Nancy ParaAdvice


12 maart 2019 - steun

Steun

Tags:

Steun

Steun of steunen een woord met een zeer brede betekenis! Men kan dit in verschillende percepties zien. Ook qua beleving heeft dit een strekkende uitleg. Op verschillende wijze kunnen we voorbeelden voor schetsen aan mensen. Van een ondersteuning in de bouw, medisch, auto repareren en in alle andere verschillende vormen. ParaAdvice geeft ook in verschillende vormen ondersteuning door de bel lijn. Ook een luisterend oor is een ondersteuning door de consulenten. Om deze reden zullen we er enkele beschrijven.

Steun van een maatje!

Als adviseur geef ik mensen advies op allerlei gebieden. Ook in  situaties als inbreuk op de privacy. Tegenwoordig zitten we ook met de AVG wet en die verstrekkende gevolgen kan hebben. Een persoon kwam bij mij terecht met een probleem. De man beschreef mij hetgeen als een sociaal media probleem. De man in kwestie werd lastig gevallen door enkele mensen en nog niet eens direct. Maar werd wel indirect doelwit door onschuldige omstandigheden. Mensen rondom hem werden aangeschreven door onwaarheden, de gevolgen waren dat deze mensen contact zochten met hem. Hij stond perplex en wist niet wat hij met hetgeen aan moest. Onschuldige mensen die hij niet echt kenden werden er ook mee ingetrokken. Gevolgen dat degene zich er raar bij voelde. Verschillende sociaal media partijen steunden de man. Mijn advies was dan ook in te grijpen op positieve wijzen. De mensen rondom steunden de man letterlijk ook. Een iemand in het bijzonder. Hij vertelde mij in een email later na mijn advies consult dat er iets positiefs was gebeurd. Door deze voorvallen had de man er een nieuw maatje aan over gehouden. Gaf hem een dikke pluim om de reden dat hij positief bleef in al hetgeen wat hem bestormde. Ook de mensen om hem heen waren zeer positief over hem. Door een klacht in te dienen werd het probleem opgelost en de steun was groot. Vooral  dat de man een maatje er aan overhield en een steun die langer aan zijn zijde blijft.

Kika

Kika staat voor kinderen met kanker! Degene die een kind of kinderen hebben verloren zullen dit een mooie initiatief vinden. Sommige zullen het nooit kunnen verwerken in een mensen leven en andere weer wel. Zo ken ik twee dames die voor Kika gaan lopen dat zijn Nancy en Iris. Ze zullen in Rotterdam de Kika run lopen. Iris is een dame die haar zoontje verloor aan kanker. Voor mij soms ook een voorbeeld om haar spirit. Ze eert haar verloren kind enorm en kijk vanuit mijn zijde met een enorme compassie na haar. Wetende hoe het is om hetgeen te verliezen wat je eigenlijk ongelooflijk dierbaar is. Is de pijn boven te komen durf daar geen antwoord op te geven. De ene kan het wel plaatsen en de andere zal er altijd met rond blijven lopen. Een ding weet ik wel zulke initiatieven als de Kika run verzamelt metgezellen en samen staan we sterker. Een geheel en een acceptatie! Ook voor Nancy trouwens die deze run eerder al uit liep krijgt mijn respect en steun. Trots op die vrouwen. Als supporter geef je dan ook weer steun.

Consult

Jaren geleden had ik de eer om een zeer goede vriendin te ontmoeten! Ze was in de war en wist het allemaal niet meer. Haar moeder was meegekomen en vroeg letterlijk om hulp. Zo begon ik aan het consult en kwam er snel achter dat het niet fijn was wat ze had meegemaakt. Zo kon ik al haar gevoelens bevestigen zonder verder informatie toe gespeeld te hebben gekregen. Wat worstelde dat kleine meisje toen. Nu jaren later 16 of meer jaren zie ik een sterke jonge dame. We waren na het consult ook vrienden geworden. Nu 16 jaar later steunen we elkaar nog met veel lol en serieuze gesprekken. Maar deze vriendschap is steun en respect. Trots op elkaar waar we beide zijn beland <3

Zo heb ik enkele mogelijkheden van steun beschreven en wil de wereld laten zien dat het op allerlei manieren kan!

Gert J. Brouwer – www.gertjbrouwer.comwww.paranormalsocietyworld.com

Terug naar blog overzicht