Nancy ParaAdvice


15 april 2020 - angst

De Lijkkist Lenormandkaart

Tags:

Lenormandkaart De Lijkkist

Deze week hebben wij als weekkaart uit het deck van Mmle Lenormand “De Lijkkist” getrokken. Heel eerlijk gezegd, vind ik deze kaart in de eerste instantie er niet echt “gezellig” uit zien.

Heel veel mensen schrikken als ze deze kaart van “De Lijkkist” zien maar gelukkig staat deze kaart niet letterlijk voor de dood. Figuurlijk gezien kan dit het einde van iets inhouden maar is dit in alle gevallen erg? Ondanks dat ik weet wat de betekenis van deze kaart is en ik weet dat dit niet altijd negatief hoeft te zijn, heb ik wel altijd de neiging om zo snel mogelijk de omringende kaarten te bekijken om te zien wat dit einde dan wel gaat betekenen.

Als de omringende kaarten bijvoorbeeld aangeven dat een vervelende situatie eindig wordt, haal ik toch altijd weer opgelucht adem. Alles hangt af van een situatie waar iemand in zit en de kaarten er o heen.

Zoals ik al in eerdere blogs heb geschreven, is het soms handig om er wat kaarten bij te trekken om een duidelijker beeld te kunnen creëren zodat je ziet wat deze kaart eigenlijk wil zeggen.

Als je de de Lenormandkaart “De Lijkkist” goed bekijkt, zie je een lijkkist. Op die lijkkist zie je er ook een zwart doek op liggen. Je mag dit lezen als dat er iets symbolisch begraven gaat worden. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat dit het einde van een bepaalde situatie betekent.

Het positieve van dit hele verhaal is dat zodra er iets “begraven” is dat er ruimte voor iets nieuws, een nieuwe situatie komt.

Een andere betekenis voor “De Lijkkist” kan ook een totaal andere kijk op zaken zijn, een transformatie. Wellicht sta jij op dit moment op het punt je leven drastisch te veranderen?

Het kan ook zijn dat je op dit moment in een vervelende situatie zit wat nu ten einde komt. Dit kan dan een nieuw begin betekenen.

Wat deze kaart “de lijkkist” precies aan jou wilt vertellen, hangt volledig af van de kaarten die rondom deze kaarten worden getrokken. Ik val hierbij weer in herhaling want dit heb ik al in mijn eerdere blogs verteld.

Eigenlijk wil ik meegeven dat je dus vooral niet gelijk moet schrikken als deze kaart voor je wordt getrokken het kan dus ook iets positiefs meebrengen zoals ik hier boven had omschreven. Als je in een vervelende situatie zit, zal je waarschijnlijk blij zijn als de oude situatie ten einde komt en er weer nieuwe kansen op je levenspad komen. Zeker in dit geval, kan je alleen maar blij zijn als deze kaart voor je wordt getrokken.

Wil je dat er voor jou een kaartlegging wordt gedaan of ben je nieuwsgierig hoe het jou de komende tijd zal vergaan. De paragnosten mediums van ParaAdvice vinden het ontzettend fijn om jou ter zijde te staan en al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je ook iedere week zien welke weekkaart is getrokken, volg ons dan op Facebook.

Ik hoop dat ik diegenen die van de getrokken weekkaart De Lijkkist zijn geschrokken met mijn blog toch enigszins gerustgesteld hebt.

Liefs,

Nancy ParaAdvice XXX

Terug naar blog overzicht