Nancy ParaAdvice


29 januari 2023 - engelen

Engelenkaart trekken

Tags:

Stel gerust je vraag aan de engelen. De spiritueel coaches werkzaam bij ParaAdvice helpen jou hier graag bij. Met plezier willen ze voor jou een engelenkaart trekken. Geen vraag is te gek. Heb je een vraag? En wil je een antwoord op je vraag? Stel je vraag dan aan de engelen.

Gegarandeerd dat je altijd een positieve boodschap van de engelen krijgt. Er is geen vraag die onbeantwoord zal blijven.

Wij vertellen je graag meer over de engelenkaart. Ben jij er bekend mee of wil je hier meer over weten?

Uitleg bij het engelenkaart trekken

Iedere engelenkaart laat een eigen afbeelding zien. Iedere engelenkaart is anders . Op iedere engelenkaart staat de betekenis van de getrokken engelenkaart vermeld.. Wanneer de engelenkaart voor jou is getrokken, zal de betreffende engel zoals op de kaart te zien is jou een speciale boodschap geven.

Voordat de spiritueel coach of misschien jijzelf een engelenkaart trekken zal, stel je jouw vraag. Daarna zal de paragnost of medium voor jou de engelenkaart trekken.

Wanneer bekend is welke kaart er is getrokken, zal je nadere uitleg krijgen over de duiding van deze kaart zodat je weet wat de boodschap of advies van de engelen over jou betreffende situatie is.

De engelen zullen jou proberen te helpen om de juiste beslissingen te nemen en oplossingen te vinden voor eventuele problemen die je op dat moment hebt.

Je zult het zien! De boodschap die je van de engelen zult ontvangen, gaat jou kracht en moed geven. En daarnaast krijg je ook nieuwe heldere inzichten op een bepaalde situatie.  

Eerst een uitleg over de betekenis van de engelen

Om alles beter te kunnen begrijpen, is het misschien handig om wat meer informatie over de engelen te hebben. Wat betekent “engelen” eigenlijk? Als je dit weet, begrijp je het nut beter van waarom je een engelenkaart trekken zal.

In de eerst instantie, de betekenis van het woord engel is van oorsprong afkomstig uit het latijn. De betekenis is simpelweg “boodschapper”. De engel zal je tegenkomen in verschillende religies. Ze fungeren als beschermers van de mens en treden als boodschappers van God op. Daarbij komt nog eens dat ze over bovenmenselijke eigenschappen beschikken. Wil je nog meer uitleg hebben over de betekenis van de engelen? Klik dan hier

Wanneer ga je een engelenkaart trekken

Heel simpel. Wanneer jij hier behoefte aan hebt. Misschien vind je het leuk om dit dagelijks te doen. Dit kan dan via onze zusterwebsite. Hier kun je gratis een engelenkaart trekken.

Een andere reden kan zijn omdat je een levensvraag hebt. Je wilt misschien bepaalde inzichten krijgen op bepaalde kwesties of situaties.

Boodschappen van de engelen

Als je een engelen kaart laat trekken bevat iedere kaart een boodschap. En… toeval bestaat in de spirituele wereld niet. Dus ga er gevoeglijk vanuit dat de boodschap die je van de engelen krijgt, met liefde is gegeven en zal kloppen. Engelenkaarten zullen altijd een positieve boodschap aan jou geven. Je kunt rekenen op een positief advies.  Je zult advies krijgen over de te maken stappen die je kunt zetten om datgene te bereiken waar je het allemaal voor zult doen.

Weet dat je de boodschappen wel moet opvolgen om je doel te bereiken. Een paragnost, helderziende, medium kan je hierbij helpen. Per slot van rekening moet je de boodschap van de engelen wel goed weten te vertalen. Een spiritueel coach kan jou hier goed bij helpen.

Vertaling van de  boodschappen van de engelen

Wanneer je een engelenkaart trekken wil. Is het goed om te weten dat het deck van de engelenkaarten uit bestaat 44 kaarten bestaat. Elke afzonderlijke engelenkaart heeft een andere betekenis en een andere foto.. In het kort zul je de boodschap lezen van de engelen.

Omdat jij in een bepaalde situatie zit,  is het altijd beter om iemand anders de engelenkaart voor je te laten trekken. Jij hebt bepaalde wensen en het kan zijn dat je doordat je zo graag iets wilt, in een bepaalde richting gaat denken en een bepaalde uitleg voor jezelf gaat geven. Iemand die hier objectief naar kan kijken kan dit beter voor je. Zeker een goede paragnost of medium zal de juiste vertaalslag voor je maken.

De spiritueel coaches (helderzienden, paragnosten en mediums) van ParaAdvice willen graag jou helpen en voor jou de engelenkaart trekken.  Kijk voordat je contact zoekt wel eerst de boxen van de consulenten zodat je zeker weet dat degene die je wilt spreken ook beschikbaar is.

Je wilt graag eerst een gratis engelenkaart?

Klik hier Een mooie boodschap van de engelen!

Terug naar blog overzicht