Nancy ParaAdvice


21 januari 2023 - de ziel

Contact met overledenen

communiceren met overledenen

Tags:

Een veel gestelde vraag aan onze consulenten is om contact met overledenen te maken. Over het algemeen gaat het dan om een overleden dierbare.  Dat kan een persoon zijn of een dier.

Wanneer je een dierbare verliest is dit iets wat heel veel tijd nodig heeft om dit goed te kunnen verwerken. Er komen heel wat emoties bij kijken.  Voor het verwerken hiervan kan het soms helpen om contact met jouw overleden dierbare te krijgen. Er zijn namelijk heel veel manieren om contact te krijgen met je overleden dierbare.

Verschillende manieren om contact met overledenen te krijgen

Om contact met overledenen te maken zijn er verschillende manieren. Hier onder geven wij een een aantal manieren om contact met je overleden dierbare te maken:

  • Vraag het aan mediums
  • Dit kan door middel van telepathie of uittreding
  • Misschien ontvang je tekens van jouw overleden dierbare
  • Tijdens je dromen
  • Het ouijabord (wees hier heel voorzichtig mee!!!) Doe dit alleen onder begeleiding van een professioneel medium
  • technologie

En zo zijn er nog heel veel andere manieren

Medium maakt contact met je overleden dierbare

Een goed en ervaren medium kan een zeer goed middel zijn om de communicatie tot stand te laten komen tussen ons en degenen aan de gene zijde. Via het medium ontvang je de informatie. Het medium heeft dan het contact met jouw overleden dierbare.

Ieder medium doet dit op een andere manier. Zo heb je helderziende en heldervoelende mediums. Sommige mediums komen in trance. Op deze manier krijgen ze contact overledenen. De laatst genoemde mediums noemen we trance mediums.

Deze mediums worden trance mediums genoemd.

Contact met overledenen: Uittredingen

Het is goed mogelijk om met overgegane dierbaren te praten tijdens een uittreding van het medium. Beiden bevinden zich dan niet in het aardse lichaam. Ze zullen in het zelfde astrale niveau bevinden.

Contact dmv Telepathie

Via telepathie kunnen mediums ook communiceren met overleden dierbaren. Goed beschouwd is telepatisch contact eigenlijk de meest aangewezen manier om met overleden dierbaren te communiceren. Via onze gedachten en boodschappen kan perfect de communicatie tot stand worden gebracht. Telepathie is immers in de parallelle wereld hét uitgelezen communicatiemiddel.

In wezen zij wij allemaal in staat om telepathisch te communiceren. Het punt is alleen dat deze eigenschap bij de meesten niet zo ontwikkeld is. Hierdoor is het niet altijd duidelijk of er sprake is van een telepathische boodschap die we ontvangen of dat we het misschien onze eigen gedachten zijn die in het verhaal spelen. Wees hierin kritisch.

Wanneer de ontvangen boodschap zo sterk is dan is er eigenlijk geen twijfel meer mogelijk.

Contact door tekens

Als je goed oplet zal je het gaan herkennen. Want onze overleden dierbaren gebruiken vaak tekens om aandacht te trekken of om een boodschap te geven.

Wat veel gebeurt is het verplaatsen van voorwerpen die met de overgegane persoon heeft te maken. Of herken je het? Het aan- en uitzetten van lampen of elektrische apparaten. Maak je iets vreemds in deze trant mee? Dan kan het gaan om een boodschap van jouw overleden dierbare.

Contact in je droom

Wat het meest voorkomt bij het ontstaan van de communicatie met onze overleden dierbare is dat er boodschappen via dromen binnen komen. Overleden dierbaren zijn in staat om ons via onze dromen boodschappen door te geven. In het algemeen zullen dit korte berichten zijn. Deze dromen zijn vaak zo écht dat we dan zeker weten dat dit meer dan een droom was.

Het Ouijabord

Misschien ken je het wel. Dit is een bord met letters van het alfabet. De cijfers en de woorden ja en nee. De benaming van dit bord komt voort uit de duitse en franse taal. “Oui” betekent in het frans “ja” en “ja”heeft in het duits ook dezelfde betekenis. Onder impuls van energie van de overleden persoon worden woorden, zinnen en getallen gevormd. Wees hier heel erg voorzichtig mee want in veel gevallen bereik je de verkeerde personen waardoor je in verwarring zult raken.

Contact dmv technologie

Ook via elektronische appraten kan met met met overledenen communiceren. Jaren geleden heeft een zweedse man, genaamd Friedrich Jorgenson  

bij toeval deze communicatiemethode ontdekt. Hij kwam er achter dat met behulp van elektronische apparaten contact gemaakt kan worden met overledenen. Denk hierbij aan cassetterecorders, videocamera’s, computers en telefoons.

Waarom overledenen contact zoeken

Een heel bekend fenomeen is dat nadat een persoon is overleden, de overledene zelf contact opneemt met zijn of haar dierbare. Dit doen ze vaak om degene gerust te stellen.  Even laten weten dat het goed met ze gaat. Hoe lang iemand is overleden is hierbij niet belangrijk. Dit kan binnen een paar uur, dag of een jaar na het overlijden.  Er zijn diverse gevallen bekend dat de geest van de overleden persoon wordt waargenomen.

Zelf communiceren met overledenen

Buiten het feit dat het mogelijk is om overleden personen waar te nemen, is het bovendien mogelijk om met overledenen te communiceren. Dit kan door middel van telepathie. Overleden personen aan gene zijde kunnen namelijk heel eenvoudig onze gedachten opvangen. Dit noemen we ook wel telepathische communicatie.

Boodschappen van overledenen

Ben je een dierbare verloren en wil je weten of jouw overleden dierbare jou nog iets hebt vertellen? Of misschien wil jij nog iets aan jouw dierbare vertellen? Bel dan gerust naar onze mediums, helderziende of helderhorende consulenten.

Meer weten over contact met overledenen? Of wil je communiceren met jouw overleden dierbare?

Wil je nog meer weten over contact met overledenen? Of wil je voordat je met jouw overleden dierbare gaat communiceren eerst nog meer lezen over dit onderwerp? Lees hier meer over in onze blogs.

Terug naar blog overzicht