Nancy ParaAdvice


16 maart 2020 - angst

Lenormandkaart Het Huis

Tags:

Lenormandkaart Het huis

Deze week hebben we zoals we iedere week doen, een weekkaart getrokken. Deze keer, het huis.

Heel frappant. Normaal doen we dit niet maar de week hiervoor hebben we, de slang getrokken. Gezien de huidige omstandigheden omtrent het Corona virus heb ik er deze keer 2 extra kaarten bijgelegd. Eigenlijk juist omdat Het Huis wel heel erg van toepassing is.

Aangaande de kaarttrekking van vorige week van de Lenormandkaart De Slang. Dat vond ik geen leuke kaart maar als je de uitleg in het vorige blog terug leest, was dat toch wel het onderwerp van gesprek. De slang staat voor ziekte, het stiekem binnen sluipen van het kwaad, arts gif, gevaarlijke stoffen, medicijnen en chemie of iets kwaads dat soms stiekem bij iemand binnensluipt. Wat dachten jullie van het Corona virus wat stiekem binnen sluipt?

Wat dacht je van al die artsen die allemaal bezig zijn om hulp aan mensen te verlenen? Volgens mij heel treffend om uiterekend deze kaart van Het Huis te trekken.

Hierdoor was ik in het bijzonder deze week heel nieuwsgierig naar welke kaart ik deze keer zou trekken. Naar mijn idee ook weer heel frappant. Ik trok de Lenormandkaart, het huis. Net nu gisteravond bekend werd gemaakt dat iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven. Scholen zijn dicht gegaan, horeca etc. Zelf werk ik vandaag en de rest van de week ook vanuit huis. Dus Het Huis is wel een heel toepasselijke kaart voor de periode waarin wij nu leven.

De Lenormandkaart het Huis staat voor je thuis c.q. huis in de letterlijke zin van het woord. Hierbij kan je ook denken aan je huiselijke omstandigheden en op relationeel gebied ook de mensen die dichtbij je staan zoals familie, je vrienden. Of het kan, afhankelijk van jouw situatie, staan voor je innerlijke.

In dit geval zie ik Het huis meer als symbool van de situatie waarin wij allen leven en dat is dat we door het Coronavirus allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven.

Omdat ik altijd probeer zo nuchter mogelijk te blijven, dacht ik, laat ik voor deze keer een extra kaart trekken. 2 Extra kaarten ter verduidelijking van deze kaart. En wat denk je? Ik trok weer de slang bij het huis en de berg. De berg staat voor obstakels. Volgens mij maakt dit de cirkel toch aardig rond gezien de situatie waar we in deze wereld op dit moment zitten.

Nadat ik deze kaart heb getrokken, raakte ik in gesprek met één van onze mediums, paragnoste, Tonny, box 12.

Zij heeft er nog een kaart bij getrokken. Het Hart. Deze kaart staat o.a. voor saamhorigheid.

Naar mijn idee heel verbazingwekkend hoe goed deze kaarten bij de huidige omstandigheden waarin wij op dit moment leven echt duidelijk van toepassing zijn.

Wil jij dat er op jouw persoon een kaart gelegd wordt? Dat kan bij ons 24/7 middels een emailconsult, live chat of telefoon.

Wil je dat onze medium paragnoste helderziende Tonny voor jou de kaarten legt? Dat kan. Tonny is regelmatig online. Maar natuurlijk kun je ook altijd terecht bij alle werkzame paragnosten mediums werkzaam bij ParaAdvice.

Ben nu al benieuwd wat de nieuwe weekkaart van volgende week zal zijn.

Liefs,

Nancy ParaAdvice X

Terug naar blog overzicht