Nancy ParaAdvice


12 februari 2023 - gratis kaart

Orakelkaarten

Tags:

Een aantal paragnosten, mediums, waarzeggers van ParaAdvice gebruikt ter ondersteuning van het consult orakelkaarten. Ben je hier bekend mee? Of vind je het gewoon heel interessant om hier meer over te weten? Lees dan vooral verder want wij kunnen jou enkele weetjes vertellen

Waarom gebruikt een medium orakelkaarten?

Een medium, paragnost of waarzegger gebruikt orakelkaarten in het algemeen om een bevestiging te krijgen van hetgeen hij of zij heeft waargenomen.

Dus stel, het medium ziet een nieuwe liefde in de toekomst in jouw leven komen en voelt deze energie rond jou dan checkt hij of zij vaak aan de hand van het trekken van een orakelkaart of de kaarten hetzelfde aan ons vertellen.

Over het algemeen moet je dit echt zien als bevestiging van het medium, paragnost of helderziende die de reading bij jou doet.

Een deck Orakelkaarten

Orakelkaarten zijn er in verschillende versies. Iedere versie heeft een eigen thema. De afbeeldingen zijn allemaal gerelateerd aan de versie of thema.

Deze orakelkaarten zijn allemaal voorzien van een korte tekst. Als je dat goed kunt interpreteren dan kun je hier ontzettend veel uit halen.

Wij zeggen altijd dat als de kaarten gelegd worden dat de kaarten altijd de waarheid vertellen. Het is ligt aan degene (de paragnost of medium) die de boodschap aan jou overbrengt. Een ervaren en betrouwbare helderziende of paragnost leest en interpreteert de kaarten op de correcte manier. En als het medium de orakelkaarten goed kan vertalen, krijg jij automatisch een betrouwbaar verhaal over de situatie.

Alleen als de kaarten goed geïnterpreteerd worden en de boodschap goed aan jou wordt uitgelegd, dan pas kan er een goed advies aan jou gegeven worden.

Wat voor soorten orakelkaarten zijn er?

Er zijn ontzettend veel verschillende orakelkaarten te koop. Wij kunnen jou een paar voorbeelden geven zodat je hier een beeld van kunt krijgen.

  • Engelenkaarten
  • Dierenkaarten
  • Affirmatiekaarten
  • Dolfijnenkaarten
  • Zigeunerkaarten
  • Tarotkaarten
  • Godinnen orakel

Zo kunnen wij nog wel even doorgaan want er is nog veel en veel.

Welke orakelkaarten worden bij ParaAdvice gebruikt?

Eigenlijk kunnen we hier hetzelfde over zeggen als hierboven. Dat is namelijk een variëteit aan kaartendecks die de paragnosten, helderzienden en mediums gebruiken.

Datzelfde geldt voor jou. Als jij overweegt om zelf ook kaarten aan te schaffen, oriënteer jezelf dan goed. Het aller aller allerbelangrijkste is dat jij er een goed gevoel bij hebt. Je ziet en voelt de kaarten en je krijgt een geluksgevoel? Dan is het goed! Het is dus een puur persoonlijk verhaal.

Heel veel orakelkaarten hoeven niet allemaal uitgelegd te worden. Je kunt ook gewoon een enkele vraag stellen en die ene kaart kan jou al de informatie geven. Hiervoor heb je niet persé de omringende kaarten nodig. De kaart die je hebt getrokken, vertelt jou gelijk de situatie. Wel zo eenvoudig voor je toch?

Welke vragen kun je aan de orakelkaarten stellen?

We kunnen hier wel een heel ingewikkeld verhaal van maken maar in principe kan je iedere vraag, waar je mee zit, stellen. De orakelkaarten kunnen jou direct het antwoord geven. En nogmaals… de kaarten moeten wél goed vertaald worden. Het beste is ook als iemand anders die ervaren is in het gebruik van de kaarten de uitleg van de kaarten, dus eigenlijk de boodschap geeft.

Maar misschien twijfel je nog een beetje over de vragen die je kunt stellen. Laten we jou een beetje op weg helpen vanuit onze eigen expertise.

Heel veel mensen bellen ons om raad over onderwerpen op relationeel gebied, geldkwesties, zaken uit het dagelijks leven waar iemand mee worstelt, beslissingen die genomen moeten worden.

Dus bij twijfel, gewoon de vraag aan de paragnost, helderziende of medium stellen. Echt! Ze helpen je graag en denk niet, misschien vinden ze het wel gek of raar! Niks daarvan! Wij vinden niet zo snel iets gek hoor.

Lijkt het je leuk als wij een orakelkaart voor je trekken? Dat kan! Misschien wil je alleen kort een kaart laten trekken met een korte uitleg. Geef dit dan aan bij de consulent, paragnost, medium of helderziende wat je graag wilt. Een gesprek hoeft namelijk niet altijd lang te duren om jou verder op weg te helpen.

Je hebt een vraag aan ons voordat je contact met een consulent wilt? Stel gerust je vraag middels ons contactformulier.

Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Tot snel!

Terug naar blog overzicht