Steenbok sterrenbeeld

Datum: 16 februari 2023

Steenbok sterrenbeeld in het kort:

Steenbok sterrenbeeld in het kort:

Je bent jarig tussen 22 december en 20 januari
Valt onder element aarde
Hemellichaam: Saturnus

In steekwoorden: verantwoordelijk, harde werker, vriendelijk, ambitieus en integer.

Karaktereigenschappen van de steenbok

Ben jij een Steenbok en benieuwd hoe jouw karaktereigenschappen volgens jouw sterrenbeeld wordt omschreven? Check it out here!

Ieder mens heeft zowel goede als minder goede eigenschappen. Let wel, wij beseffen heel goed dat ieder mens uniek is. Dit houdt hierbij dus in dat niet alle eigenschappen direct voor jou van toepassing zijn. Er spelen natuurlijk ook nog andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld erfelijkheid, wat jouw karakter vormt.

 De Steenbok is bijzonder ambitieus en gaat voor “the best there is”. Het gevolg hiervan kan zijn dat je wel eens iets té streng voor jezelf kunt zijn. Pas hier voor op. Je mag soms ook best wel eens de teugels laten vieren. Wees lief voor jezelf.

Nog meer eigenschappen van sterrenbeeld de steenbok

De Steenbok valt onder het aardeteken. Zekerheid is voor jou bijzonder belangrijk. Jou zal je niet snel betrappen op het zogenaamde “achter de feiten aanlopen”. Nee, nee! Jij hebt jezelf zodanig voorbereid dat dit niet kan gebeuren. Wat je ook doet, bij alles wat je onderneemt doe je met de grootste toewijding.

Wat de Steenbok ook kenmerkt is dat dit sterrenbeeld bescheiden is. Ze zullen nooit van de daken schreeuwen hoe goed ze wel zijn. Opscheppen zit er bij een Steenbok ook niet snel bij. En in de schijnwerpers staan? Dat hoeft ook niet persé.

Je kunt er zeker van zijn dat je op een Steenbok kunt rekenen. Ze staan er altijd voor open om een ander te helpen. Vriendelijkheid, ja! Ook al zo’n eigenschap en kenmerkend.

Over het analytisch vermogen gesproken, daar schort het zeker ook niet aan. Ze kunnen bijzonder logisch denken en zijn bijzonder georganiseerd.

In alle gevallen laten ze zich niet snel gek maken en blijven beheerst en kalm. Moeten ze iets onder druk verrichten? Geen enkel probleem.

En een humor die ze hebben. Soms hilarisch gewoon. Een hele droge maar scherpe humor.

Aan de intuïtie van de Steenbok is ook niks aan te merken. Zij voelen dingen feilloos aan. Een Steenbok hou je niet voor de gek.

Bekende personen met het sterrenbeeld Steenbok

Een leuk weetje misschien. Welke bekende sterren hebben Steenbok als sterrenbeeld?

  • Kate Moss
  • Kate Middleton
  • Bradley Cooper
  • Denzel Washington
  • Kevin Kostner

Sterrenbeeld de steenbok en de liefde

Ook voor wat betreft de liefde ga jij voor de beste. Jij maakt geen haast want je bent heel kritisch. Geen haar op je hoofd gaat voor minder dan de ware. In de liefde hecht jij nog aan tradities.

De Steenbok: familie en vriendschap

Jij gaat voor het beste en dat geldt ook voor je vriendenkring. Jij zoekt deze zorgvuldig uit en gaat voor het beste. Met minder neem jij geen genoegen. Je kunt jezelf enorm ergeren als mensen zich laks gedragen. Nee! Jouw voorkeur gaat uit naar de hardwerkende mens. Mensen die serieus met het werk bezig zijn. Heb je de Steenbok als vriend? Jullie vriendschap is voor het leven.

Steenbokken zijn behulpzaam en heel erg zorgzaam. Dit doen ze gewoon zonder er iets voor terug te verwachten.

De Steenbok omringt zichzelf graag met familie en vrienden. Voor hen zijn dat de belangrijkste mensen in zijn leven.

Familie kun je niet kiezen maar de Steenbok zoekt zijn vrienden met de grootste zorg uit.

Val je in de smaak bij de Steenbok. De Steenbok zal jou zeker zijn liefde aan jou tonen.

Welk sterrenbeeld past het beste bij de Steenbok?

Twee sterrenbeelden die een mooi stel kunnen vormen zijn De Steenbok en de Schorpioen. Jullie kunnen samen heel veel liefde geven.

een perfecte match met de steenbok zou kunnen geven is:

de Kreeft

de Stier

de Vissen

Schorpioen

de Maagd

Meer weten over sterrenbeeld de Steenbok?

Stel gerust je vraag aan onze paragnosten, mediums, helderzienden of waarzeggers. Zij staan graag voor je klaar via telefoon, chat of email.