Nancy ParaAdvice


28 maart 2019 - de ziel

En de ziel zal blijven voortbestaan

Tags:

De Ziel

Voor mij is de ziel iets wat onsterfelijk is. Elk levend lichaam heeft een ziel dus in levende wezens is de ziel aanwezig en voelbaar voor diegene die ervoor openstaan en dat noem ik dan levende zielen .De ziel zal blijven voortbestaan en dat noem ik dan een entiteit. De ziel is het centrum van en in je zelf . Vanuit dat centrum kan je liefde ontvangen en geven vanuit de puurste vorm . Heb je je ziel nog niet ontdekt dan leef je vanuit je hart . Verlies je je ziel , verlies je een deel van het leven .

 

Zielsverwant of gewoon verliefd

Ik hoor de laatste tijd zoveel mensen zeggen , ik heb mijn zielsverwant of soulmate gevonden en dan denk ik , o jee , daar gaan we weer . Als twee personen verliefd zijn en ze zitten een beetje op dezelfde golflengte en mekaar aanvoelen denken ze al meteen dat ze hun soul gevonden hebben maar bij de meeste is dat gewoon openstaan voor elkaar en willen openstaan , mekaar respecteren in alles wat ze doen . Zielsverwanten zijn heel zeldzaam en als je die tegenkomt , krijg je van het eerste ogenblik dat je hem of haar ziet een gewaarwording die moeilijk te omschrijven is en het voelt ook aan als een soort thuiskomen . Zielsverwanten zijn met elkaar verbonden maar het geeft geen zekerheid op in relatie te gaan of te blijven , daarvoor moeten we gaan graven in hun verleden .

Persoonlijk stukje van mezelf

Een aantal jaren geleden volgde ik iemand op social media die dezelfde interesse had als ik . We zijn aan de chat geraakt en hadden leuke gesprekken . Op een gegeven moment maakten we een afspraak hier bij mij thuis omdat hij toch in de buurt was om wat te kletsen . Hij belde aan en toen ik hem zag staan kreeg ik als het ware een schot in mijn lichaam die ik niet kon verklaren maar voelde me als een verliefde puber. Het voelde aan als thuiskomen bij die man wat ik normaal omschrijf als er iemand zijn ziel(sverwant) tegenkomt . Het was een gezellige avond en we maakten al een volgende afspraak . De vonk bij deze man sloeg over na mekaar een paar keer gezien te hebben . Ik dacht dat ik mijn ziel bij hem gevonden had maar had beter moeten weten . Twee zielen krijgen die schot op hetzelfde moment . Ik bleef erin geloven en ook deze man kwam open te staan naar mij toe en gingen dus al vrij vlug in relatie . Ik was helemaal weg van deze man , misschien wel te aanhankelijk geworden aan hem wat dan ook weer niet gezond is een relatie . Bijna dag en nacht hadden we contact met mekaar en zo voelde ik ook zijn zielsverbintenis naar mij toe , hij bracht de nieuwe ik naar boven . Ook het leeftijdsverschil was voor ons niet belangrijk , we hadden mekaar gevonden en we zouden er voor gaan , maakten toekomst plannen en alles zag er rooskleurig uit voor mijn part . Hij was geliefd en daar had ik geen probleem mee tot op een hoogte dat ik vond dat hij soms overdreef in zijn ego en dat ging me storen . Ik deed uitspraken uit angst om mijn ziel te verliezen en die kwamen te hard aan bij hem waardoor hij per chat de relatie verbrak en dat vond ik heel onpersoonlijk . Ik ging te rade bij een vriendin van hem en waar ik mijn hart uitspuwde , deze vriendin is alles gaan overbrieven en sindsdien heeft hij alle contact verbroken . Ik was mijn ziel , mijn beste maatje op slag verloren . Gelukkig heb ik steun gekregen van een gezamenlijke vriendin die me erboven geholpen heeft en het is die vriendin waar onze woorden over gingen , mijn jaloersheid en angst heb ik geuit naar hem over haar . Nu nog valt het me zwaar en zal ook ik me vergist hebben dat ik dacht dat ik mijn wederzijdse ziel had gevonden die sterk staan naar elkaar . Maar we gaan verder met het leven , dat ben ik nog niet verloren en hopelijk vind ik mijn soul . Elke ervaring geeft een les , en maakt ons ook weer een stukje sterker .

 

Zielen zijn mooi , zielen zijn sterk , in dit leven en ook daarna , ze blijven bestaan .

 

Medium Jeffy XXX

www.ParaAdvice.nl

 

Terug naar blog overzicht