Nancy ParaAdvice


10 december 2019 - De toekomst

Lenormandkaart De Sleutel weekkaart van deze week

Tags:

Lenormandkaart De Sleutel

Deze keer is voor de weekkaart trekking uit het deck van Mmle Lenormand de kaart van “De Sleutel” getrokken.

Wanneer deze kaart wordt getrokken kan dit, zoals bij alle kaarten die getrokken worden, staan voor verschillende situaties waarin je kunt verkeren.  De kaart van de sleutel zegt eigenlijk tegen je, dat er een oplossing is voor een bestaand probleem.

Deze kaart vertelt je dat je in hetgeen je doet je zult slagen zodat je uit deze vervelende situatie zult komen. Jouw wensen zullen in vervulling gaan en oplossingen zullen er worden gevonden. Zie het als  de sleutel tot succes.

Hoe het allemaal zal verlopen zal ook hierbij sterk afhankelijk zijn van de omringende kaarten. Eigenlijk zegt in alle gevallen 1 kaart nog niet zo heel veel en moet de volledige situatie in kaart gebracht worden en dus alle kaarten gelegd worden. Als de weekkaart wordt getrokken en je dit betrekt aan jouw eigen situatie zal je in veel gevallen zelf kunnen invullen wat de betekenis van deze kaart voor jou zal zijn.

De sleutel symboliseert het openen van dingen of deuren. Met een sleutel open je symbolisch gezien deuren. Door het openen van deuren kan je in een hele andere situatie terecht komen. Jij hebt de sleutel als het ware in handen. Jij bepaalt welke deur jij gaat openen. Jij bent degene die de keuze gaat maken. Aangezien jij degene bent die de sleutel in handen hebt, creëer jij zelf nieuwe mogelijkheden.

Hou er wel rekening mee dat je eerst oude deuren moet sluiten alvorens je nieuwe deuren kunt openen. Dit wil dus eigenlijk zeggen dat je eerst de oude situatie waar je in zit moet afsluiten alvorens je in een nieuwe situatie terecht kunt komen. Sluit je de oude, vaak ook vervelende situatie niet goed af, dan zal je deze last nog steeds met je meedragen.

Met de sleutel heb je dus de mogelijkheid om een vervelende situatie achter te laten door de sleutel om te draaien en deze vervelende situatie af te sluiten. Jij bent per slot van rekening degene die de sleutel in handen heeft en de deur kan afsluiten.

Kort gezegd kan het trekken van deze kaart als positief gezien worden. Wil je weten waar de weg naar jouw oplossing ligt? Kijk dan wat de omringende kaarten tegen jou proberen te zeggen. Daar ligt vaak het antwoord.

Wil jij weten wat de omliggende kaarten van de kaart van “de sleutel” jou hebben te vertellen? De mediums, paragnosten, kaartleggers, waarzeggers van ParaAdvice zitten voor je klaar en beantwoorden graag al jouw vragen die je voor nu en de toekomst hebt.

Op onze hoofdpagina  kun je zien welke paragnosten, helderzienden, mediums, waarzeggers op dat moment beschikbaar zijn.

Vanaf € 5 kun je al ParaAdvice credits kopen. Credits komen neer op het aantal belminuten die je van tevoren inkoopt zodat je van te voren weet hoeveel je aan jouw consult uitgeeft. Maak hiervoor een gratis een account aan. Wil je meer informatie over credits? Klik hier 

Wil je liever chatten? Dat kan bij ons natuurlijk ook!

Terug naar blog overzicht