijn consulten zijn gericht op het bieden van duidelijkheid en begeleiding. Je kunt bij mij terecht met al je levensvragen, en ik help je graag om een helder pad voor je toekomst te vinden.

Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op je spirituele reis.

Met warmte en licht,

Carine
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
16 00:00:00

Katrien helderziend kaartlegster

Ontvang Liefdevolle Begeleiding van een Ervaren Lenormand Kaartlegster
Katrien heeft 15 Jaar ervaring en bezit intuïtieve gaven

Al meer dan 15 jaar ben ik vertrouwd met het lezen van Lenormand kaarten. Mijn intuïtieve gaven stellen me in staat om op het juiste moment positieve gedachten en liefdevolle boodschappen door te geven.

Positieve Boodschappen van Engelen
In samenwerking met mijn engelen deel ik liefdevolle boodschappen die je kunnen inspireren en leiden op je levenspad.

"Lichtwerker en Healer met een Warme Benadering"
Als lichtwerker en healer werk ik met liefde en positieve energie. Mijn warme benadering zorgt voor een geruststellend gevoel, liefdevolle woorden en een heldere kijk op jouw situatie.

"Ontdek de Diepte van Je Pad met Lenormand Wijsheid"
Laat mij je begeleiden met mijn Lenormand wijsheid en ontvang liefdevolle ondersteuning op je levensreis.

Neem contact op voor een persoonlijk consult. Ik help je graag met iedere vraag die je wilt stellen.

Liefs,
Katrien
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
12 00:00:00

Tonny Medium

Tonny Medium: Ervaren Helderziende en Bloesem-therapeute

Hallo lieve mensen,

Ik ben Tonny, een ervaren helderziende en heldervoelende. Als medium maak ik gebruik van Lenormand kaarten om samen met u te kijken waar problemen zich voordoen en het zoeken naar mogelijke oplossingen. Ik ben tevens bloesem-therapeute en werk met Bach Bloesems en Australische Bush Essences, die gericht zijn op het aanpakken van de oorzaak van lichamelijke en/of geestelijke problemen.

Wat ik voor jou kan doen:

*Lenormand kaartlezingen:
Samen kunnen we inzicht krijgen in problemen en oplossingen vinden.

* Bloesem-therapie:
Een benadering om de oorzaak van lichamelijke en/of geestelijke problemen aan te pakken met behulp
van Bach Bloesems en Australische Bush Essences.

* Healing Medium:
Helende behandelingen op locatie, in mijn praktijk of op afstand, met behulp van bloesem-remedies,
Quantum Touch behandeling en chakra-healing om blokkades op te heffen.

* Dierentolk: Invoelen op uw dier en indien nodig behandelen.

* Contact met overleden dierbaren:
Boodschappen doorgeven van dierbare overledenen.

* Entiteiten begeleiding:
Liefdevolle begeleiding naar het Licht voor entiteiten in uw huis, met advies over huisreiniging.

Hoe ik werk:
Tijdens een gesprek stuur ik altijd positieve en helende energie. U kunt met al uw vragen bij mij terecht, geen vraag is te gek of vreemd. Ik bied ook e-mail consulten aan.

Contact opnemen:
Ik kijk ernaar uit om u te helpen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Veel liefs en tot horens,

Tonny
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
28 00:00:00

Rado helderziende kaartlegger

Rado: Helderziende Kaartenlegger voor Inzichten in Liefde, Financiën en Ondernemen

Maak kennis met Rado, een veelzijdige helderziende en kaartenlegger die zich snel richt op de kern en antwoorden biedt over belangrijke aspecten zoals liefde, financiën en ondernemen.

Expertisegebieden:
Liefde en Relaties: Ontvang inzicht en advies over liefde en relaties in je leven.
Financiële Begeleiding: Krijg heldere inzichten en advies op financieel gebied.
Ondernemerschap: Ontdek wat de toekomst in petto heeft voor je onderneming.
Persoonlijke Begeleiding en Inzichten:
Rado is verbonden met het universum, wat hem in staat stelt niet alleen voorspellingen te doen, maar ook persoonlijke begeleiding te bieden op jouw levenspad. Hij duikt in de gedachtegangen van kennissen, vrienden of familie en deelt met jou wat er in hen omgaat.

