Nancy ParaAdvice


12 mei 2020 - Levenspad

Lenormandkaart De Zeis

betekenis Lenormandkaart de Zeis

Tags:

Betekenis van de Lenormandkaart De Zeis

Deze Lenormandkaart de Zeis wordt hoofdzakelijk als een negatieve kaart gezien. Maar om niet gelijk al te pessimistisch te zijn, is het belangrijk, dat er ook naar de omringende kaarten wordt gekeken.

Goed beschouwd staat één enkele kaart nooit op zichzelf en kan je hier eigenlijk niet gelijk een conclusie trekken. Voor een goede conclusie moet je helderziende kaartleggers, mediums of paragnosten voor jou andere kaarten er bij laten trekken.

De betekenis van de Lenormandkaart, De Zeis is een kaart dat meestal toch op gevaar wijst. Vaak een abrupt einde zoals bijvoorbeeld een scheiding, een breuk in een relatie, een knoop die letterlijk wordt doorgehakt, of doorgehakt moet worden. Wat de exacte betekenis voor jou van toepassing is, hangt af van jouw situatie en wat de omringende kaarten hierover zeggen.

De Lenormandkaart De Zeis duidt in principe iets negatiefs aan. Maar dat hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Stel je zit in een onmogelijke relatie wat eigenlijk al heel lang is uitgebloeid. Met de Zeis er op, wordt de relatie abrupt verbroken. Het kan voor jou in dat geval ook een opluchting zijn. Dus zal in dat geval voor jou niet zo negatief uitpakken. De breuk die er is ontstaan is dan wel definitief.

Daarnaast staat deze Lenormandkaart De Zeis voor beslissingen nemen. Krachtige beslissingen die er genomen gaan worden. Je gaat echt knopen doorhakken. Je zal krachtig optreden.

Je kunt de Zeis ook zien als een waarschuwingskaart. De Zeis wijst op dreigend gevaar en als je beseft dat er gevaar is, kun je hierop handelen en misschien ook wel het gevaar afwenden.

Het kan zijn dat je in een periode in je leven zit waarbij je veranderingen aan het aanbrengen bent. Je kunt jezelf afvragen of je wel de juiste weg bent ingeslagen. Of je kunt je bedenken of je wellicht beter een andere weg in moet slaan wat beter voor jou zal uitpakken. Wat voor jou van toepassing is kun je hiervoor aan een goede paragnost, helderziende of medium vragen.

De betekenis van de Zeis is hierdoor sterk afhankelijk van de vraag die je hebt gesteld.

Wil je weten wat de Zeis voor jouw specifieke situatie betekent, dan zitten mediums paragnosten en helderzienden graag voor je klaar om voor jou de kaarten uit te leggen waarbij je dan een duidelijke uitleg krijgt over de duiding van de gelegde kaarten.

Natuurlijk kun je ook terecht voor iedere andere vraag die je hebt.

Wees welkom!

Liefs,

Nancy

Terug naar blog overzicht