Nancy ParaAdvice


23 juni 2022 - De toekomst

Betrouwbare helderziende

Tags:

Hoe vind je een betrouwbare helderziende? En waar let je op in je zoektocht bij het vinden van een betrouwbare helderziende?

Hoe weet je of een helderziende betrouwbaar is?

Voordat je kan bepalen of een helderziende betrouwbaar is, moet je eerst weten hoe een helderziende te werk gaat en wat helderziendheid daadwerkelijk inhoudt.

Helderziendheid

Je vraagt je misschien af wat helderziendheid nou eigenlijk is. Dit leggen wij graag aan je uit.

Een helderziende ziet gebeurtenissen die in de toekomst kan gaan plaatsvinden. Kortgezegd heeft een helderziende het vermogen om dingen op voorhand te zien. Deze kunnen niet door de ons bekende zintuigen worden waargenomen. We hebben het hier over zintuigen zoals horen, zien, ruiken, proeven en voelen.  Dit noemen we in de volksmond het voorspellen.

Duidelijk mag zijn dat helderziendheid niks te maken heeft met het kijken in een glazen bol zoals je wel eens in films ziet. Het beeld in een film is vaak een waarzegster die tegenover een glazen bol zit. In de glazen bol ziet de waarzegster situaties in de toekomst gebeuren.

Bij een betrouwbare helderziende werkt dit dus anders. Een betrouwbare helderziende neemt zaken waar door middel van de hierboven genoemde zintuigen.

De meest bekende helderziende die al jaren en jaren geleden de toekomst en opmerkelijke gebeurtenissen heeft voorspelt is Nostradamus.

Helderziende

Terug naar blog overzicht