Jouw Reis naar Inzicht:
Rado staat klaar om je te begeleiden en inzichten te bieden in de cruciale aspecten van je leven. Laten we samen de kaarten lezen en de weg verkennen die voor je ligt.

Met vriendelijke groeten,

Rado, Helderziende Kaartenlegger
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
17 00:00:00

Eva spiritueel coach heldervoeldend helderwetend

Eva: Helderziend Gids in je Levensreis

Welkom mooi mens!

Laat ons je levenspad verkennen en weven met gouden draden, waarbij jij je eigen toekomst vormgeeft. Ook al kan dit soms uitdagend zijn vanwege de obstakels op ons pad, die ons zicht kunnen belemmeren.

Mijn Doel:
Met mijn levenservaring en heldervoelendheid wil ik je bijstaan. Ik gebruik mijn gaven graag om licht te werpen op je levenspad en antwoorden te geven op vragen die je hart bezwaard houden.

Hoe ik je kan helpen:

Liefde en Relaties: Ik help je met vragen over liefde en persoonlijke ontwikkeling.
Spirituele Ondersteuning: Verken chakra's, licht- en ademoefeningen om je te begeleiden.
Praktische Aspecten: Bespreek vragen over werk en financiën.
Luisterend Oor: Soms is het belangrijk om gehoord te worden, en daar ben ik voor.

Beschikbaarheid:
Ik ben meestal aanwezig in de vroege ochtenduren en wisselend overdag.

Samen op Pad:
Stap in het licht en de liefde, en laten we samen jouw levensreis verkennen en verhelderen.

Een zonnige groet van Eva
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
23 00:00:00

Vlinder Paragnoste

Vlinder: Helderziend, paragnoste, helderziende, heldervoelende gids

Welkom bij ParaAdvice met Vlinder!

Leuk dat je dit leest! Ik ben een paragnoste die je kan helpen met vragen over liefde, werk, vriendschappen, kinderen en ieder ander onderwerp, behalve medische onderwerpen. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Hoe kan ik helpen:

Inzichten in Liefde en Relaties: Heb je vragen over liefde, relaties of vriendschappen? Ik sta voor je klaar.

Advies over Werk en Carrière: Loop je vast op je werk? Ik help je graag met advies op maat.

Brede Ondersteuning: Je kunt met iedere vraag (m.u.v. medische) bij mij terecht, ik vind niets raar en help je graag.

Jouw Reis naar Inzicht:
Ik kijk ernaar uit om je te helpen en samen te verkennen wat er in je leven speelt. Laten we samen inzichten opdoen en antwoorden vinden voor een heldere en positieve toekomst.

Hartelijke groeten,

Vlinder

NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
22 00:00:00

Amber kaartlegster

Amber: Ervaren Kaartlegster voor Intuïtieve Begeleiding

Mijn naam is Amber, een ervaren kaartlegster die jou graag de kaarten legt. Ik sta klaar om je op een speelse en intuïtieve manier door de energiebanen te begeleiden die ons leven beïnvloeden.

Wat ik voor je kan doen:
* Kaartleggingen: Met behulp van engelenbegeleiding, tarot- en lenormand kaarten geef ik diepgaande inzichten en help ik je de kracht van het universum te benutten.

* Zielsniveau Verbinding: Ik ben hier om een liefdevolle relatie op zielsniveau te creëren, en kan healing bieden op zowel fysiek als mentaal vlak.

Jouw vragen zijn welkom:
Ik sta open om al jouw vragen te beantwoorden, ongeacht het type levensvraag dat je hebt. Alles blijft vertrouwelijk tussen ons.

Ik kijk er naar uit om je te spreken en je te begeleiden met liefde en licht.

Spreken wij elkaar snel?

Met liefde en licht,

Amber

NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
36 00:00:00

Evelyn helderziend kaartlegster

Evelyn: Helderziend Gids in Licht en Hulp


Hoi lieve mensen,

Mijn naam is Evelyn en ik ben hier om mijn gaven en kennis met jullie te delen. Mijn diverse gaven omvatten automatisch schrift, contact met overleden personen en dieren, droomverklaring, physometrie, magnetiseren, healings, reikimaster, negativiteit verbreken, pendelen en kaartleggen.

