Nancy ParaAdvice


20 maart 2019 - angst

Doorzetten

Tags:

Doorzetten

Doorzetten een woord dat veel verklaart en openbaart! In dit blog wil ik vertellen over hetgeen ik zoal om mij heen mee maak. Als ik terug kijk op mijn eigen leven is het altijd zo geweest dat ik door te doorzetten de top in verschillende dingen behaalde. Soms hoef je geen talent te hebben, door hard te werken en inspiratie kun je erg ver komen. Zover, dat de wereld aan je voeten ligt en grenzen over gaat. Daarom zeg ik ook geef nooit op want op een dag kom je er wel. Doorzetten in deze grote wereld.

Confrontatie

Vanaf het eerste moment dat ik hier op aarde belandde kan ik mij dingen herinneren. De normale leeftijd ligt op 3 à 4 jaar dat je als mens dingen kunt herinneren. Op jonge leeftijd vertelde ik mijn moeder al wat ik zag en deed toen ik 0 was.  Ze bevestigde ook wat er was gebeurd of herkende hetgeen ik vertelde. Dat was al een moment dat ik als persoon het leven anders voelde en zag als de gemiddelde Nederlander. Door de jaren heen bleef ik zo’n gevoelige jongen. Soms kon ik hetgeen wat binnenkwam niet verwerken. IQ is en blijft iets anders dan EQ. Mijn overgevoeligheid bleef ik wel aangaan maar merkte wel dat ik met mijzelf worstelde. Er was geen andere oplossing dan doorzetten.

Geloof

Zo gingen de jaren voorbij en merkte ik steeds meer dat ik het leven anders zag dan degenen op mij heen. Soms dacht ik: “zijn jullie nu allemaal gek of ligt het aan mij”? Mensen om mij heen deden de dingen die ik op voorhand al had gezien. Maar wist niet dat hun systeem een stuk trager was in functioneren. Bij mijzelf was het snel denken en ervaren. Het was tijd om mijzelf te gaan geloven maar dat ontbrak eigenlijk wel. Op mijn zeventiende ging ik door omstandigheden op eigen benen staan. Dit was ook het moment om in mijn geloof te groeien en te ontwikkelen. Geloof is toch wel hetgeen wat je moet hebben en dat krijg je alleen maar als je doorzet.

Confrontatie

Door meer in mijzelf te geloven en door te zetten kwam ik zo op mijn 21ste levensjaar! Een jaar van confrontatie van mijzelf en met de wereld om mij heen. Ik kreeg mijn eigen appartementje dat maakte mij vrolijk en had alle ruimte voor mijzelf. Kon doen en laten wat ik wilde dat was vrijheid. Helaas liep ik tegen iets aan wat de wereld om mij heen en zelf zou veranderen. Voelde mezelf niet meer. Mijn huisarts stuurde mij naar een psycholoog die gaf aan niets met mij te kunnen. Er was niets aan de hand. Het gekke was dat als ik thuis was ik mijzelf beroerd voelde. Op mijn werk voelde ik mij helemaal thuis en ik was daar vrolijk. Dit strookte echt nergens mee. Tot op een dag hand afdrukken in mijn nek stonden. Dat was het moment dat ik mijzelf confronteerde en moest doorzetten om mijn wereld weer normaal te krijgen. Later bleek dat er een gevecht was geweest tussen mij en iets onprettigs. Door puur door te zetten won ik deze battle.

Doorzetten

Nu jaren later werk ik als demonoloog over de gehele wereld! Geef lezingen, les en adviseer mensen over de paranormale wereld.  Ook filmen, editen, organiseren en genieten is er bij gekomen. Haal uit een heel fijn persoon in mijn leven veel inspiratie. Heb veel doelen behaald, geniet en maak ook fouten. Maar heb wel geleerd dat je verantwoordelijk bent voor jezelf en niemand anders kan daar wat aan doen. Een woord is daar voor belangrijk en dat is doorzetten genaamd.

 

Gert J. Brouwer – www.gertjbrouwer.comwww.paranormalsocietyworld.com

Terug naar blog overzicht