Nancy ParaAdvice


4 november 2019 - vertrouwen

Gratis weekkaart uit het deck van engelenkaart Michael

Tags:

Zoals iedere week trekken wij bij ParaAdvice een gratis weekkaart voor jou!

Deze week hebben wij een engelenkaart getrokken uit het deck van Aartsengel Michael.

De getrokken engelenkaart die wij deze week hebben getrokken is de kaart van “Vertrouwen”

Als je de engelenkaart trekt, zie je de tekst van de affirmatie die hierbij hoort:

“Aartsengel Michael is met je. Hij versterkt je vertrouwen zodat je zonder angst en zelfs met vreugde datgene wat voor je ligt onder ogen kunt zien”.

Beschrijving

Aartsengel Michael helpt je optimistisch te blijven. Hij beschermt je tegen negativiteit. Hij geeft je vertrouwen. Aartsengel Michael verzekert je hierbij dat je de komende tijd alleen in goede positieve situaties terecht komt en alleen mensen zult tegen komen die integer zijn.

Natuurlijk is het altijd een beetje eng als je er een nieuwe fase in je leven aanbreekt. Veranderingen kunnen angst in boezemen. Dit brengt een nieuwe fase in je leven ook mee. Wees er wel van bewust dat het universum er altijd voor zal zorgen dat ze je iets geven waar je in ieder geval altijd toe in staat bent. Geen zorgen dus.

Aartsengel Michael zal je altijd helpen en is er voor jou!

Het universum zorgt er ook voor dat je in je reis altijd goede metgezellen bij je zult hebben, zoals aartsengel Michael. De aartsengelen zullen je op alle mogelijke manieren helpen.

Aartsengel Michael is een beschermengel en is er om je te helpen.

De betekenis van de naam Michael is “hij die is als God”.

Meer informatie over aartsengel Michael vind je hier.

Misschien is het je ook opgevallen dat de namen van de meeste aartsengelen eindigen op “el”. Zoals aartsengel Uriël, Gabriël, Rafaël.

“El” is een verwijzing naar de naam van God

Wil je hier meer over weten? Klik dan even hier op de link.

Persoonlijk denk ik dat we deze week een hele mooie weekkaart hebben getrokken. Zo te zien kunnen we de week met veel vertrouwen tegemoet gaan.

Hou onze website in de gaten want volgende week zullen we weer een nieuwe weekkaart trekken uit het deck van Mmle Lenormand, tarotkaarten of een andere engelenkaart.

Zit je ergens mee en wil je een uitgebreid spiritueel advies over je specifieke situatie of wil je er over telefonisch over praten? Iedere dag zitten de consulenten (paragnosten, mediums, helderzienden, waarzeggers) van ParaAdvice – spiritueel hulp en advieslijn – voor je klaar om je nieuwe heldere inzichten te geven. Op de homepagina kun je zien hoe iedere paragnost, medium, helderziende, waarzegger te werk gaat. Lees hiervoor de beschrijving in de box van de consulent. Een aantal consulenten trekken ook de kaarten (Lenormand, tarot of engelenkaart of een andere spirituele kaart) als je dit wilt.

Ga naar onze hoofdpagina om alle paragnosten, helderzienden, mediums, waarzeggers van ParaAdvice – spirituele hulplijn – te zien.

Wil je van tevoren bepalen hoeveel geld je aan jouw consult wilt uitgeven? Maak dan een gratis account aan op de homepagina. Vanaf € 5 koop je bij ParaAdvice al credits. Wil je meer informatie over credits Klik hier 


Vanaf nu kun je ook live chatten met onze mediums, paragnosten, waarzeggers. Klik hier

Ik wens iedereen een fijne nieuwe werkweek.

Liefs,

Nancy

ParaAdvice – spirituele hulplijn

Terug naar blog overzicht