Mijn gaven:
Automatisch Schrift: Ik ontvang boodschappen via automatisch schrift.
Contact met overledenen en dieren: Ik kan contact maken met overleden personen en dieren.
Droomverklaring: Ik help je de betekenis van je dromen te begrijpen.
Energiewerk en healing: Als reikimaster en healer kan ik energie sturen en healing bieden.
Negativiteit verbannen: Ik help om negativiteit te verbreken en licht te brengen.
Kaartleggingen: Ik maak gebruik van Lenormand Engelenkaarten voor inzichten.


Mijn Missie:
Mijn missie is om licht te verspreiden in de wereld en om jullie bij te staan in al jullie hulpvragen. Of het nu gaat om liefde, werk, relaties, of andere aspecten van het leven, ik ben hier om je te begeleiden.

Laten we samen het licht in ons leven verwelkomen en antwoorden vinden op je vragen.

Liefdevolle groet,

Evelyn
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
21 00:00:00

Esther medium kaartlegster

Esther: HSP-er en mediamieke gave met Lenormandkaarten


Lief mens,

Graag help ik mensen door middel van mijn mediamieke gave. Als hooggevoelig persoon (HSP-er) maak ik gebruik van mijn sensitiviteit en leg ik de Lenormandkaarten. Mijn gidsen wijzen de weg.

Mijn Aanpak:
Mediamieke Gave: Ik zet mijn mediamieke gave in om jou te helpen in je zoektocht naar antwoorden en inzichten.
HSP Begeleiding: Als HSP-er begrijp ik de subtiliteiten van emoties en energieën en kan ik je hierbij begeleiden.
Lenormandkaartleggingen: Ik maak gebruik van Lenormandkaarten om diepere inzichten te verkrijgen.

Uw Welzijn staat bij mij voorop.
Wees welkom in mijn consulten. Ik sta klaar om u te helpen en te begeleiden op uw pad. Uw welzijn staat voorop, en samen zoeken we naar de antwoorden die u nodig heeft.

Ik kijk ernaar uit om u te ondersteunen en te begeleiden.

Met warmte en inzicht,

Esther
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
31 00:00:00

Lisa heldervoelend helderwetend

Dag lieve mensen.
Ik ben Lisa en ben van jongs af aan al spiritueel. In de jaren ben ik mij steeds meer aan het ontwikkelen op het spirituele. zo ben ik edelstenen healer, voel ik aan welke steen voor jou goed is. Ook leg ik graag de kaarten voor u, en kunt u bij mij terecht voor een fotolezing.
Ik ben helder-voelend, helder-wetend, helderziend en ook HSP. Ook kun je bij mij terecht met vragen over liefde en relatie. De toekomst maak je zelf, ik kan je echter wel de juiste handreiking geven.
Natuurlijk ben ik boven alles ook gewoon een luisterend oor.
Veel liefs van mij.
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
15 00:00:00

Feline leest de tarot kaarten

Welkom bij Feline kaartlegster tarot kaarten

Leuk dat je dit leest! Bij mij ben je aan het juiste adres voor vragen over relaties, gevoelens en werk. Geen enkele vraag is te gek. Om jou goed te helpen, maak ik gebruik van tarotkaarten. Hierdoor krijg ik een helder inzicht in jou en de energie om jou heen.

Hoe ik kan helpen:
Tarotkaart Reading: Door middel van tarotkaarten verkrijg ik inzicht in jouw situatie.
Relaties en emoties: Heb je vragen over relaties of je gevoelens? Ik sta voor je klaar.
Advies over werk: Loop je vast op je werk? Ik help je graag met advies op maat.

Onze reis samen:
Ik ben nieuwsgierig naar waar ik je mee kan helpen en samen kunnen we op ontdekking gaan. Laten we samen de tarotkaarten raadplegen en de energie om je heen verkennen.

Hartelijke groeten,

Feline
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
33 00:00:00

Bep heldervoelend medium

Bep: Helderhorend Medium met expertise in Levensvragen

Bep is een helderhorend, heldervoelend en helderwetend medium. Ze is gespecialiseerd in het beantwoorden van diverse levensvragen, waaronder vragen over liefde, werk, vriendschap en relaties.

Haar Diensten:

Medium Consult: Bep biedt inzichten en antwoorden op al uw levensvragen met behulp van haar heldere gaven.

Kaartleggingen: Ze maakt gebruik van Lenormand en zigeunerkaarten om diepgaande inzichten te verkrijgen.

Focusgebieden:
Liefde: Ontdek meer over uw liefdesleven en krijg helderheid over uw relaties.

