Nancy ParaAdvice


15 januari 2023 - de ziel

Communicatie met Gidsen

communicatie met gidsen

Tags:

Hoe verloopt deze communicatie met je gidsen? We kennen allemaal de term “gids”. We kunnen ons afvragen, wie of wat gidsen zijn. Hoe communiceer je met gidsen? En hoe gaat dit in zijn werk? ParaAdvice heeft veel consulenten die communiceren met gidsen.

Deze prangende vraag van wie en wat deze gidsen zijn, gaan we je uitleggen.

Het is een aanname alleen paranormaal begaafden met geesten en dode zielen kunnen praten. Niet alleen via mediums kan contact worden gemaakt met een gids.

Wat zijn geestelijke gidsen?

Doorgaans behoren jouw gidsen tot jouw zielengroep. Je hebt ze ooit wel eens ontmoet. In de meeste gevallen gaat het over één van de incarnaties die je in een bepaald leven mee hebt gemaakt. Je moet je zo voorstellen dat de gidsen geïncarneerd zijn tot een geestelijke energie. Let wel ze zijn wel in je leven gebleven. In de eerste instantie heb je het dit niet eens  door. Op een gegeven moment ga je het herkennen. Voordat je het weet weet je hoe je kunt communiceren met gidsen. En dan is daar het moment. Yes! Je communicatie met gidsen is een feit.

Wat ook kan is dat een gids een tweelingziel van je is. In dit geval is het ene deel (de gids) sneller in een geestelijke energie geëvolueerd. Heel veel mensen vragen zich soms wel eens af hoe het kan dat een gids dan een bepaalde persoonlijkheid aanneemt. Je herkent die zelf wel.

De reden hiervoor is omdat de gids wil dat je een herkenning hebt. De gids wil dat je weet dat hij of zij jou wil begeleiden.

Als we het over de gids hebben denk je waarschijnlijk aan een persoon die in je leven is geweest. Dat hoeft niet. Waar het om draait is dat het gaat om de herkenning.

Er wordt veel al aangenomen dat communicatie met gidsen alleen door mediums of andere paranormaal begaafde mensen wordt gedaan.  

Dat is dus helemaal niet zo want goed beschouwd is communicatie met gidsen voor een ieder van ons weggelegd.

Wij als ParaAdvice krijgen regelmatig de vraag wat een gids is. Hoe komt de communicatie met een gids tot stand? Wij leggen dit aan je uit.

Ieder mens heeft een geestelijke gids. Dit wordt ook wel spirituele gidsen genoemd. Het zijn zielen die zich niet langer fysiek gezien in een lichaam op aarde kunnen bewegen. Deze zielen bestaan in een zogenaamde hogere energie. De snelheid van de geest kunnen wij niet waarnemen omdat deze zo snel is.

Je moet het zo zien dat de gidsen niet geincarneerd zijn in een fysiek lichaam. Ze zijn geestelijk zo geëvolueerd dat ze een hoger doel hebben.

Het doel wat we net noemen is om ons te begeleiden.

Vaak denken wij er sprake is van onze eigen intuitie of empatisch vermogen maar dit kan afkomstig zijn van de gidsen.

En wat hun hoogste doel is om ons geestelijk te laten groeien. Ze leggen daarbij een verbinding tussen ons aardse fysieke leven en het geestelijke leven wat ons ooit ook staat te wachten. Want er komt een tijd dat we zelf gids worden. Op deze manier hebben we al kunnen ervaren hoe de communicatie met gidsen verloopt.  

Ieder mens is in staat om communicatie met gidsen tot stand te laten komen. Er zijn meerdere manieren om met gidsen te kunnen communiceren.

Hoe communiceer je met een gids?  

Wat heel veel mensen denken is dat je communicatie met gidsen pas tot stand kunt laten komen als je in trance bent.  Vooropgesteld, dat hoeft niet persé. Je hoeft ook niet in een meditatieve staat of onder hypnose te zijn.

Wil je in contact met je gids komen dan lukt dit het beste als je in ruststand bent. De meeste mediums doen dit op deze manier want dan is er een sterkere energetische overdracht.

Je hoeft niet persé medium te zijn om in contact met je gids te hebben. Het kan ook in je slaap of zoals hierboven aangegeven maar ook gewoon in de vorm van intuïtie.

Geestelijk gidsen gebruiken het grootste gedeelte van de tijd telepathie. De communicatie met de gids verloopt via onze gedachten. De gids plaatst de gedachten in onze geest.

Wist je trouwens dat heel veel dagelijkse problemen op deze wijze opgelost kunnen worden?

Hoe verloopt de communicatie met de gids?

Het communiceren gebeurt op verschillende manieren. Dit kan door middel van gesproken taal. Daarnaast kunnen gids communiceren via onder andere symbolen, geluiden, geuren of kleuren.

Als je het op de man/vrouw zou vragen zou je heel vaak als antwoord krijgen dat mensen denken dat ze geen gidsen bij zich dragen. Dit komt omdat ze deze niet ervaren. Maar, als je mensen hier bewust van maakt, krijg je toch andere verhalen. Dan hoor je ineens dat mensen dan ineens bedenken dat ze inderdaad wel eens tekens hebben gekregen.

Heb jij dat dan nooit gehad? Bijvoorbeeld dat op het moment dat je ’s ochtends wakker wordt of misschien midden in de nacht je dan ineens tot een creatieve oplossing komt voor je probleem? Zomaar, ineens, uit het niets?

In de meeste gevallen wordt dan gedacht dat je dit zelf hebt bedacht. Maar zou het niet kunnen zijn dat het jouw gids was die jou tot dit besef heeft laten komen?

Ken je dit? Dat je fysiek wel eens een ervaring hebt gehad? Bijvoorbeeld een bepaalde geur van iemand of een geluid die je niet helemaal goed thuis kunt brengen? De geur of het geluid wat je hebt waargenomen, geeft jou dan wel een bepaald gevoel.

Als je hier op gaat oefenen, zal je er achter komen dat je in ieder geval één of misschien wel meerdere gidsen hebt. Dan ga je vanzelf bepaalde zaken herkennen.

Je wilt nog meer informatie?

Wil je na het lezen van dit blog nog meer weten over het communiceren met gidsen dan kun je contact opnemen met de consulenten van klik hier 

Kan je er maar geen genoeg van krijgen?

Klik dan op deze link

Terug naar blog overzicht