Schrijf een review en ontvang als waardering gratis minuten kado.

 

Earl John Rechards

Rado jou talent is bijzonder de voorspellingen komen altijd uit. Je bent vriendelijk en een echte gentlemen. Blij dat je op deze lijn zit. En wens je veel succes en lof toe. In mij. Grootste duisternis heb je een licht geschenen zodat ik verder kon lopen. Om te komen waar ik moest komen . Ik heb je lief en ben je dankbaar

Earl John Rechards

Saskia Saskia Saskia ik hou van jou. En heb je lief. Je bent er altijd voor mij en staat altijd voor me klaar. Je talent is bijzonder de voorspellingen komen altijd uit. En het talent om mensen te kunnen genezen is echt een bijzonder groot talent dat niet velen bezitten. En jij hebt die gave gekregen. Ik ben zo blij dat jij deze gave gebruikt om mensen te helpen. Je bent een engel op aarde. En ga er mee door.

Sonja

Lieve Tonny, Al heel wat jaren spreek ik jou en geef je mij advies en richting wanneer ik dat even nodig heb. Je voelt als een rots in de branding voor mij en de dingen die je zegt kloppen altijd. Ook alles wat je in het verleden hebt "voorspeld" is altijd uitgekomen. Ik vind je echt top in je werk en een hele fijne en betrouwbare vrouw. Veel liefs

Eva

Bedankt Saskia voor mijn kaarten te leggen!

Maria

Dank je wel Saskia voor de hulp

D

Dank je wel Saskia voor je hulp!

M

Tonny heeft alwéér de spijker op zijn kop geslagen, kon een exacte datum en komst aan mij vertellen. Verder is ze als dierentolk ook hartstikke goed!

D

Lieve Leontine, bedankt voor al het luisteren en de healing. Je geeft me het vertrouwen in de mensheid en vooral mijzelf weer terug. Goed dat er nog betrouwbare consulenten zijn ! Fijne Kerst en jaarwisseling. X en liefs D

D

Lieve Leontine, dank voor al het luisteren en het vertrouwen wat je me geeft. Er zijn nog eerlijke consulenten en een betrouwbare lijn. Heel fijjn! Een hele goede Kerst en jaarwisseling. X en liefs D

Leontine

Je bent een heel goed medium en heel belangrijk: je bent eerlijk. Blijf dat alsjeblieft!

N

Lieve Tonny Het moesten 5 sterren zijn?heb iets te snel getypt

N

Lieve Tonny, Ik heb jou teruggevonden na lange tijd en wil jou bedanken voor jou raad en jou luisterend oor . Ik zal zeker toepassen wat je benoemde Je sloeg de spijker op de kop Dankjewel Tonny Tot binnenkort

Evs

Lieve Tonny, Ooit had ik een eerste gesprek met u. Dat is nu ruim 8 jaar geleden. Zonder dat ik t wist bracht die voorspelling mijn leven in een stroomversnelling. Nu 8 jaar later leg ik nog steeds contact met u, elk jaar heeft wel een moment dat ik helemaal mijn richting kwijt ben. En dan bent u er, waardoor ik toch weer wat duidelijkheid heb. Bedankt Tonny

Rachida

Lifecoach Natasha Heb een heel fijn gesprek met jou gehad, je begrijpt de dingen en kan verder met jou advies. Voor goede raad bel ik je zeker weer

Carmen

Lieve Leontine, Wij kunnen lekker kletsen, de tijd vliegt voorbij. Ik voel me tijdens onze gesprekken op mij gemak en wat heb je een fijne energie. Ik bel je graag en je bent mijn favoriet. Liefs, Carmen

Belgje

Gebeld met Natasha, goed advies. Gaat beter met me. De kaarten blijken uit te komen!

Simon Iona

Op 25 maart via de live uitzending van Nancy en Tonny zijn er kaarten voor mij gelegd op een wat algemene vraag van mij. En de eerste deel van wat uit de kaarten kwam klopte zeker. De antwoord op mn vraag is nu afwachten en hoop op goed bericht over wat ik denk dat het zou kunnen gaan. Anders kan het wel heel verrassend gaan worden.

Iris van den Akker

hallo allemaal zondag 18 maart mocht ik een kaartlegging ontvangen van Tonny. Zij heeft enorm veel verteld wat mij erg raakte. Alles wat ze zij klopte en ik vind dit wonderbaarlijk dat ze dit kan zien via een stel kaarten. Daarom Tonny duizend maal dank voor wat je zondag voor mij hebt gedaan, voor jouw misschien een klein gebaar maar voor mij iets groots om te mogen ontvangen. Groetjes Iris van den Akker

tanja

ik heb gister een zeer mooie kaartlegging mogen ontvangen van tonny dank je wel hier voor

Alice vervier

Hallo ik had gisteren een Leonardo leging van Tonny gekregen ze was zo goed dat ik haar via deze weg heel hartelijk bedanken wil, ik geef jullie het advies om haar te bellen want wat ze zegt is waar,en ze is zo'n lief mens Dank je wel lieve Tonny je bent een schat van een mens eerlijk en oprecht. Groetjes van Alice vervier