Werk: Krijg inzichten die u kunnen helpen bij uw carrière en werkgerelateerde beslissingen.

Vriendschap en Relaties: Begrijp uw relaties en vriendschappen beter voor meer harmonie en balans.

Uw Consult met Bep:
Bij Bep kunt u terecht voor een consult waarbij uw vragen centraal staan. Of het nu gaat om liefde, werk, vriendschap of andere levensaspecten, Bep staat klaar om u te begeleiden en inzichten te bieden.

Met warmte en inzicht,

Bep
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
19 00:00:00

Debby helderwetend heldervoelend helderhorend

Expert in Liefde, Relaties en Spirituele Gaven: Ontdek je Ware Zelf met Debby

Ik ben Debby, geboren met de gaven helderwetend, heldervoelend, helderziend en helderhorend. Mijn unieke vermogen stelt me in staat om inzichten te bieden in je vorige levens en de patronen die daaruit voortkomen, zodat je de lessen in dit leven ten volle kunt begrijpen en ervaren.

Mijn Expertisegebieden:
Liefde en Relaties: Als expert in liefde en relaties help ik je bij het leren en helen in elke relatie. Onzekerheid en het aantrekken en afstoten van energie zijn onderdeel van het leerproces. Verwachtingen loslaten is essentieel voor een bevredigend leven.

Persoonlijke Groei: Ik stem af op jouw energie en geef gedetailleerde antwoorden op jouw vragen. Hoe specifieker je vragen zijn, hoe gedetailleerder mijn inzichten zullen zijn.

Andere Focusgebieden: Vorige levens, karmische partners, separatieperiodes, het tweelingzielenproces, midlife crisis, werk en financiën. Ik help ook met bedrijfsadvies en vastgoedadvies, en bied een luisterend oor als je het even niet meer weet.

Ondersteuning en Begeleiding:
Vorige Leven Integratie: Ik help je met het oplossen van stukken uit vorige levens.

Tweelingzielen Reis: Een reis waarbij het vinden van onvoorwaardelijke liefde centraal staat. Ik moedig je aan je te richten op je eigen leven en individuele groei.

Diepgaand Zelfinzicht: Krijg een dieper inzicht in jezelf door spiegeling en begeleiding.

Praktisch Advies: Voor bedrijfs- en vastgoedadvies bied ik concrete richtlijnen op basis van economische kennis en ervaring.

Samen Op Weg naar Inzicht:
Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je spirituele reis, je te voorzien van duidelijkheid en je te ondersteunen in het vinden van je ware zelf. Samen werken we aan jouw persoonlijke groei en het bereiken van jouw doelen.

Met warmte en inzicht,

Debby
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
13 00:00:00

Priscilla kaartlegster medium

Mijn naam is Priscilla Ik ben kaartlegster en medium. Heb je vragen over de liefde, werk of op relatiegebied.

Vanaf mijn geboorte heb ik bijzondere gaven. Ik heb zelf diverse ervaringen op aards en kosmisch niveau mogen ondervinden waardoor ik mijzelf wat dit betreft ervaringsdeskundige mag noemen.

Heb je een levensvraag? Wat voor vraag je ook hebt, ik sta je graag te woord! Ben ik niet beschikbaar en wil je toch met mij praten? Laat dit weten via het contactformulier en dan probeer ik zo snel mogelijk voor jou online te komen.
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm
27 00:00:00

Elize Medium Paragnost

Elize: Medium en Paragnost met een Liefdevolle Aanpak

Ik ben Elize, een medium en paragnost die werkt met de Lenormand kaarten. Ik ben hier om je te ondersteunen en antwoorden te vinden op al je levensvragen, wat deze ook mogen zijn.

Mijn Diensten:
Medium Consult: Ik sta klaar om je te helpen met een liefdevolle aanpak, zodat je met een rustig gevoel je dag kunt vervolgen.

Kaartleggingen: Door gebruik te maken van de Lenormand kaarten, help ik je inzicht te krijgen in je situatie en mogelijke paden.

Samen Antwoorden Vinden:
Of het nu gaat om vragen over liefde, werk, relaties of andere levensaspecten, ik ben hier om je te begeleiden. Ik vind het fijn als ik je kan helpen en je met liefde ondersteun in je zoektocht naar helderheid en rust.

Liefdevolle groet,

Elize
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm