Nancy ParaAdvice


28 oktober 2019 - gratis kaart

Gratis tarot weekkaart De Hogepriesteres

Tags:

Tarot kaart

Deze week leek het ons leuk om een gratis tarot weekkaart voor jou te trekken uit het deck van rider waite.

De hoge priesteres

De gratis getrokken weekkaart is dit keer “de hogepriesteres”

Betekenis

De kaart van de Hogepriesteres heeft onder andere de betekenis van geloof en kracht. Hierbij moet je denken aan je intuïtie of je eigen vertrouwen. Bijvoorbeeld aan het vertrouwen die je hebt in de toekomst.

Mocht je voor nu of de nabije toekomst een belangrijke beslissing moeten maken, luister dan naar je innerlijke stem.

Deze kaart staat symbool voor een beschermende kaart. In het deck van Rider Waite zijn er meerdere beschermende tarotkaarten waar onder deze.

Wanneer deze kaart getrokken wordt, kan dit een gunstig verloop van gebeurtenissen betekenen met positieve vooruitzichten.

Mocht je in je werk voor een beslissing komen te staan en je weet het even niet. Ga op je gevoel c.q. intuititie af. Datgene wat jouw gevoel aan geeft, zal de beste beslissing zijn.

Indien je vragen over de liefde hebt, geldt eigenlijk ook hetzelfde. Volg je hart en laat je innerlijke stem je leiden naar de juiste weg.

Wil je een uitgebreid advies over je specifieke probleem of wil je er over praten? Iedere dag zitten de consulenten (paragnosten, mediums, helderzienden, waarzeggers) van ParaAdvice voor je klaar. Op de homepagina kun je zien hoe iedere paragnost, medium, helderziende, waarzegger te werk gaat. Lees hiervoor de beschrijving in de box van de consulent. Een aantal consulenten trekken ook de kaarten (Lenormand, tarot of engelenkaart voor je.

Ga naar onze hoofdpagina om alle paragnosten, helderzienden, mediums, waarzeggers te zien.

Wil je van tevoren bepalen hoeveel geld je aan jouw consult wilt uitgeven? Maak dan een gratis account aan. Vanaf € 5 koop je bij ParaAdvice al credits. Voor meer informatie over credits Klik hier 

Nieuw bij ParaAdvice! Chat live met onze mediums.

Bron:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:VerwijzingenNaarHier/De_Hogepriesteres

https://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:VerwijzingenNaarHier/De_Hogepriesteres

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Hogepriesteres

https://nl.wikipedia.org/wiki/Tarot

Terug naar blog overzicht