Nancy ParaAdvice


27 november 2019 - Kracht

Lenormandkaart De Boom

Tags:

Deze week hebben wij voor onze volgers op Facebook en onze trouwe website bezoekers uit het deck van Mme Lenormand, kaart nummer 5 getrokken “de Boom”

Als je naar de afbeelding van deze Lenormandkaart “De Boom” kijkt en er zal aan je gevraagd worden wat je ziet en hoe je dit zou beschrijven, wat zou je dan zeggen?

Waarschijnlijk zul je zeggen dat je de takken en de wortels van de boom op de afbeelding ziet waarbij je de takken en wortels naar de hemel reiken.

Symbolisch gezien staan de wortels van de boom voor aarding en de takken voor onze levensenergie.

Verder zie je op de kaart een versje vermeld. Deze gaat als volgt:

Een ziekte laat deze kaart ons zien. Ligt de boom te nabij misschien? Staat de boom ver van u vandaan, dan zal het u zeker goed vergaan.

Eigenlijk spreekt de betekenis met deze tekst al voor zich. Kort gezegd staat deze kaart voor ziekte en gezondheid. Deze betekenis heeft tegelijkertijd te maken met levenslust en genezing.

Een andere betekenis behorende bij deze Lenormandkaart “de Boom”, staat voor groei, verbetering en wijsheid.

Als je je geestelijk en/of lichamelijk sterk voelt, zal de buitenwereld dit ook zeker opmerken. Dit zal je uitstralen.

Wanneer deze kaart wordt getrokken terwijl je midden in een vervelende periode zit, dan zal je wensen dat je kracht zal putten om goed uit deze situatie te komen.

In het kort zijn de kernwoorden die bij deze kaart van toepassing zijn :
Er is iets niet in orde/ziekte/gezondheid/problemen/obstakels/kracht

Eigenlijk is de kaart van “De Boom” niet echt makkelijk te duiden. Wil je deze kaart goed kunnen interpreteren, is dit sterk afhankelijk van de omringende kaarten.

Wanneer deze kaart dicht bij de persoonskaart ligt, zal dit in veel gevallen duiden op ziekte. Op het moment dat de kaart “De Boom” wat verder af van de persoonskaart ligt, hoeft er meestal niet voor ziekte gevreesd te worden.

Ligt de boom dichtbij andere bomen, dan zullen er wensen uitkomen.

Nog een andere betekenis van deze kaart; het kan duiden op groei, levenservaring maar het kan ook verwijzen naar je stamboom.

De conclusie kan dus getrokken worden dat deze kaart vele betekenissen kan hebben op het gebied van gezondheid, problemen, blokkades of obstakels. Welke betekenis voor jou van toepassing zal zijn, zal moeten blijken uit de kaarten er om heen.

Ben jij ook zo benieuwd wat de kaarten jou hebben te vertellen? Bel/chat live met onze mediums, paragnosten, kaartleggers of lifecoaches. Zij kunnen je meer vertellen over jouw persoonlijk situatie.

Onze paragnosten, mediums, helderzienden, waarzeggers en kaartleggers zitten voor je klaar. Op de homepagina kun je zien hoe iedere paragnost, medium, helderziende, waarzegger te werk gaat. Lees hiervoor de beschrijving in de box van de consulent. Een aantal consulenten trekken ook de kaarten (Lenormand, tarot of engelenkaart voor je.

Ga naar onze hoofdpagina om alle paragnosten, helderzienden, mediums, waarzeggers te zien die op dat moment beschikbaar zijn.

Wil je van tevoren bepalen hoeveel geld je aan jouw consult wilt uitgeven? Maak dan een gratis een account aan. Vanaf € 5 koop je bij ParaAdvice al credits. Voor meer informatie over credits Klik hier 

Wil je liever chatten? Ook dat kan bij ons!

Terug naar blog overzicht