Het beste medium van Nederland

Datum: 25 januari 2023

Weet jij dat? Jij wilt weten wie het beste medium van Nederland is. Jij kan het beste antwoord op deze vraag geven.

Wij geven jou heel graag uitleg over wie bepaalt wie het beste medium van Nederland is.

Je zult wel denken. Lekker dan! Jij wilt weten wie het beste medium van Nederland is en als antwoord krijg je dat je dit zelf moet bepalen. Wat is dat nou? Dit vraagt om verdere uitleg.

Wie de beste medium is, dat is namelijk iets persoonlijks. Jij en het medium moeten bij elkaar passen. Kort gezegd, jullie energieën moeten bij elkaar passen. Als dit klopt zal het medium zich beter bij jou kunnen invoelen.

Een goed medium zal jou zeker weten een goed advies geven. Het medium zal jou dan in alle eerlijkheid de boodschappen doorgeven. En is het geen leuke boodschap? Dan zal het medium jou helpen om jou de goede handvaten aan te reiken zodat jij misschien een lastige periode makkelijker doorloopt.

Wie het beste medium van Nederland is

De eerste stap is natuurlijk dat je in gesprek met het medium gaat. Als je degene nooit hebt gesproken is het natuurlijk lastig beoordelen.

Wanneer je contact met het medium hebt, moeten jullie in ieder geval een klik hebben. Wanneer je jouw vraag stelt, hou het bij het stellen van de vraag en wacht rustig het antwoord af. Het medium zal zelf jou de vraag ter bevestiging gaan stellen of je het herkent.

Het medium moet van jou de gelegenheid krijgen de situatie goed aan te voelen. Krijgt het medium op voorhand te veel informatie van jou dan loop je de kans dat het medium wordt beïnvloed in zijn of haar ingevingen en de richting die jij zelf geeft. Dat mag de bedoeling toch niet zijn?

Hoe jij weet of je een goed betrouwbaar medium spreekt

Het leven gaat met ups en downs. Geen mensenleven die alleen uit leuke dingen bestaat. Het medium zal hierdoor ook minder goede opvallende uitkomsten doorgeven. De waarheid is soms hard, maar ook deze boodschappen horen bij een goede reading.

Wat wel het voordeel is als je weet wat jou te wachten staat,  is dat je hierop kunt voorbereiden. En… wees niet bang een goed en betrouwbaar medium zal jou niet alleen het nieuws brengen maar ook de handvatten en tips geven zodat je weet hoe je verder moet.

Heel nuchter gezien, je kunt maar beter voorbereid zijn op de toekomst ongeacht of het om goed of slecht nieuws gaat.

Hoe toets je de betrouwbaarheid van het medium

Jouw toekomst is altijd in verband met jouw verleden. Hierdoor zal een medium het een en ander en over jouw verleden vertellen. Het medium zal een beschrijving maken over hoe jij je in een bepaalde situatie voelde. Zegt het jou iets wat het medium jou verteld? Komt het overeen met de feiten? Dan is het duidelijk en heb je te maken met een betrouwbaar medium.  

En weet je? Pas als de toekomst tot het heden behoort, dan weet je of de voorspelling van het medium uiteindelijk klopte. Het beste medium van Nederland! Want dat is zoals jij dit ervaren zal.

Een toekomst laten voorspellen is misschien interessant maar wees er wel alert op dat je niet naar de toekomstvoorspelling gaat leven.  Ga gewoon door met je leven en wacht het rustig af. Als het zover is, en je komt in de voorspelde situatie terecht, dan heb je baat met de handvatten die het medium aan jou heeft meegegeven.

En is dat het geval? Dan weet je dat je te maken hebt, met het beste medium van Nederland. Want het beste medium van Nederland bepaal jij zelf!

Wil je nog meer weten over het beste medium?

Kan je er geen genoeg van krijgen?  Lees hier ook onze blog –  

Wil je nóg meer weten over dit onderwerp? Klik op deze link

Bij de mediums van ParaAdvice kun je er op rekenen dat jouw vraag serieus wordt genomen. Stel alle vragen die je wilt stellen. Loop niet te lang rond met jouw vragen. Bel voor nieuwe heldere inzichten de mediums bij ParaAdvice.