Nancy ParaAdvice


18 december 2019 - De toekomst

Lenormandkaart De Heer

Tags:

Lenormandkaart nummer 28 De heer

Deze keer hebben wij als weekkaart “De Heer” getrokken.

Misschien vraag je je nu af of dit positief of negatief nieuws is.

Net zoals beschreven in mijn voorgaande blogs is vaak het trekken van één kaart niet altijd genoeg en kan de situatie het meest secuur uitgelegd worden als de omringende kaarten “het verhaal” compleet kunnen maken.

Het kan ook zijn dat jij zelf de invulling cq betekenis van deze Lenormandkaart De Heer kan geven. Jij kent per slot van rekening jouw eigen situatie het beste natuurlijk.

De Lenormandkaart De Heer vertegenwoordigt over het algemeen de man. Het kan zijn dat jij de man bent en jezelf deze kaart vertegenwoordigt. Het kan ook zijn dat het gaat om jouw man of partner. Een andere betekenis hiervoor kan zijn dat je vragen stelt over een man en dat je hier meer over wilt weten.

Als je aan de mediums paragnosten of waarzeggers van ParaAdvice een grote legging aanvraagt zal de medium, paragnost of waarzegster aan de hand van de kaarten rondom de betreffende kaart kunnen zien wat de exacte situatie zal zijn.

Wanneer we het hebben over een grote legging kan De Heer ook een tijdsaanduiding van het hier en nu aanduiden.

Net zoals alle andere kaarten heeft ook deze Lenormandkaart “De Heer” verschillende betekenissen. Het hoeft niet persé de betekenis te hebben van een mannelijk persoon maar afhankelijk van de omringende kaarten kan het ook staan voor mannelijke eigenschappen zoals bijvoorbeeld rechtlijnigheid of kracht maar het kan ook gaan over mannelijke dingen of zaken in je omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gezegde “je mannetje staan” bijvoorbeeld.

Wil jij weten wat deze kaart voor jou exact aan jou wil vertellen? Je bent 24/7 welkom om je vragen te stellen. Als tip kan ik je meegeven om eerst de homepagina te raadplegen welke waarzegster, paragnost of medium op dat moment aanwezig is.

Al je vragen kun je stellen middels telefoon of chat.

Terug naar blog overzicht