img
19

Debby helderwetend heldervoelend helderhorend

Expert in Liefde, Relaties en Spirituele Gaven: Ontdek je Ware Zelf met Debby

Ik ben Debby, geboren met de gaven helderwetend, heldervoelend, helderziend en helderhorend. Mijn unieke vermogen stelt me in staat om inzichten te bieden in je vorige levens en de patronen die daaruit voortkomen, zodat je de lessen in dit leven ten volle kunt begrijpen en ervaren.

Mijn Expertisegebieden:
Liefde en Relaties: Als expert in liefde en relaties help ik je bij het leren en helen in elke relatie. Onzekerheid en het aantrekken en afstoten van energie zijn onderdeel van het leerproces. Verwachtingen loslaten is essentieel voor een bevredigend leven.

Persoonlijke Groei: Ik stem af op jouw energie en geef gedetailleerde antwoorden op jouw vragen. Hoe specifieker je vragen zijn, hoe gedetailleerder mijn inzichten zullen zijn.

Andere Focusgebieden: Vorige levens, karmische partners, separatieperiodes, het tweelingzielenproces, midlife crisis, werk en financiën. Ik help ook met bedrijfsadvies en vastgoedadvies, en bied een luisterend oor als je het even niet meer weet.

Ondersteuning en Begeleiding:
Vorige Leven Integratie: Ik help je met het oplossen van stukken uit vorige levens.

Tweelingzielen Reis: Een reis waarbij het vinden van onvoorwaardelijke liefde centraal staat. Ik moedig je aan je te richten op je eigen leven en individuele groei.

Diepgaand Zelfinzicht: Krijg een dieper inzicht in jezelf door spiegeling en begeleiding.

Praktisch Advies: Voor bedrijfs- en vastgoedadvies bied ik concrete richtlijnen op basis van economische kennis en ervaring.

Samen Op Weg naar Inzicht:
Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je spirituele reis, je te voorzien van duidelijkheid en je te ondersteunen in het vinden van je ware zelf. Samen werken we aan jouw persoonlijke groei en het bereiken van jouw doelen.

Met warmte en inzicht,

Debby
NL0909-084090cpm
BE0907 37129150cpm