Nancy ParaAdvice


23 januari 2023 - De toekomst

Hoe kan je een 0900 medium bellen?

0900 medium bellen

Tags:

Je zit met een probleem en zou hiervoor graag mee in contact komen met een medium. Maar hoe kan je een 0900 medium bellen?

Fijn als je jezelf hier vantevoren op kunt voorbereiden. Je kunt op verschillende manieren een 0900 medium bellen.

In de eerste instantie kun je een 0900 medium bellen via je vaste telefoonlijn.  Natuurlijk kan je ook altijd met je mobiele telefoon of via je vaste telefoon een medium bellen. Het telefoonnummer wat je dan belt is een 0900 nummer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om credits te kopen. In veel gevallen is dit een stuk goedkoper.

Heb je een vraag waar het medium niet even in het kort antwoord op kan geven, dan raden wij je aan om met credits te bellen. Dat is dan een stuk voordeliger.

Een medium bellen met een 0900 nummer

Het telefoonnummer van ParaAdvice die je kunt bellen wanneer je in contact wil komen met een 0900 medium is 0909-0840. Een lekker kort telefoonnummer die je makkelijk kunt onthouden wanneer je een 0900 medium wilt bellen.  Wanneer je het 0900-nummer belt dan betaal je het reguliere tarief.  Daar bovenop komen nog extra kosten per minuut. Wij zijn hier transparant over. Bel je via het 0909-0840 telefoonnummer van ParaAdvice, dan betaal je €0,90 per minuut.  Vanuit België kun je ook bellen via het telefoonnummer 0907-37129. Hiervoor betaal je €1,50 per minuut.

Er zitten twee kanten aan het verhaal. Even snel met een 0900 medium bellen, kan door gelijk het 0900 nummer te bellen. Je hoeft van tevoren geen credits aan te kopen. Gewoon gelijk het telefoonnummer draaien en de box kiezen van het 0900 medium die je wilt spreken.

Heb je meer tijd en wil je langer bellen? Dan wordt aangeraden om van tevoren credits aan te kopen want dan kan je voordeliger uit zijn. Afhankelijk van het aantal credits die je in een keer aan koopt.

Gratis een medium bellen

Meestal kun je voor een paar minuten een medium bellen om alvast kennis te maken met het bellen met een 0900 medium.

Het is natuurlijk onmogelijk om continu gratis met een medium te bellen. Het bellen naar een medium brengt namelijk voor het medium ook kosten mee.

Bij ParaAdvice kun je gratis belminuten aanvragen door bijvoorbeeld een recensie achter te laten. Regelmatig hebben wij acties om voor een aantal minuten gratis met een medium te bellen.

Uitleg over het bellen met een 0900 medium

Je wilt contact met een 0900 medium. En dan? Hieronder vind je stapsgewijs een overzichtje voor het bellen met een 0900 medium.

 1. Kies nauwkeurig het 0900 medium met zijn of haar gaven jouw vraag waar jij behoefte aan hebt.
 2. Wil je direct een medium of paragnost aan de lijn bel dan 0909-0840 of voor België 0907-37129.
 3. Maak een gratis account en koop credits en bel goedkoper.
 4. Kies het boxnummer van de consulent naar keuze. Druk hiervoor op het telefoontje van de box van de consulent die je wilt spreken
 5. Stel je vraag/vragen aan de paragnost of medium

Verschillende soorten mediums

Ieder medium heeft een eigen gave of soms meerdere gaven. Misschien is het wel handig om te weten waar we het hier over hebben. Wil je hier meer over wil lezen? Dan kan je ook naar onze medium consulenten pagina gaan. Dat doe je door hier te klikken. Dit is belangrijk om te lezen voordat je een 0900 medium bellen wil.

De verschillende soorten mediums:

 • Heldervoelend medium
 • Helderziend medium
 • Helderruikend medium
 • Trance medium
 • Helderwetend medium
 • Helderhorend medium

Met de gaven die ieder medium bezit, zal hij of jouw vraag of vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Wat voor vragen kan je aan onze 0900 mediums stellen?

Eigenlijk maakt dit niet zo heel veel uit. Je kunt een medium alle vragen stellen waar je mee zit. Wij geloven niet in gekke vragen.  Onze betrouwbare mediums zullen  jouw vragen met alle respect behandelen. Iedere vraag zullen we zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Maar je wilt misschien een idee krijgen wat voor vragen je kunt stellen. Daarom hebben wij wat vragen voor jou op een rijtje gezet.

 • Vragen over liefde en relaties: Komt mijn ex nog bij mij terug? Ga ik nog een relatie krijgen?
 • Werk en financiën: Ga ik de baan waarop ik gesolliciteerd heb krijgen? Gaan ze mee in mijn salariswens?
 • School en studie: Ga ik mijn examen halen.
 • Familie en vrienden:  Zijn mijn vrienden te vertrouwen?

Zoals gezegd zijn dit maar een paar vragen die je kunt stellen. In principe kunnen we nog wel 100 andere vragen bedenken.

Zodra de connectie is gemaakt, heeft het medium tijd nodig om contact met de spirituele wereld te maken. Geef het medium de ruimte. Vertel dus niet gelijk alles over jezelf. En dan nog een extra tip. Het is handig om jouw vraag of vragen zo duidelijk en concreet mogelijk te stellen. Voordat je gaat bellen, schrijf je jouw vragen op een papiertje zodat je niks vergeet.

Betrouwbaar 0900 medium bellen

Je wilt natuurlijk weten of het medium of paragnost die je belt betrouwbaar is. Klik hier om hierover meer te weten te komen.

Ben je volledig geïnformeerd om te bellen met een 0900 medium?

Nu je volledig bent geïnformeerd hoe je naar een betrouwbaar medium kunt bellen, kun je jouw brandende vraag aan onze ervaren mediums stellen. Wacht niet langer en bekijk onze homepagina  van of lees de tekst in de boxen van onze consulenten.

Terug naar blog overzicht