Nancy ParaAdvice


29 juni 2020 - De toekomst

Lenormandkaart Het Boek

Tags:

Lenormandkaart “Het Boek”

Ook de betekenis van deze Lenormandkaart “Het Boek” kan een velerlei betekenis hebben en ook in dit geval is alles sterk afhankelijk van de omringende gelegde kaarten.

Als je de Lenormandkaart het Boek gedetailleerd bekijkt, zie je de afbeelding van Het Boek. Een opengeslagen boek. Je kunt het ook zien als het boek des levens. In welk gedeelte van dit boek zit jij? In welke fase van jouw leven bevindt je je? Analyseer je leven en als je er goed over nadenkt zijn er nog heel veel facetten in je leven waar je nog geen weet van hebt. Maar misschien als je er goed over nadenkt ontdek je zelf je tot nu toe nog verborgen geheim?

Het boek vertelt je dat er nog dingen zijn wat voor jou onbekend is en voor jou nog verborgen ligt. Het is allemaal nog een mysterie voor je.

Je kunt in het boek de bladzijde omslaan en beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je leven zodat je door je levenservaring nieuwe dingen ontdekt. Je zal meer levenservaring krijgen.

Het boek duidt dan ook op een studie. Een letterlijke studie maar ook een studie op je eigen leven. Zo verkrijg je nieuwe wijsheid, kennis, nieuwe inzichten.

Het kan natuurlijk zijn dat je gelijk de betekenis van deze kaart kan herleiden maar het kan ook nog een mysterie, geheim voor je zijn.

Een geheim kan betekenen dat je zelf een geheim hebt maar het kan ook zo zijn dat er een geheim bestaat waar je zelf nog geen weet van hebt. Wie zal het zeggen? Waarschijnlijk kan je dit het beste zelf invullen.

Een andere betekenis kan zijn dat je geheimen voor jezelf hebt. Wees eerlijk tegen je zelf. Zijn er misschien zaken die je zelf liever niet onder ogen wilt zien? Misschien vlucht je weg voor datgene wat je niet wilt zien? Wees er van bewust dat vroeg of laat je er uiteindelijk toch mee geconfronteerd gaat worden. Vluchten heeft geen zin in deze.

Op het gebied van liefde kan deze Lenormandkaart Het Boek ook een betekenis hebben. Is er sprake van een geheime liefde? Een geheime aanbidder? Of is er overspel aan de orde? Jij bent de enige die hier de antwoorden op hebt.

Zoals aangegeven aan het begin van deze blog kunnen de omringenden kaarten meer duidelijkheid geven op het geheim van het Boek waardoor je er makkelijker achter zult komen in welke richting je op moet gaan denken.

Het Boek een mysterieuze kaart. Uiteindelijk zal je er toch wel achterkomen wat de duiding van deze kaart zal zijn.

Uiteindelijk komen geheimen toch wel uit.

Wil je weten wat de kaarten over jou te zeggen hebben en wil je een persoonlijke legging? Dat kan natuurlijk altijd. Wist je dat je met de helderzienden paragnosten en mediums kunt bellen of live chatten?

Gedurende de dag zitten de mediums, paragnosten voor je klaar. Kijk hier wie er op dit moment aanwezig zijn.

Ik wens mijn lezers heel veel succes, geluk en wijsheid met alles waar je mee bezig bent.

Veel liefs,

Nancy ParaAdvice X

Terug naar blog overzicht