Nancy ParaAdvice


7 februari 2023 - dubbele engelen getallen

Dubbele getallen

Tags:

Je wilt nu wel eens weten wat dit betekent. Het begint jou op te vallen want constant zie jij dubbele getallen om je heen. Waar je ook gaat of staat. Je kijkt op je horloge en het is 11:11 uur, je betaalt in de winkel € 11,11, je steekt de straat over, het kenteken van de auto die voorbij komt geeft 11 aan en je stapt in  … je raadt het al… bus 11. Het wordt nu wel eens tijd dat je op onderzoek uit gaat. Vind je niet? Kom met ons mee en we leggen jou graag de betekenis van deze dubbele getallen uit.

Eén ding is heel erg zeker. Je hebt te maken met engelen getallen. De engelen proberen jouw aandacht te trekken en willen iets aan jou doorgeven. In onze eerdere blogs hebben we al meer verteld over engelen getallen. Klik hier en hier voor nog meer toelichting.

Wij gaan je meer uitleg geven over de dubbele getallen.

Een overzicht van de dubbele getallen

Om het jou gemakkelijk te maken, hebben wij voor jou hier onder de dubbele getallen op een rijtje gezet zodat je eenvoudig kunt achterhalen wat de engelen jou willen vertellen als je bijna achtervolgd wordt door deze dubbele getallen:

00

Zie jij constant de dubbele getallen van 00. Dan zegt dat ook iets over jou. Het is namelijk zo dat de persoonlijkheden die constant de dubbele getallen 00 zien een sterke persoonlijkheid hebben, boordevol ambities. Vaak ook natuurlijke leider. Het nummer 00 symboliseert moed en vertrouwen.

11

Met de dubbele getallen 11 willen de engelen jou vertellen dat ze je willen helpen. Je kunt op ze rekenen. Ze zijn er voor je.  

22

Let op! De dubbele getallen 22 vallen in de numerologie onder een meestergetal. Een van de meest krachtigste getallen. In een volgend blog vertellen wij jou meer over de meestergetallen.

Blijf positieve gedachten houden. Alles wat je denkt zal je naar je toetrekken. Op deze manier kan jouw doel bereiken, jouw droom of wens in vervulling laten gaan. Blijf in jezelf geloven en hou vol want je bent goed bezig. Jouw probleem gaat zich vanzelf oplossen.

33

De hulp van de engelen waar je om hebt gevraagd is onderweg.

Het dubbele getal 33 is ook al weer een meestergetal. De engelen hebben een boodschap voor je. De dubbele getallen 33 staan voor geluk en succes. Daarom trekken de engelen met dit nummer de aandacht bij je. Alles komt goed.

44

De engelen verzekeren je dat alles wordt opgelost. Vertrouw de engelen en relax. Eventuele negatieve gedachten moet je loslaten. Blijf naar je innerlijke intuïtie luisteren. Het duurt nu niet meer lang want de oplossing ligt in de nabije toekomst. 

55

In jouw leven kondigen zich grote verandering aan. Denk hierbij aan een verhuizing, een andere baan of misschien wel een nieuwe liefde.

66

Wees dankbaar voor hetgeen je hebt en wees niet te materialistisch. Zijn er problemen binnen het gezin? Maak je hier geen zorgen over want deze zijn binnenkort opgelost. Je hoeft je geen zorgen over geld te maken. Houd je gedachten positief en geloof in je dromen. Vraag de engelen om hulp.

77

Je hebt het goed gedaan. Twijfel niet aan jezelf. Misschien zie je dit op dit moment nog niet maar je hebt het écht goed gedaan. Chapeau! Je bent op de goede weg. Vertrouw op je intuïtie. Je gaat het vanzelf zien, dit gaat beter voor jou uitpakken dan jij ooit had durven verwachten. Onderschat jezelf niet want jij bent op dit moment succesvoller dan ooit. Met jouw kracht ben je in staat om al jouw dromen en wensen te verwerkelijken.

88

Je maakt je als het om financiën gaat, echt véél te veel zorgen. Niet nodig! Niet doen! Positieve gedachten trekken positieve situaties aan. Dus denk en blijf positief. Je kunt binnenkort een financiële meevaller verwachten. Zeker op financieel gebied gaat alles goedkomen.

99

Jij bent helemaal in balans en staat volledig in je kracht. Met jouw fantastische persoonlijkheid en geweldige sociale en liefdevolle karakter inspireer je de mensen om je heen. Zij hebben jou nodig als inspiratiebron.

Nog vragen over de dubbele getallen?

Het kan zijn dat je nog veel meer wilt weten over jouw toekomst. Kies de consulent uit op onze homepagina die jou het meest aanspreek en stel gerust jouw vraag. Check wel van tevoren of degene die je wilt spreken op dat moment aanwezig is.

Wil je nog meer weten over het ontstaan van dubbele getallen?

Klik hier

Terug naar blog overzicht