Nancy ParaAdvice


8 juli 2020 - inzichten

Uitleg Lenormandkaart Het Kruis

Tags:

Lenormandkaart “het Kruis”

Deze Lenormandkaart “Het Kruis” duidt dat er vertraging optreedt. In de eerste instantie is het een ongeluksbode. Steekwoorden voor deze kaart zijn: Pech, tegenslag, ongeluk

Voor hoe lang de vertraging duurt, is onbekend. Een ding staat wel vast, je zult geduld moeten opbrengen. Onderweg naar jouw doel zul je tegenslag kunnen verwachten. Hiertegen verzetten heeft totaal geen nut want je zult moeten afwachten totdat deze periode vanzelf voorbij gaat. Het universum bepaalt hoe lang de dingen duren.

Wanneer je je verzet zal je jezelf het alleen maar moeilijker maken. Wachten duurt nu eenmaal lang. Dit zal gelijk jouw leerschool zijn om geduld op te brengen. Probeer je hier niet de hele tijd mee bezig te zijn want op deze manier maak je het jezelf niet makkelijker. Het heeft namelijk gewoon zijn tijd nodig. Probeer “cool” te blijven om je pechperiode door te komen. Pech hebben behoort namelijk helaas ook bij het leven.

Zoals bij alles in het leven zit er aan alles ook een keerzijde. Zo ook bij deze Lenormandkaart Het Kruis.

Ondanks de pech die je zult ondervinden is er ook iets positiefs uit deze kaart te halen. Tegenslag maakt je sterk en wijzer. Het geeft je meer levenservaring. Het zorgt er voor dat je toekomstige tegenslagen makkelijker zult kunnen handelen. Het zal je doen groeien. Je zult je kruis moeten dragen. Hoe dan ook. Wanneer je je niet berust in het feit dat je jouw kruis moet dragen en je er tegen verzet, zal het Kruis alleen maar zwaarder zijn.

De afbeeldingen van de Lenormandkaarten zijn er natuurlijk niet voor niks. Het symboliseert altijd datgene wat er gaat gebeuren.

Wat zegt het jou als je naar deze afbeelding van Het Kruis kijkt? Het zou kunnen zijn dat je ergens een Kruis achter gaat zetten. Misschien ga je iets afsluiten? En daarmee een nieuw begin maken? Niet leuk natuurlijk maar het geeft je wel weer nieuwe mogelijkheden en kansen. Misschien maak je hierdoor betere beslissingen.

De kaart Het Kruis duidt niet alleen vertraging of tegenslag maar het dwingt je ook om na te denken. Door het wat dieper ingaan op hetgeen je van plan was, zou het zomaar zo kunnen zijn dat je uiteindelijk toch besluit een andere weg in te slaan dan je in de eerste instantie had gepland.

Hou alleen één ding voor ogen. Het Kruis zal je geduld belonen. Deze pechperiode gaat per slot van rekening voorbij en zal alleen maar beter worden.

De kaart van Het Kruis belooft namelijk ook een beloning als deze periode van pech ten einde is gekomen.

Net zoals in mijn eerdere geschreven blogs is het heel belangrijk om ook naar de omringende gelegde kaarten te kijken.

Eén kaart alleen zegt eigenlijk nog niet zo heel veel. Mediums en paragnosten die voor jou de kaarten leggen kunnen je meer vertellen over jouw situatie als ze alle kaarten voor je hebben gelegd.

Een medium of paragnost zal naar het totaalplaatje kijken. Met één enkele kaart is de algehele situatie wat lastiger uit te leggen.

Ben jij benieuwd geworden wat de kaarten over jou te zeggen hebben? Bel of chat dan met een paragnost of medium.

De paragnost of medium, helderziende of kaartlegger/kaartlegster kan jou heldere inzichten geven over de situatie waar je in zit.

Ik zou zeggen, zetten een kruis achter alles wat jou negatief beïnvloed en zorg dat je gezond en gelukkig bent.

Liefs,

Nancy ParaAdvice XXX

Terug naar blog overzicht