Nancy ParaAdvice


27 januari 2023 - De toekomst

Kaartleggen

Kaartleggen

Tags:

Bij ParaAdvice werkt een aantal spiritueel coaches die graag kaartleggen. Zij leggen dan de kaarten om antwoorden te geven op al jouw vragen.

Het kan zijn dat je al geruime tijd rondloopt met een bepaalde situatie of kwestie. Je weet even niet meer welke richting je op moet gaan. In dat geval kan het verlichtend werken om een spiritueel coach (paragnost, medium, waarzegger of helderziende) te raadplegen.

Er zijn spiritueel coaches die altijd een kaart voor je zullen leggen. Sommige zijn gespecialiseerd in het kaartleggen. Een ander gebruikt het kaartleggen slechts ter ondersteuning of bevestiging van wat hij of zij doorkrijgt van het universum.

Als je het prettig vindt, kun je tijdens een consult ook altijd vragen of de spiritueel coach voor jou een kaart wil leggen.

Welke kaarten kunnen voor het kaartleggen gebruikt worden?

De verschillende kaartleggers of spiritueel coaches bij ParaAdvice werken allemaal op een andere wijze. De een legt het liefste het dek van Mmle Lenormand en de andere de tarotkaarten of engelenkaarten.

Wist je trouwens dat je op onze zusterwebsite ParaFuture een gratis engelenkaart kunt laten leggen? Wij hebben in deze eigenlijk de meest gebruikte kaarten die gelegd worden benoemd maar er zijn nog heel veel andere decks die een kaartlegger zou kunnen gebruiken.

Hoe je het ook wendt of keert, het doel zal altijd hetzelfde zijn. Kaartleggen zal altijd betrekking hebben op het geven van antwoorden op alle vragen waar jij duidelijkheid over wilt hebben. Wanneer wij de kaartenleggen dan zal dit voor jou meer inzichten geven over het verleden, het heden en vooral ook in de toekomst. Negen van de tien keer zal je willen weten wat de toekomst zal gaan brengen als je wilt dat de consulent aan de slag gaat met de kaartleggen.

Uitleg over het kaartleggen

We zullen hier onderstaand in het kort uitleg geven over de belangrijkste en meest gebruikte kaartendeks.

Lenormand kaarten
Bij het kaartleggen van de Lenormand kaarten zal de consulent (paragnost, medium of waarzegger) jou de benodigde antwoorden en inzichten geven over jouw levenspad. Bij een kaartlegging als deze wordt regelmatig ook meer verteld over eventuele vorige of misschien ook toekomstige levens van jou. Als jij je tijdens het consult goed zult openstellen, dan zal het jou écht gaan verbazen wat deze kaarten van Mmle Lenormand allemaal aan jou kunnen vertellen en zullen onthullen. Je zult een bevestiging krijgen op heel veel vragen waarmee je rondloopt. Probeer het en je zult zien dat je nieuwe inzichten zult krijgen. Dat zal je helpen met het eventueel oplossen van problemen.

Tarot kaarten

De tarotkaarten worden veelal gebruikt om goed inzicht te krijgen in een situatie waarin je zit. Deze kaarten kunnen jou de antwoorden geven waar je al die tijd al naar op zoek was. Daarnaast geeft het ook nieuwe en verfrissende inzichten. De spirituele coaches zullen jou hierbij helpen.

Meestal zo rond het eind van het jaar willen mensen graag weten wat bijvoorbeeld het nieuwe jaar voor ze in petto heeft. In dat geval kan je een tarotist of tarotiste vragen om een jaarlegging voor het komende jaar te leggen.

Je kunt vragen om een algemene legging maar misschien wil je specifiek op een onderwerp de jaarlegging laten doen. Veel gevraagde leggingen zijn over liefdesvragen.

Engelen kaarten

Het principe van de engelen kaarten is eigenlijk vergelijkbaar als de andere kaarten. De consulenten bij ParaAdvice zullen met plezier voor jou de kaartleggen uit het engelendek.

Het gebeurt ook heel veel dat een consulent jou een reading geeft en als bonus of extra service voor jou de kaartleggen uit het dek van de engelenkaarten.

De engelenkaarten zijn uitermate goed geschikt om goede inzichten in een situatie te krijgen.

Je kunt ook op dagelijks niveau zelf gratis een engelenkaart laten trekken. Zo weet je wat je op de dag kunt verwachten. Een gratis engelenkaart kun je aanvragen via www.ParaFuture.nl

Bovenstaande zijn slechts voorbeelden. Er zijn nog heel veel meer manieren om de kaarten te leggen.

Wil jij dat wij de kaarten leggen? Lees eerst de informatie in de boxen van de spiritueel coaches. Check of degene die je wilt spreken beschikbaar is voor een gesprek en dan rest ons jou veel plezier te wensen tijdens het gesprek.

Terug naar blog overzicht